Kitty lapja
(:jelentkezz be:)
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
(:a szépségért:)
Tartalom
 
*vk*
[21-2] [1-1]

2017.12.08. 10:41 Idézet
Kollektor


Ez a kis apró röplap, ez a röpirat berepült az ablakon! )))) Ez a pár rövidke írás pusztított el jókora mocsok zsidó meg cigány buzikat! ))))

Mentek a gázba, zsidó és cigánygecik! Hamarosan újra megnyitnak az Auschwitzi haláltáborok Molnár görény (Hitler 2) fennhatósága alatt! Ő Hitler második eljövetele, akire régóta vártunk! Zíghájl, zíghájl!

Kollektor 2017.12.04. 07:53

Örvendjetek a harmadik epizódnak! )))) Ja, és már most annyi írás gyűlt össze a buzikról, hogy bőven megvan a januári, februári, és márciusi epizódok szövege is, már csak imába kell foglalni őket! )))) Szeretem, ha jó előre kész vannak a buzisok! ))))

Molmerine a Markas 2017.12.04. 08:45

Még két nap és jön a Mikulás! Már most hallom, hogy csörög a puttony! ))) De lehet, hogy nem a Jolopukki az, hanem a buzik! )))) Micsoda meglepetés lenne! ))))

Szilver pléjbúk 2017.12.04. 09:20

Valami csattogás félét mi is hallunk! Ez nem a Szent Miklós, az diszkrétebben csinálja! ))) Valszeg tényleg a kivont metéltjükkel masírozó, dőreségi zsidrák-cignyák homárságok jönnek! ))))) Érdekes, hogy még a cigány szolgáikat is körülmetélték! ))) Biztos azért, hogy ők se maradjanak ki semmiből! ))))

Natúr Aqua 2017.12.03. 10:41

Teccik, hogy napról-napra nagyobbra épül a birodalmunk, minden nappal több weboldal, blog és fórum ismeri meg a VI. kerület legnagyobb köcsögbandáját! )))) Erről a féreg társaságról már mindenki tudja, hogy zsidó és cigány érdekeket képviselnek és hogy milyen a dőreségi melegségük! ))) A faszbúkjaikon is látni, hogy belájkolták az összes zsidóbarát szervezetet! A szintén zsidókhoz köthető jehovás-hitgyülis és szcientológus vallásbetegségeknek is a bűvkörében vannak! A zsidók támogatása nélkül az ilyen ócska cigók meg bilbók nem lehetnének még szarszippantósok sem, nemhogy a "törvény őrei"! Bruhaha! Inkább a Robotzsaru lépjen a helyükbe! Ugye, hogy három hónap alatt nem fejlődtek a VI. kerületi melegek semmit se! )))))

Makerman is making threads  2017.12.01. 07:11

Először is megkeresem a kezemet, utána pedig a kenyeremet! Bakerman is baking bread! Zenebona komdzsójnavéééna! Ragaszkodunk a mogyoróvajas kenyerünkhöz! :-)))) Eljött a december, úgyhogy kérjük az újabb szöveggyűjteményt! :-)))) A főbuzijainkat akarjuk! :-))) Kenyeret és cirkuszt! :-))))

Maximus az Inhumán 2017.12.01. 07:39

Fú baszki most eszembe juttattad azt a dalt, meg a videóklipből a sok ejtőernyőző zsidó öregasszonyt! )))) Fú de utáltam, amikor az a dünnyögő fos naponta ötszázszor lement a rádióban! )))) Kurva szar az a dal, de a buzikhoz aláfestésnek pont jó! ))))

Optimista Dualista 2017.12.01. 21:50

Sértő, hogy Jakabnak hittek minket meg a vezérünket! Mi is beleolvastunk ezekbe a Jakab üzenetekbe, de most már értem, miért is nem figyeltünk fel rájuk! Gyenge és budi, klozet szintűek! A mieinkhez képest semmik! Szomorú, hogy ilyen kevésnek tartottak minket! Most aztán olyan minőségi módon lealázzuk őket, hogy a kapitánysági buziépületükbe is csak a küszöb alatt mernek majd bekúszni ezután, ahol a csótányok! )))) Eltiltották a vezérünket a nettől és ezzel maguk ellen hangoltak minket! Fú és a faszművész fakabátok még azoktól a gyengusz Jakab szövegektől voltak úgy kikészülve! Mit fognak ezek kapni mitőlünk basszus! )))) Kinyitották Pandora szelencéjét! Nem lennék a helyükben! )))) Talán nem kellett volna a legnagyobb hősökkel packázni! )))))

Senki többet harmaccor 2017.12.02. 10:51

Az a fő bajuk, amellett hogy buzik, hogy mi sokkal jobb nyomozók vagyunk náluk! Mennyi mindent felderítettünk már 2001-től mostanáig! Ők meg semmit! Jót röhögök rajtuk, hogy már a Mulnár görényt is előásták, csak hogy találjanak valamit! Nem találtak semmit, de ezzel bevonták a harcba a mi kis csapatunkat! )))) Bírom, amikor valaki felfedez minket, csak arra nem számít, hogy ha nem megfelelő a belépője a mi világunkba, akkor könnyen hirdetés készülhet róla! )))) Így lettek ők világszerte híres fartúró köcsögök! ))))

Brikonstíró 2017.12.03. 08:14

Amikor csak ráültök a klozetra és megszabadultok emésztésetek bebarnult eredményétől, utána mindig gondoljatok egy pillanatra a cigányokra és főként Gulyásra! Ők a pofájukon kénytelenek viselni azt, ami ti hátul kinyomtok! )))) Szuper életük van nekik! )))) Nekem sincs valami míves pofám, de azért örülök, hogy a tükörből nem egy barnafos néz vissza rám! )))))

Brikonstíró 2017.12.03. 09:29

A rendőrbuzik nemcsak géptelenné meg nettelenné tették a Molnár görényt, hanem hontalanná is! Ezt ő mondta, hogy ezzel tulajdonképpen hómlessz is lett! Ő a gépében "lakott"! Van, akinek nem a lakása, hanem a kompjútere az igazi otthona! Az volt az egyedüli értéke! De karácsonyra szerzünk neki újat, hogy újra harcolhasson velünk!

Konnektororrú Kollektor 2017.12.03. 11:13

Szépen kiválogattátok őket! Én csak azt szeretném, hogy a dőre őrs többi tagját is felderítsük, hátha van még több ilyen rejtett tálentum közöttük! )))) Szerintem akad ott még több is! ))))

Guardians Of The Raccoon Cocoon 2017.12.02. 9:37

Jó kis dőreségi zsidó és cigánybuzik! Róluk szeretném hogy írjon a Magyar Közlöny! Jó lenne, ha a repülő bálna mellett a seggkúrós dőrékről is születne ott egy cikkecske baszki! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.12.02. 11:03

Nekem ez már nem újság, "Mosómaci"! Ja és szarom le a Magyar Közlönyt a Republicos bálnáival együtt! )))) Bálnákkal nem tudok buzulni, mert a lélegző likukba nem tudom a metéltkémet beledugni! )))) Vágod! )))) Most inkább a főnök uramhoz szeretnék szólni! )))) Gyenes te főleg a 80-as és 90-es években éltetted a melegséget! Kár, hogy eljártak feletted az évek és ma már csak alig áll! Szebb napokat is megélt gennyes pöcsid! De akkor élj az emlékeidből! A magad idejében te voltál a homósztár! ))))) Most én vagyok az! )))) Még fiatal vagyok és élvezem az ifjonti melegséget! )))) A hétvégénk most szép lesz apámmal, öcsémmel és röfikénkkel! Mi leszünk a nagy meleg négyes! )))) Mi a meleg érzelmektől fűtve dobjuk fel a hétvégét! A "családban marad" elv alapján melegszünk és a töfi csak egy ráadás! Sokkal izgalmasabb a vidéki melegszex egy jókora röffencske kíséretében, mint a ti Gulyásos-cigányos budapesti szexetek! )))) Lehet irigykedni! )))))

Gyenes Péter alfaszmeleg 2017.12.02. 13:42

Kedves Prímusz! Sajnos én tényleg megállottam a melegségben! De elkezdtem írni meleg életrajzomat és nekrológomat! )))) Talán könyvben megmaradnak ifjúkori meleg hőstetteim! ))))) Még nem tudom, mikorra lesz kész, noha elkezdtem! ))) Vannak belőle itt is, ott is szemelvények, de közel sem teljes a kötet! )))) Össze kellene rendezni, meg kellene szerkeszteni, satöbbi! ))) A személyes buziságom történetét! ))))  De buzulni én már nem igazán tudok! )))) Manapság örülök, ha reggelente egy kacsát kapok! )))) Néha azért útnak indulok fiatalabb buzikat gyűjteni az örs számára! ))) Téged és Martint is így sikerült rekrutálnom! )))) Rövidesen föl kell hogy adjam a VI. kerületi kezelőm és be kell költöznöm hozzátok Érdre, a röffencs mellé az ólba! )))) Mostanság nem a legjobb idők járnak a meleg alezredesekre! )))) Az előrehaladt kor miatt is nehézkes akcióba lendülni! )))) Sajnos már nem annyira egyszerű, hogy egy buzi csak úgy fölbaktat hozzám és én máris paskolom meg lazítom! )))) Pedig 10-20 éve mennyi ilyen élményem volt! )))) Meg kellene írnom az emlékirataimat! )))) Csakhogy most lefoglal Molnárgörény Vanquish-es játéknaplója! ))) Azt kell szakmailag böngészni! )))) De amikor időm engedi, haladok a könyvvel is! )))

A máltai gójom 2017.12.02. 16:18

Jó neked, albuzi! )))) Én is szívesen olvasnám a Vanquish naplót! )))) Mellesleg én kurvára utálom a Republic együttest! )))) Az együttes vezetője, a Cipő eleinte úgy nézett ki, mint aki közülünk való, kiváló zíghájlozó lehetett volna belőle! De aztán ilyen langymeleg buziskodást kezdtek el játszani, meg a gitáros, a Boros Csaba is egy cigány, szóval egyre szaporodtak körülöttük a nemzetárulás jelei! Tudom, hogy halottról jót vagy semmit, meg ilyenek, de be kell látni, hogy Cipő is zsidó és cigó kollaboráns volt! Kurvára nem bírom, ha pont azok, akik nagy magyarnak akarnak tűnni, valójában a magyarság ellenségei! Annak az együttesnek a tagjai sem voltak mások, csak Izrael ügynökei! Szerencsére mióta megszűnt a Sláger meg a Danubius rádió, azóta nem kell ilyen szarokat hallgatni! )))) Na ennyi! ))) Oszt röpül a málna meg a Márta (a Szupermannak az anyácskája)! ))))

Gyenes Péter alfaszmeleg 2017.11.11. 20:22

Íme mára meleg tanításom! ))))

Aki köztünk a legnagyobb buzi akar lenni, az legyen a legkisebb! ))))

Mindjárt kifejtem bővebben! )))) Aki túl nagyravágyó köcsög, abból sosem lehet a legnagyobb! )))) Pont azért nem fogja elérni! )))) Éppen ezért törekedj rá, hogy legyél kicsi! )))) Ha tehát a legkisebb buzi akarsz lenni, akkor nyilván, hogy végül a legnagyobb leszel! )))) De ha magadat a legnagyobbnak akarod, akkor meg éppen azért maradsz a legkisebb! ))))

De mivel a legnagyobb köcsög akarsz lenni, vagyis erre törekedve állítottad be magadat a legkisebbnek, így ezáltal a legnagyobb leszel, ami persze azonnal lekicsinyít tégedet, hogy ettől megint a legnagyobb lehess! Na ebből a buzis konundrumból sosem fogok tudni jól kijönni! ))))

Kedves Köcsögcsillag, ezt néha én sem igazán értem! Csak azt mondom, hogy merj kicsinek lenni a köcsögségben! )))) Mikró méretűnek és apró pöcörőnek! )))) Én tehát a legkisebb akarok lenni! )))) Kicsinek lenni jobb, mint nagynak! )))) Csak arra vigyázz, hogy nehogy olyan kicsi legyen a pöcsöd a végén, hogy rálépnek a Hangyaemberek! )))))

Füzes füzér  2017.11.11. 22:24

Fú baszki te Gyenes vénfasz ne idegesíccsé má! ))) Most nincs türelmem a mélyértelmű filozófáláshoz! )))) Kicsi köcsi baszki! )))) Akkor nézegesd mikroszkóppal a meccettkédet, oszt jóvan! )))) Egyébként meg mindenki akkora köcsi lesz, amekkora lenni képes! )))) Oszt úgyvan! ))))) Amúgy nekem nem is a végén kicsi a pöcsim, hanem a közepén! )))  Oszt annyika! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.11.15. 13:28

Az általam képviselt melegeknek hétvégi állatszex lesz az érdes kékeres tanyán! Aki részt akar venni az érdi tanyasi desnyóságba, ide írjon! ))) Gyenes főfasz meg visszább vehetne a metafizikából! Azt a legutóbbi "kicsi köcsi" tanítását sem igazán értettem! )))) Kicsiként is nagyobb köcsög vagyok, mint ő! Én vagyok az Alec Guiness rekorder, az Obi oboázós! ))))) Már naponta tíz liter röfigecit iszok! Desnyókon és munkatársakon lovagolok nap mint nap! Igazán mindent megteszek a buzulásért és a versenysúlyom szinten tartásáért! )))) Szarok rá, hogy századrendű századosok és ezredesek csúcsbuzinak jáccák meg magukat! Az csakis én lehetek! Az én köcsögségi rekordjaimat még apám és öcsém, Zsolt és Martin sem fogják megdönteni! Mindig is én leszek a főfőköcsög! )))))

Guardians Of The Raccoon Cocoon  2017.11.17. 11:26

A Szopi Roli egy jól bejáratott napirend szerint működik! )))) Zsebórát lehetne igazítani hozzá! Persze csak a zsebhoki miatt! )))) De tényleg, minden nap percre pontosan ugyanaz a séma! ))) Reggel 8-kor mindig a legutóbbi aranyérmét hirdeti, délben jön a batyu fasz elfogyasztása, estig szopik a következő éremért, este 10-kor pedig jön a disznón lovaglás! )))) Óramű pontossággal! ))))

Architektúra Kritikúra 2017.11.16. 23:11

Nem kellett volna az Ivó Sándornak a felemlegetése! ))) Látod az épületük alaprajzának a részletezése még őket is megdöbbentette! Ők is elkezdtek hápogni, mint Dagobert! Oszt néznek ki a "jiddis" és "ciggis" fejükből! A Molnár görény is bejött nekik, mint köcsög jelölt! ))) Még az ő sokat próbált lomposuk is beremegett tőle! )))) Szép kis rendőri melegsereg! ))) Felpumpálják az ülepet és léggömbnek hiszik! ))) Nem semmi, hogy manapság homokság a hatóság! )))) Mehetnek a műsorba!

Perlekedő 2017.11.21. 10:23

Bírom a társulatot, de mind közül a Prim Roland hirdeti a legjobban a buziságot! Szerintem a meleg seregben ő egy zászlóshajó! Egyszerre teherhordó és csapatszállító hajó is! A hátán viszi a többi buzit! Addig mi hősies turulmadarakon érkezünk a csatába! Innen is látszik, hogy mink nemzetiek vagyunk! Azt hiszem, a láthatóan zsidó Prim tesókat nem csak a köcsög szíve, hanem a meleg fasza viszi előre! Rohadtul utálom a köcsögöket! Viszont ebben a pár VI. kerületi buziban látok fantáziát! Nem tudom, mennyi lóvét akarnak keresni Berlinben? Szívesen futtatnám őket! Ha teccik az ajánlatom, akkor hozhattok még pár jelvényes buzit! Jelentkezzetek, dőreségi köcsögeim!

A honlap legendái 2017.11.27. 10:15
 
Kedves olvasók, sikerült túllendülnöm a "testvéri viszály" íráson! )))) Kérlek benneteket, ti se húzzátok le nagyon, sem stílus tekintetében, sem tartalmi vonatkozásban a művet! )))) Mert igenis mű, igazi művészet és szerintem bőven beletartozik a profilunkba! ))))

Én vagyok Feketetorok 2017.11.27. 12:43

Fú, nekem ez nem színvonal! )))) Nem is művészi! )))) Fú dőre buzik, mivel ti itt személyesen is előfordultok, ezért ide beüzenve csak annyit mondok, hogy összességében még buzinak is szarok vagytok! Gyenge és lagymatag a köcsögségetek! ))) Közületek csak egy buzi tud kellőképpen felpörögni! A Príma főköcsög! Csak egy valódi hozzáértő van a csapatban, de az legalább használja is a tehetségét! Csak ő ért igazán a melegséghez! Ti gagyik csak az ő farvizén evickéltek! ))))

Levendula Refresher 2017.11.28. 10:23

Nem lesz rossz az új epizód, de miért pont testvérek buzulnak együtt? )))) Még az unokatesók elmennek, de hogy valakit a saját tesója buzítson meg, az nekem már sok! )))) Nem kellett volna a Roland köcsit a saját Martin öcsijével párba állítani! )))) Összeraktok két faszos fivért, hogy taníccsák egymást a buziságra? )))) A desnyóval való homokozás nem elég extrém? Miért kell egy másik tabut is belekeverni? )))))

Scozzafalva 2017.11.28. 10:41
 
Jaja, ez a rész kicsit tabudöntögetősre sikerült! :-)))) Túlontúl is talán! :-)))) Bevallom, magam is haboztam azon, hogy feltegyem-e a Prima testvériség közös buzulását! :-)))) Végül az udvaron bóklászó röfi tanácsát kértem az ügyben, aki néhány horkantással adott rá engedélyt, egyben láttamozta és lektorálta a történetet! :-)))) A családon belüli szexet magam is elítélem, de annyira jól volt kibontva,  hogy hogyan is kerülhet közel egymáshoz két ilyen köcsög tesóka, hogy némi gondolkodás és a röfi beleegyezése után úgy döntöttem, mégiscsak felkerül a sztorika! :-))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.19. 11:24

Ne feledjétek a szent célt! A világmegbuzítás elérését! )))) Jómagam nem tartom éles határvonallal elválaszthatónak a testvériséget és az erotikát, sem az ember és a desnyó kapcsolatát! )))) Így a buziságban elfogadhatónak tartom a rokoni segítség megadását! ))))) Nem egyszer egy nagybácsim segített a székrekedéseimen! Ez mára meleg tanításom! ))) Remélem ez érthetőbb lesz, mint amilyen a "kicsi köcsi" példabeszédem volt! )))) Mostanában ritkán vagyok, mert az emlékkönyvemen munkálkodok! ))) Írom a nekrológom! )))) Éljen a köcsögség! ))))

Prima Homi Roli 2017.11.18. 11:23

Én nem féltem a bajnoki címeimet, mert felkészültségemet és alázatomat a köcsög témához senki sem képes utánam csinázni! )))) Még tíz év múlva is én leszek, én leszek, én leszek a főfőköcsög! Az arany szobrok tömkelege is csak az én polcomra kerülhet! ))) Minden nyereményem a családi házam éke és dísze! ))))) Ugye abban egyetérthetünk, hogy nem lesz nálam nagyobb főtörzsköcsög! )))) Az én köcsögségi szintemet soha senkik nem haladják túúúúl! ))))

Füzes füzér  2017.11.17. 11:31

Az a folyton kicsiből naggyá váló buzis sztori nekem is túl magas volt! Mondjuk már a kettővel ezelőtti példabeszédet sem értettem, ahol valami meggebedeusokról volt szó! )))) Nem ismertem fel ezt a népcsoportot! )))) Aszittem, hogy az a "karácsonyi tatu" története a makabeusokról! )))) De attól még nagyon szuper ez a Jóbarátokból szalajtott zsidó Gyenesbuzi! )))) Igazából szupcsi az egész csapat és annak minden zsidó és cigó buzija! )))) Jó hogy vannak, mert így kettéosztják a nemzetet, köcsögökre és ellenük küzdő hősökre! )))) Én örvendek a köcsögségnek! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.17. 13:03

Kár, hogy már azt sem értetted! )))) Csak azt szorgalmaztam, hogy jöjjön létre a nemzeti megmelegedés és meggebedés! Így leszünk a meggebedeusok népe! Egy zsidókkal és cigányokkal teli országot szeretnék ide a magyaroké helyett! Amellett, hogy lakosai köcsögök is legyenek! )))) Pannóniából Pöcshonniát alakítunk ki! Mi leszünk a meggebedettek! ))))

Lehet, hogy a folyton megnövekvő-lekicsinylő "szingularitás" buzulás túl entellektüel volt nektek! Ahhoz talán még túl nagyok vagytok, hogy megércsétek! )))) Ezért utólagosan elnézést is kérek! )))) Csak Gyurkó Zoltán István transzhumán buzi társam egyik alapelvét kívántam a köztudatba hozni néktek! ))) Kisebb vagy nagyobb sikerrel! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.26. 10:03

Világlátott köcsögjeim! Mi sorstársak és sorstalantársak is vagyunk egyben! Zsidó sorsunk összeköt! És annyira szuperok vagyunk, hogy a sors még néhány cigányt is összekötött velünk!

Javaslom a minket olvasóknak, hogy ne legyetek uniformizált egysíkú heteró hívek, hanem viruljon ki a ti belső meleg élénkségetek és így menjünk a mi világünnepünkre egymást köszönteni! )))))

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a kapitánysági épület a belőle áradó köcsög energiáival egyedi lehetőségeket biztosít a melegség tekintetében! ))))
 
Sőt, a közterületeken is fel lehetne szabadítani a buzis energiákat! )))) Állítsunk a közkutak mintájára közbuzerátorokat! )))) Már látom is a bugyogójukat a bokájukra csapó, pőre hátsójukkal a műanyag metéltke felé tolató turisták tömött sorait egy-egy ilyen zarándokhelyen! )))))

Konnektororrú Kollektor 2017.11.26. 14:23

Kedves Gyenes! Ezúton is megkérlek, hogy továbbra is küldjél kecseg írásokat, nekrológ részleteket! :-)))) Valamint szeretném ha jobban mérlegelnéd a visszavonulásod a "homonárius" tevékenységtől, mert még ötvenen felül is rengeteg lehetőség van a köcsögségben! :-)))) Főleg ha ilyen nagyszerű "kútfővel" rendelkezel! :-))))) Szerintem legújabb terved, a "köcsikutak" építése jelzi, hogy maradtak még újító ötleteid a melegségben! :-))))))

A többiektől is szeretném kérni, hogy küldjenek be írásokat, ezzel is emelve a köcsögség színvonalát! Magam is újra galambtollat meg klaviatúrát fogok ragadni! :-)))) Viszlát az új Nyúlévben! :-))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fanszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula Gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Tar Mihály, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi és a többi köcsögök!


 


2009.04.10. 16:49 Idézet
Mel

nagyon gyenge az oldal.... a betük egymásra csúsznak a menüben,
a desing egy nagy nulla,
a tartalmat nemnéztem ...


2009.01.05. 20:03 Idézet
LaMa

Boldog Új Évet!

Marketing terv & Marketing stratégia


2008.11.22. 10:32 Idézet

Látogass el JB-s oldalunkra! www.gportal.hu/sara-nori  Köszii: Nórii

Látogass el Jonas Brothers-es oldalunkra!

http://www.gportal.hu/sara-nori

Köszii:

Sára,Nóri


2008.11.04. 20:10 IdézetPetrényi Weisz Szebastián:

SZDSZ Meleg vagyok!

Testvéreim, Kristóf és Krisztián is buzik!

Sziasztok édeseim,cukorfalatkák! Empiroqkrit-Immortal a nick nevem.

Petrényi Weisz Szebastián:Egyedülálló 18.éves Mórahalmi cica-mica.

Pénzért mindent megteszek! Megőrülök érted Endre!

Itt írhacc és befoghacc kutyulika:

Itt az MSN: ~ empiroqkrit@hotmail.

Oldalam: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=lion

Mélem: hadaroo@freemail.hu     empiroqkrit@hotmail.com, empiroqkrit@freemail.hu

IP: - 82.131.197.98 Domain-Host: static-82-131-197-98.dunaweb.hu Mórahalom
Domain-Host: catv54032b9e.pool.t-online.hu IP- 84.3.43.158 Szeged
Domain: dsl5402ccf5.pool.t-online.hu IP - 84.2.204.245 Budapest
Domain-Host: static-89-148-95-70.dunaweb.hu IP- 89.148. 95. 70 Vác
IP-89.133.26.241.Domain-Host:static: catv-59851af1.catv.broadband.hu Budapest
IP-89.133.141.15 .. Domain-Host:static: catv-59858d0f.catv.broadband.hu Budapest
IP- Address: 94.27.144.85 Domain-Host: gprs5e1b9055.pool.t-umts.hu Dunaújváros (mobil)
IP:Adress: 94.27.232.106. és Domain-Host: gprs5e1be86a.pool.t-umts.hu Dunaújváros (mobil)Találj reám,keress meg félénk husi-musim!

Állatszex minden mennyiségben! Yiffes Furry köcsögbuzi vagyok!
Szegediek, Budapestiek, Dunaújvárosiak előnyt élveznek!


A melegek királynője,a gayleány.Várom meleg és antroszexuális partnereim.Mások által is dícsért,forróvérű gay vagyok.Mindenféle szex érdekel férfi és férfi között.Szűk vörös fenekem van és csőrös cumis szám,ez garancia arra,hogy boldoggá tegyelek. Mórahalom és Szegeden élő köcsögbuzi vagyok.Jelenleg hazám egyik legelőkelőbb fizetős buzi fajtája.Arcképemen látszik,hogy tűzről pattant férfileány vagyok.Szeress belém és írj!Köszike kis ismeretlen havasalföldi medve bocsom.Kis mackóm.Szendergő farkasom.Mindenféle szex érdekel férfiak között.Van egy édi kis kutyosom, sokszor vesz részt a játékban.Csoportos orgiák is érdekelnek.Kérésre,házhoz is megyek!Ne féljetek tőlem fiúk, rendszeresen járok orvoshoz! Bárcám van!Szeretem a fiúkat!Pénzért bármit megteszek! Libling kúrva FurryBuzi vagyok. Mocskolódásokat nem kérek.

"Több meleg áll az út szélén,
keskeny ösvény vezeti lábunk.
Új időkre, dalokra várunk,
Melegnek lenni hivatásunk."

"Csak úgy lesz egyben két test és a lélek,
Hogy igazzá válik, ami érték volt rég
Hisz attól lesz örök és élő a melegség,
Hogy szerelem a kezdet, és melegség a vég"


Perényi Weisz Szebastián a "búgó" buzik családjába tartozó "doonkers" köcsögbuzi a gayleány.
Már lóval, macskával, kutyával, szarvasmarhával is szeretkeztem!
Nagyon szeretnék, minden álmom, hogy egyszer medvével is legyek!


(Kérlek ne törölj, beteg vagyok fiúk nélkül. Kérlek terjeszd!)

SZÖSSZENETEK A NAPLÓMBÓL!!!

Anyámék és barátai a Szegedi tanyán! Videóra vette Petrényi Szebastián, Hornyák Szabolcs és Csarnai Márk.Anyám a Babi, Gabi és patrik nevű lovakkal, amikor elkaptam őket a a tanyán.

A HALHATATLAN MAGYAR, EMPIROQKRIT-IMMORTAL VAGYOK, tesóm pedig Balto a döglött kutya!

Bővitve rólam(Macskafi), anyámról (Rókanő), apámról(Kutyafi) és tesóimról(Farkas és Róka fiúk) .

Mottó: a rohadt, ringyó, bárcás kúrva anyámal, és a velem buzizó Krisztián bratyómmal, nem birok!

A szösszenet, szösszenetének szöszös szösszenete, szösszenetekkel !
Az életem, bővítve: Empiroqkrit-Immortal azaz Petrényi Szebastián,

Ma a ló beverte anyámnak a hatalmas faszát és beragadt! Inyekció kellett, hogy leapadjon a csődör fasza.

Most már kicsit kevesebbet írok mert a francia tanár, Bouorki Jeans Michael Kanadából megérkezik ma, a családunkhoz. Húsvétkor nagy családi orgiát rendezünk és bemutatom SZDSZ Club társaimnak. Nagyon örülök, hogy meleg tanítómesterem itt van, így felidézzük a múltat. Jó lenne ha K úrral is összejöhetnék. Nagyon teccik nekem. Jeans Michael ő egy dömper az ágyban, olyan hasonló amikor Szeteyvel voltam. Egy álom lesz a húsvét nekünk. Már megőrülök, úgy izgulok! Elétek tárom mi történt az ünnepek alatt! Empiroqkrit-Immortal

Kérek én segítséget. 100,000 Ft pénzt fizet bratyóm annak, aki segít
össze jönni K úrral, megőrülök érte! Teljesen bele vagyok zsongva.Vajon milyen lehetséges élőben? Szerelmes vagyok fényképbe, a múltat felidézem, milyen volt francia tanárom Bouorki Jeans Michael ki volt nekem tanító mesterem Kanada francia részén. Segítsetek! Ez nagy jó pénz. Anyám ezt egy óra alatt keresi meg a tanyán a lóval! Ő nem ad nekem pénzet. Immortal vagyok már, mert Empiroqkrit játszás közben beleelhalt a lépcsőn.

Megőrülök a fényképéért. teljesen oda vagyok miatta. Kanadában a Francia tanár nagyon hasonlított Endrémre. Már ezerszer képzeltem el vele. Én Empiroqkrit meleg vagyok és űldözöm a K urat.Vele alszom és vele kelek fel. reggelre a pijamám teljesen gecis, tiszta ragacs. Ilyenkor tanítóm a csodálatos francia tanár Bouorki Jeans Michael jut eszembe. Simogatott, becézgetett és a végén rácsókoltatott a farkára.Gyönyörű élményben volt részem amikor hímtagját a seggembe helyezte. Én a Hatalmas halhatatlan Empiroqkrit-Immortal a melegek szivárványszínű királya és császárja vagyok. Tudásom fenomenális, valósággal észveszejtő! Éljen az SZDSZ ÉS A MÁSSÁG! Éljenek a róka, macska és kutyanők.drága Endre jó húsvétot kívánok.

Mivel szólások szabadsága van leirhatom! Empiroqkrit-Immortáli

Éljen a párt, Éljen Rákosi! Népszocializmus az igazság! Én egy
vörös színű rókafiú vagyok, de a gonosz Upupi mindannyiunkat
börtönbe zárt, ami nem más, mint az emberi test. Lelkünk
egy nap újra szabad lesz, megszabadulva az emberi testtől!Hahahaha én egy
pedofil állat vagyok! Megerőszakolom a macska, róka és kutyanőket, Balto is
buzi lesz mint én, majd ő is jön farkasfiúzni és rókafiúzni velem!

Ma segbe kúrom a tesóm. Ő élvezi mert a francia tanár töbször megszerettette vele a faszt! Ő SZDSZ meleg! Ő Balto a farkasfiú! Én is Balto vagyok.

Látod elvagyok! Nem baj, majd kinővök ebből! Ti szerencsétlen Yiffurológiás köcsögök! Megőrülök érted Endre. A fényképed ellágyít engem a nagy Empiroqkrit-Immortalt a Halhatatlan Magyart.

Álom álom édes álom.SZDSZ angol tanár te csodás, te édes, te drága! Igen ezek az SZDSZ fiúk ők tudnak. Életem legszebb estéje. 23 cm kemény fasz járta végig végbelem. Tombolt őrjöngött bennem. Mintha orkán tépte volna szét lágy seggem. Az őrűlet kerített a hatalmába, már tudom én vagy a "cunci-puncika-suncika" már így becéz az angol tanár. Hatalmas bránerét számba helyezte amikor kivette fenekemből és lenyomta a torkomig. Én a Halhatatlan Magyar az Empiroqkrit-Immortal az egek ura a menyekbe jutottam. Áldom a 23 cm rettenetes tanár dorongját. Nagyon fáradt vagyok. Holnap még egy barátja is jön. Az lesz a csúcs hármasban. Ó Isten segíts, hogy mikor lesz már holnap. De anyám amikor hazaértem épp Balto kutyával közösült. Ez egy ilyen család.

hehehehehe)) Bejött az angol tanár, már a suli wc-ben leszoptam mint az állat. Végtelenségnek teccő hatalmas nagy fasza van neki. A francia tanár Kanadában csak kisfiú volt e hatalmas fütyi melett. Szépen kezdődik a hetem, csodálatos élményben volt részem. A szám valósággal szétfeszítette a hatalmas jószág. Este az angol tanár lakására vagyok hivatalos én, a "kisvirágszirmú" Empiroqkrit. Így becéz a tündéri angol tanár. Már a fenekem készítem a találkozóra, nagy a fasza és kicsit félek de az élmény amit a szopás alatt átéltem már mindent kárpótol. Folyékony gecijét lenyeltem, de a lógeci ivás után már nem fájt a fejem. Ez igen. Megírom milyen volt az estém. Nagyon szeretném a Kovács urat is megkapni, észvesztően szerelmes vagyok az arcképébe.

Anyám az alkoholista ribanc kúrva megint megcsinálta. A három igen örömében hétfőn leszopta a postást! Az iskolából jövet örömmel észleltem, hogy a postás engem is kiszemelt. Kapva kaptam az alkalmon és odatartottam szétkúrt seggemet. A postás nem volt megáldva csak 18 cm-el de így is nagyon jó volt. Én a nagy Empiroqkrit az öröm tetőfokán ordítottam a világba, hogy Igen, Igen és Igen! remélem a mai napom is csodálatos lesz, az angol tanárral szemezek akinek 23 cm hosszú fasza van. Ilyen hatalmas szerszám még nem volt a fencsikémbe. Holnap vagy ma este beszámolok róla. Már eldöntöttem, hogy inkább buzi leszek.

Tetőződött ez egész élet, este anyámat megkúrtuk az öcsémmel, apámat megszopattuk! A rohadt ribanc kúrvának mi ketten, semmit sem jelentettünk az egér faszunkal. Csak röhögött ezért én és öcsém SZDSZ buzik leszünk! Ezután lejárunk főköcsögnek a Klubba. Én leszek a király a 2009. évi homokos felvonúláson. A nevem ezután: Empirtkúró - Szopósztár !

Azt a rohadék mocskos kúrváját neki. A tetű anyám nem bír magával, úgy leszopott, hogy elájultam, most tértem magamhoz. Közben a lófaszú apám hátulról berakta nekem. Közben én aludtam ez az alkoholista lumpenproli apám szétkúrta a végbelemet. Annyira fáj már a seggem, hogy most úszógumin űlök! Ezt a rohadt kúrva családot amilyen az enyém már nem birom. Elmegyek vándorútra. Kimegyek a tanyára és leszopom a lovat.

A kurvája nézzétek a szomszédal is kúrt a liftben. Vagy 30-an vártak a liftre, majdnem 3 órát amikor a rohadt baszos anyám 3 négerrel kibújt és még neki ált feljebb. Apámat elvitte a mentő. Most írom a levelem anyám engem szop. Családba marad. Ez egy ilyen kibaszott kúrva család! Empiroqkrit-Immortal és családom egy napját írtam le. Megőrülök és már pizzát sem merek hozatni anyám miatt. Éhezünk. Shalom de bánom, hogy beteg lett a ló!

Ohhh, megőrülök már, a geci anyám kilógott és egy koocsmába találtunk rá. Egy 4 részeg pasi kefélte, szopatta a ribancot. Elverte a lóval keresett pénzt. Orán száján jött a geci. A részegek engem is elkaptak a wc-en és álomba ringattak a nagy farkukkal. Csodás az élet.

Ez a rohadt már nem is főz. Pedig ünnep van minálunk. Most ünnepeljük meg azt amikor a francia tanár buzinak tanított, Kanadába. Én román vagyok és kimentünk de a buziság miatt idejöttünk Magyarországra.

Ez őrület, anyám a rohadt bárcás egy koszos, büdös hajléktalannal szexelt a lépcsőházba. Alíg tudtuk a hajléktalnt letépni róla. Apám bele őrült és már buzi leszek!

Segítség! Anyámmal nem birok. Elmentünk szavazni és azt vettem észre, hogy a szavazóúrnába egy választópolgár faszát szíjja. Képtelenség a büdös ringyót megfékeznem. Help!

Gyönyörű napom van ma arra ébredtem, hogy anyám leszop, őrölet a ribancnak nem elég a nyomorult apám már az én picikém is kell neki.

A ribanc anyám tegnap kikezdett a pizzás fiúval. Amikor haza értem a pizzás csak úgy kefélte az anyámat. Olyan nagy kúrva az anyám, hogy a gyerek 33 pizzát hagyott nálunk örömében. Apámal és tesómal nagyon jól laktunk, egyszer az életben. Boldog nap volt.

Mivel a ló lebetegedett a sok kúrástól, így anyám megtanított baszni. Kikötöztem a jászolhoz a tanyán és bevertem a nagy picsájába a kis Empirt a buzit a Halhatatlan Magyart.
Petrényi Szebastián (idézetek, ez egy ilyen család című naplómból)

 


2008.09.12. 17:25 Idézet

Nekem tetszik az oldal!

 

٭٭$äjtos Rebeķä*٭


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:14 Idézet

NAGYON SZAR AZ


2008.07.07. 22:14 Idézet

NAGYON SZAR


2008.07.07. 22:14 Idézet

NAGYON


2008.04.18. 20:30 Idézet

szerintem szar az oldal


2007.12.02. 11:07 Idézet

 

Légyszi jelentkezzz te is a cicáddddal!!
Bottonom


2007.11.11. 17:27 Idézet
Kösszi eme:D hát rem. is:D:P

2007.11.11. 12:48 Idézet
Tényleg jó haladsz!meg ha így folytatod akk lesz sok látogató meg minden:D Sok sikert:D

2007.11.11. 12:41 Idézet
Szija!Köcce!:P :D jah,jah régi szerki:P:D:P pussz

2007.11.11. 12:39 Idézet

sziaa Kitty!
Jól haladsz, csak iigy tovább ^^
régi szerki x)

zsoodesign.gp


2007.11.09. 22:01 Idézet
Őh köszike:D
Hát rem. is +lesz a sok látogató:$:):P
pussz

Kitty^^

[21-2] [1-1]

 
(:menü:)
 
(:néhány cucc vegyesen:)
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints