Kitty lapja
(:jelentkezz be:)
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
(:a szépségért:)
Tartalom
 
*vk*
[20-1]

2009.04.10. 16:49 Idézet
Mel

nagyon gyenge az oldal.... a betük egymásra csúsznak a menüben,
a desing egy nagy nulla,
a tartalmat nemnéztem ...


2009.01.05. 20:03 Idézet
LaMa

Boldog Új Évet!

Marketing terv & Marketing stratégia


2008.11.22. 10:32 Idézet

Látogass el JB-s oldalunkra! www.gportal.hu/sara-nori  Köszii: Nórii

Látogass el Jonas Brothers-es oldalunkra!

http://www.gportal.hu/sara-nori

Köszii:

Sára,Nóri


2008.11.04. 20:10 IdézetPetrényi Weisz Szebastián:

SZDSZ Meleg vagyok!

Testvéreim, Kristóf és Krisztián is buzik!

Sziasztok édeseim,cukorfalatkák! Empiroqkrit-Immortal a nick nevem.

Petrényi Weisz Szebastián:Egyedülálló 18.éves Mórahalmi cica-mica.

Pénzért mindent megteszek! Megőrülök érted Endre!

Itt írhacc és befoghacc kutyulika:

Itt az MSN: ~ empiroqkrit@hotmail.

Oldalam: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=lion

Mélem: hadaroo@freemail.hu     empiroqkrit@hotmail.com, empiroqkrit@freemail.hu

IP: - 82.131.197.98 Domain-Host: static-82-131-197-98.dunaweb.hu Mórahalom
Domain-Host: catv54032b9e.pool.t-online.hu IP- 84.3.43.158 Szeged
Domain: dsl5402ccf5.pool.t-online.hu IP - 84.2.204.245 Budapest
Domain-Host: static-89-148-95-70.dunaweb.hu IP- 89.148. 95. 70 Vác
IP-89.133.26.241.Domain-Host:static: catv-59851af1.catv.broadband.hu Budapest
IP-89.133.141.15 .. Domain-Host:static: catv-59858d0f.catv.broadband.hu Budapest
IP- Address: 94.27.144.85 Domain-Host: gprs5e1b9055.pool.t-umts.hu Dunaújváros (mobil)
IP:Adress: 94.27.232.106. és Domain-Host: gprs5e1be86a.pool.t-umts.hu Dunaújváros (mobil)Találj reám,keress meg félénk husi-musim!

Állatszex minden mennyiségben! Yiffes Furry köcsögbuzi vagyok!
Szegediek, Budapestiek, Dunaújvárosiak előnyt élveznek!


A melegek királynője,a gayleány.Várom meleg és antroszexuális partnereim.Mások által is dícsért,forróvérű gay vagyok.Mindenféle szex érdekel férfi és férfi között.Szűk vörös fenekem van és csőrös cumis szám,ez garancia arra,hogy boldoggá tegyelek. Mórahalom és Szegeden élő köcsögbuzi vagyok.Jelenleg hazám egyik legelőkelőbb fizetős buzi fajtája.Arcképemen látszik,hogy tűzről pattant férfileány vagyok.Szeress belém és írj!Köszike kis ismeretlen havasalföldi medve bocsom.Kis mackóm.Szendergő farkasom.Mindenféle szex érdekel férfiak között.Van egy édi kis kutyosom, sokszor vesz részt a játékban.Csoportos orgiák is érdekelnek.Kérésre,házhoz is megyek!Ne féljetek tőlem fiúk, rendszeresen járok orvoshoz! Bárcám van!Szeretem a fiúkat!Pénzért bármit megteszek! Libling kúrva FurryBuzi vagyok. Mocskolódásokat nem kérek.

"Több meleg áll az út szélén,
keskeny ösvény vezeti lábunk.
Új időkre, dalokra várunk,
Melegnek lenni hivatásunk."

"Csak úgy lesz egyben két test és a lélek,
Hogy igazzá válik, ami érték volt rég
Hisz attól lesz örök és élő a melegség,
Hogy szerelem a kezdet, és melegség a vég"


Perényi Weisz Szebastián a "búgó" buzik családjába tartozó "doonkers" köcsögbuzi a gayleány.
Már lóval, macskával, kutyával, szarvasmarhával is szeretkeztem!
Nagyon szeretnék, minden álmom, hogy egyszer medvével is legyek!


(Kérlek ne törölj, beteg vagyok fiúk nélkül. Kérlek terjeszd!)

SZÖSSZENETEK A NAPLÓMBÓL!!!

Anyámék és barátai a Szegedi tanyán! Videóra vette Petrényi Szebastián, Hornyák Szabolcs és Csarnai Márk.Anyám a Babi, Gabi és patrik nevű lovakkal, amikor elkaptam őket a a tanyán.

A HALHATATLAN MAGYAR, EMPIROQKRIT-IMMORTAL VAGYOK, tesóm pedig Balto a döglött kutya!

Bővitve rólam(Macskafi), anyámról (Rókanő), apámról(Kutyafi) és tesóimról(Farkas és Róka fiúk) .

Mottó: a rohadt, ringyó, bárcás kúrva anyámal, és a velem buzizó Krisztián bratyómmal, nem birok!

A szösszenet, szösszenetének szöszös szösszenete, szösszenetekkel !
Az életem, bővítve: Empiroqkrit-Immortal azaz Petrényi Szebastián,

Ma a ló beverte anyámnak a hatalmas faszát és beragadt! Inyekció kellett, hogy leapadjon a csődör fasza.

Most már kicsit kevesebbet írok mert a francia tanár, Bouorki Jeans Michael Kanadából megérkezik ma, a családunkhoz. Húsvétkor nagy családi orgiát rendezünk és bemutatom SZDSZ Club társaimnak. Nagyon örülök, hogy meleg tanítómesterem itt van, így felidézzük a múltat. Jó lenne ha K úrral is összejöhetnék. Nagyon teccik nekem. Jeans Michael ő egy dömper az ágyban, olyan hasonló amikor Szeteyvel voltam. Egy álom lesz a húsvét nekünk. Már megőrülök, úgy izgulok! Elétek tárom mi történt az ünnepek alatt! Empiroqkrit-Immortal

Kérek én segítséget. 100,000 Ft pénzt fizet bratyóm annak, aki segít
össze jönni K úrral, megőrülök érte! Teljesen bele vagyok zsongva.Vajon milyen lehetséges élőben? Szerelmes vagyok fényképbe, a múltat felidézem, milyen volt francia tanárom Bouorki Jeans Michael ki volt nekem tanító mesterem Kanada francia részén. Segítsetek! Ez nagy jó pénz. Anyám ezt egy óra alatt keresi meg a tanyán a lóval! Ő nem ad nekem pénzet. Immortal vagyok már, mert Empiroqkrit játszás közben beleelhalt a lépcsőn.

Megőrülök a fényképéért. teljesen oda vagyok miatta. Kanadában a Francia tanár nagyon hasonlított Endrémre. Már ezerszer képzeltem el vele. Én Empiroqkrit meleg vagyok és űldözöm a K urat.Vele alszom és vele kelek fel. reggelre a pijamám teljesen gecis, tiszta ragacs. Ilyenkor tanítóm a csodálatos francia tanár Bouorki Jeans Michael jut eszembe. Simogatott, becézgetett és a végén rácsókoltatott a farkára.Gyönyörű élményben volt részem amikor hímtagját a seggembe helyezte. Én a Hatalmas halhatatlan Empiroqkrit-Immortal a melegek szivárványszínű királya és császárja vagyok. Tudásom fenomenális, valósággal észveszejtő! Éljen az SZDSZ ÉS A MÁSSÁG! Éljenek a róka, macska és kutyanők.drága Endre jó húsvétot kívánok.

Mivel szólások szabadsága van leirhatom! Empiroqkrit-Immortáli

Éljen a párt, Éljen Rákosi! Népszocializmus az igazság! Én egy
vörös színű rókafiú vagyok, de a gonosz Upupi mindannyiunkat
börtönbe zárt, ami nem más, mint az emberi test. Lelkünk
egy nap újra szabad lesz, megszabadulva az emberi testtől!Hahahaha én egy
pedofil állat vagyok! Megerőszakolom a macska, róka és kutyanőket, Balto is
buzi lesz mint én, majd ő is jön farkasfiúzni és rókafiúzni velem!

Ma segbe kúrom a tesóm. Ő élvezi mert a francia tanár töbször megszerettette vele a faszt! Ő SZDSZ meleg! Ő Balto a farkasfiú! Én is Balto vagyok.

Látod elvagyok! Nem baj, majd kinővök ebből! Ti szerencsétlen Yiffurológiás köcsögök! Megőrülök érted Endre. A fényképed ellágyít engem a nagy Empiroqkrit-Immortalt a Halhatatlan Magyart.

Álom álom édes álom.SZDSZ angol tanár te csodás, te édes, te drága! Igen ezek az SZDSZ fiúk ők tudnak. Életem legszebb estéje. 23 cm kemény fasz járta végig végbelem. Tombolt őrjöngött bennem. Mintha orkán tépte volna szét lágy seggem. Az őrűlet kerített a hatalmába, már tudom én vagy a "cunci-puncika-suncika" már így becéz az angol tanár. Hatalmas bránerét számba helyezte amikor kivette fenekemből és lenyomta a torkomig. Én a Halhatatlan Magyar az Empiroqkrit-Immortal az egek ura a menyekbe jutottam. Áldom a 23 cm rettenetes tanár dorongját. Nagyon fáradt vagyok. Holnap még egy barátja is jön. Az lesz a csúcs hármasban. Ó Isten segíts, hogy mikor lesz már holnap. De anyám amikor hazaértem épp Balto kutyával közösült. Ez egy ilyen család.

hehehehehe)) Bejött az angol tanár, már a suli wc-ben leszoptam mint az állat. Végtelenségnek teccő hatalmas nagy fasza van neki. A francia tanár Kanadában csak kisfiú volt e hatalmas fütyi melett. Szépen kezdődik a hetem, csodálatos élményben volt részem. A szám valósággal szétfeszítette a hatalmas jószág. Este az angol tanár lakására vagyok hivatalos én, a "kisvirágszirmú" Empiroqkrit. Így becéz a tündéri angol tanár. Már a fenekem készítem a találkozóra, nagy a fasza és kicsit félek de az élmény amit a szopás alatt átéltem már mindent kárpótol. Folyékony gecijét lenyeltem, de a lógeci ivás után már nem fájt a fejem. Ez igen. Megírom milyen volt az estém. Nagyon szeretném a Kovács urat is megkapni, észvesztően szerelmes vagyok az arcképébe.

Anyám az alkoholista ribanc kúrva megint megcsinálta. A három igen örömében hétfőn leszopta a postást! Az iskolából jövet örömmel észleltem, hogy a postás engem is kiszemelt. Kapva kaptam az alkalmon és odatartottam szétkúrt seggemet. A postás nem volt megáldva csak 18 cm-el de így is nagyon jó volt. Én a nagy Empiroqkrit az öröm tetőfokán ordítottam a világba, hogy Igen, Igen és Igen! remélem a mai napom is csodálatos lesz, az angol tanárral szemezek akinek 23 cm hosszú fasza van. Ilyen hatalmas szerszám még nem volt a fencsikémbe. Holnap vagy ma este beszámolok róla. Már eldöntöttem, hogy inkább buzi leszek.

Tetőződött ez egész élet, este anyámat megkúrtuk az öcsémmel, apámat megszopattuk! A rohadt ribanc kúrvának mi ketten, semmit sem jelentettünk az egér faszunkal. Csak röhögött ezért én és öcsém SZDSZ buzik leszünk! Ezután lejárunk főköcsögnek a Klubba. Én leszek a király a 2009. évi homokos felvonúláson. A nevem ezután: Empirtkúró - Szopósztár !

Azt a rohadék mocskos kúrváját neki. A tetű anyám nem bír magával, úgy leszopott, hogy elájultam, most tértem magamhoz. Közben a lófaszú apám hátulról berakta nekem. Közben én aludtam ez az alkoholista lumpenproli apám szétkúrta a végbelemet. Annyira fáj már a seggem, hogy most úszógumin űlök! Ezt a rohadt kúrva családot amilyen az enyém már nem birom. Elmegyek vándorútra. Kimegyek a tanyára és leszopom a lovat.

A kurvája nézzétek a szomszédal is kúrt a liftben. Vagy 30-an vártak a liftre, majdnem 3 órát amikor a rohadt baszos anyám 3 négerrel kibújt és még neki ált feljebb. Apámat elvitte a mentő. Most írom a levelem anyám engem szop. Családba marad. Ez egy ilyen kibaszott kúrva család! Empiroqkrit-Immortal és családom egy napját írtam le. Megőrülök és már pizzát sem merek hozatni anyám miatt. Éhezünk. Shalom de bánom, hogy beteg lett a ló!

Ohhh, megőrülök már, a geci anyám kilógott és egy koocsmába találtunk rá. Egy 4 részeg pasi kefélte, szopatta a ribancot. Elverte a lóval keresett pénzt. Orán száján jött a geci. A részegek engem is elkaptak a wc-en és álomba ringattak a nagy farkukkal. Csodás az élet.

Ez a rohadt már nem is főz. Pedig ünnep van minálunk. Most ünnepeljük meg azt amikor a francia tanár buzinak tanított, Kanadába. Én román vagyok és kimentünk de a buziság miatt idejöttünk Magyarországra.

Ez őrület, anyám a rohadt bárcás egy koszos, büdös hajléktalannal szexelt a lépcsőházba. Alíg tudtuk a hajléktalnt letépni róla. Apám bele őrült és már buzi leszek!

Segítség! Anyámmal nem birok. Elmentünk szavazni és azt vettem észre, hogy a szavazóúrnába egy választópolgár faszát szíjja. Képtelenség a büdös ringyót megfékeznem. Help!

Gyönyörű napom van ma arra ébredtem, hogy anyám leszop, őrölet a ribancnak nem elég a nyomorult apám már az én picikém is kell neki.

A ribanc anyám tegnap kikezdett a pizzás fiúval. Amikor haza értem a pizzás csak úgy kefélte az anyámat. Olyan nagy kúrva az anyám, hogy a gyerek 33 pizzát hagyott nálunk örömében. Apámal és tesómal nagyon jól laktunk, egyszer az életben. Boldog nap volt.

Mivel a ló lebetegedett a sok kúrástól, így anyám megtanított baszni. Kikötöztem a jászolhoz a tanyán és bevertem a nagy picsájába a kis Empirt a buzit a Halhatatlan Magyart.
Petrényi Szebastián (idézetek, ez egy ilyen család című naplómból)

 


2008.09.12. 17:25 Idézet

Nekem tetszik az oldal!

 

٭٭$äjtos Rebeķä*٭


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:14 Idézet

NAGYON SZAR AZ


2008.07.07. 22:14 Idézet

NAGYON SZAR


2008.07.07. 22:14 Idézet

NAGYON


2008.04.18. 20:30 Idézet

szerintem szar az oldal


2007.12.02. 11:07 Idézet

 

Légyszi jelentkezzz te is a cicáddddal!!
Bottonom


2007.11.11. 17:27 Idézet
Kösszi eme:D hát rem. is:D:P

2007.11.11. 12:48 Idézet
Tényleg jó haladsz!meg ha így folytatod akk lesz sok látogató meg minden:D Sok sikert:D

2007.11.11. 12:41 Idézet
Szija!Köcce!:P :D jah,jah régi szerki:P:D:P pussz

2007.11.11. 12:39 Idézet

sziaa Kitty!
Jól haladsz, csak iigy tovább ^^
régi szerki x)

zsoodesign.gp


2007.11.09. 22:01 Idézet
Őh köszike:D
Hát rem. is +lesz a sok látogató:$:):P
pussz

Kitty^^

2007.11.09. 20:10 Idézet
Szija:)             
|Tyű.én avatom a vékád.xD mily' meglepő <33|

Szeretnék sok sikert kívánni a laphoz.^^
Eddig jól halad.:) Ügyes vagy te, hajrá.!
Nyah, sok látogatót, meg hosszú életet. (mármint a site-nak.)

CupP: Vikii. :]


[20-1]

 
(:menü:)
 
(:néhány cucc vegyesen:)
 

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE