Kitty lapja
(:jelentkezz be:)
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
(:a szépségért:)
Tartalom
 
*vk*
[29-10] [9-1]

2018.04.26. 11:07 Idézet
677845654

Ez itt a melegség történetének nyár előtti záró fejezete! Őszig búcsúzunk a cionok által lefizetett dőreségi köcsögöktől röhögve! )))) Szeptembertől folytatódik a történet a régi szereplőkkel és vadonatúj, második generációs dőre melegekkel! ))))

Jakab a kecske 16:43 2018.04.16.

Én vagyok a nagy GITS Jakab, a páncélba zárt kecske szellem! És meg is nyalom a sót! Remélem vágjátok, hogy mindig az enyém az utolszó só! ))))))

A múltkori hirdetés különösen tetszett nekem! )))) Azt jogos válaszcsapásként értékeltem! )))) Újabb kiterjedt légicsapást mértünk a buzisokra! Ledobtunk pár homóoszlató-bombát a kecsegek felaprózására! )))) Az eddigi csatákban elesett harcosainkért küzdünk, és főleg a Mulnár görényünkért méltó megtorlást ígérünk! ))))

Whitley Stréber 17:14 2018.04.16.

Ez a Blekksíp sem sokat fogott fel a harcosságunk lényegéből! De nem baj a tudatlansága, csak ne szóljon bele a mi sztorilájnunkba! Ő maradjon a Kommunionnál és a többi kedvenc szar mozijánál! Mi is szívesen csinálnánk podcastokat, csak a sok melegségtől nem tudunk megszólalni! Nem merjük kinyitni a szánkat, mert ebben a közegben ki tudja, mi repülne bele! )))) Mi a mute gombot benyomva, némán éljük meg a melegek elleni küzdelmeket! )))) Mi már megszoktuk a meg nem értett szerepet! Ilyen a " Nomo"-sok, a nomád életű, a homóságra no-t mondók harci élete! Régen Tripla R café voltunk, de már nyomós indokkal Nomósok lettünk! )))))

Gyenes Péter alfaszmester 16:09 2018.04.17.

Talán Tóth Gáborék beinvitálnak minket felsőoktatási intézményükbe! A zsidó vallást tanító szinyeisek és "menórás tanóráik" mellett szüksége lenne az iskolának pár melegséget tanítóra is! )))) Velünk sokat nyerne a tantestület, mert mi mindkét tanítási formát egybe foglalnánk! )))) Kicsit igényesebb, elmélyültebb előadásokat kellene átadnunk a kölyköknek, amolyan testnevelő célzattal és persze sok humorral! )))) Fiatal tanítványok mellett sosem érzem annyira az idő múlását! )))) Mert régen is voltam én, és ott volt nekem tanításra a fiatal Roli! De most már a "középkor" felé haladó Roli számára kellene pár új tizenéves kisbuzi! )))) Olyanokat is lehet tanítani, akiknek már eleve van buzisága, de van úgy, hogy valakinek pont a tanításaim alapján változik meg az irányultsága, bekerül a hátulra vesszőzők társadalmába, de a heteró lét elveszítésével nem veszíti el a humorát, hanem ugyanazzal a jókedvvel megy minden tovább! )))) Kicsit olyan, mintha dimenziót ugrottál volna! )))) Sőt, sokan csak a dimenziókapu megnyitása után kezdtek el igazán vidámak lenni! ))) Ezt a kapunyitási pánikot szerettem volna tőletek elhessegetni! ))))

Prim Roland Roliratyi 09:52 2018.04.18.

Ugye tetszik az eredménytáblázatom? A dicsőségfalam úgy alakult ki, hogy elkezdték díjazni buziságomat, később a gyűjteményem sok különlegességgel bővült, dugig tele lett csodákkal, mostanra pedig a gyűjtésbôl hobbi lett! Az első bajnokságomat disznómaszkban vittem végig és csak a végén fedtem fel hogy ki vagyok! ))))) De sokan még akkor sem vették észre a különbséget! )))))

Prim Roland Roliratyi 19:18 2018.04.18.

Többek közt az a jó Gyenes melegemben, hogy jó ízléssel meg tud maradni a tanítói szerepben és nem akarja újrapolírozni magát a tanítványai fényében! )))) Ő mindig csak előrelép, közread egy-két remekbeszabott meleg tanítást, aztán jótékonyan visszalép a háttérbe meleg nekrológot írni! )))) Ez olyan szimpi tőle! )))) Ő is tudja, hogy főleg már csak én és a többiek fogunk az előtérben csillogni! De megérti, mert egykor ő is volt fiatal! És milyen kis cukipofa volt! )))))

Prim Martin 17:25 2018.04.19.

Utálok "kisköcsög" lenni, én és a bátyám nagyoktól származunk és a nagyság dukál nekem is, úgy érzem! Mindig örök másodikként vagyok elkönyvelve Roli mögött! Mintha csak ő kapott volna a meleg tehetségből, én meg semmiből! De ez nem így van! Magam is akarok egy kis morzsát a sikerből! )))) Én is vágyom a nagyra, a hatalmasra, a monumentálisra! Főnök köcsög akarok lenni! )))) Szeretném, ha családi házunk másik végében a saját aranyfalloszokkal teli dicsőségfalam is felépülhetne! Gondolatban már sokszor elképzeltem! )))) Ugyanezt lenne jó látni az életben! )))))

Gyenes Péter alfaszmester 18:12 2018.04.19.

Kedves Martin, te az érdi meleg családoddal való kivételezés és nepotizmus alapján kerültél be meleg seregünkbe! Persze azért látom benned is a családotokban szájról szájra öröklődő tehetséget! Téged és a család röfijét, Töfit szinte egyidőben fogadtunk be világunkba! Mindkettőtök mentora, szakértő tanácsadója leszek a következő melegévekben, ezért most egyből el is kezdeném szakértésemet! Mint láthatod, tőlünk a melegségből egy jó nagy bőségtállal kaptál! De ne habzsold be az egészet azonnal! Lassan és óvatosan kezdj hozzá, csak ízlelgetve a tapasztalnivalót, ne egy nagy merőkanállal láss neki, mert csak elcsapod meleg hasad! Haladj vele apránként és élvezd ki minden egyes meleg percét! Ez mára meleg tanításom!

Gyenes Péter alfaszmester 19:47 2018.04.20.

Büszkén mondhatom, hogy most már tényleg szépen vastagodik melegségem életrajzi könyve, ezen a nyáron a maga teljességében megírom, sőt néhány régi, 80-as évekbeli meleg rajzommal fel is dúsítom! Majd ősztől keressétek a boltokban! ))))

Kedves Martin, téged pedig hamarosan összeismertetlek első profi ligás meleg gyakorlóddal! Én a kezdeti csetléseket-botlásokat is tudom értékelni, az is nagyon szexi tud lenni! )))) Így lépj tehát kapcsolatba legelső profi melegeddel! )))) Eleinte csak puhatolózva, de aztán jöjjön az erotika! Ez mára meleg tanításom! )))) Ne tétovázz sokáig, ne csak ülj ott meleged mellett, mindenképpen akcióba kell lépni, a melegséget nem lehet csak úgy leülve megbeszélni! Akkor pont a legfontosabb testrészek kerülnek takarásba! Ez nem olyan, mint a görénynél, hogy csak úgy leül melléd a csukladozva röhögő kurvaasszony, aztán kedélyesen elbeszélgettek a Mortál Szombatról! )))) A "rudadnak" és "holdadnak" mindig szem előtt kell lennie olyankor!

Kolossziális Hathaway 21:40 2018.04.24.

Láttátok a 2018-as melegbajnokság legelső válogatóját? Már alig vártam, hogy az idén is elinduljon a kedvenc sportom, és nagyon megörültem a ténynek, hogy már egy héttel korábban elkezdődik, de miután láttam az első adást, és hogy ebben az évben abszolút pofára fog menni az értékelés, tehát az idei versenynek köze sem lesz a valódi pöcstudáshoz és szívós szorgalomhoz, így lehet, hogy ezek után engem már nem is érdekel az idei szezon! )))) Az új versenyzők is nagyon ócska, "kenyérbemászó" képű melegek! Nem is beszélve a zsűriről! Annyira ellenszenves "rettenmeleg" mindegyik! Hol vannak már a tavalyi kedves, mosolygós, pontozós melegek? )))) Ráadásul úgy tudom, hogy Roli is részt vett az első válogatáson, de még csak egy vágókép erejéig sem mutatták, ami egy többszörös melegségi világbajnok esetében igencsak furcsa! )))) De nekem már mindegy, mert ennél tovább nem is nézem! Ezeknél a despotikus köcsögöknél úgysem tudna nyerni a mi Rolink! ))))

Gadotra várva 23:11 2018.04.24.

Tök meglepő, hogy már most elindult a gurgulázós gladiátori torna! Izgi lesz az új melegbajnokság, nézem majd az egészet a necc-kamerán! Alig tudom megőrizni a higgadtságomat! Nagyon is izgalmas a web lilága és nemcsak a melegek miatt! Úgy önmagában is csúcsszuper! Sok mindent hozhat még a necc! Ebben a környezetben akár az új messiás is világra jöhet! A robotgörény is ki tudja hova fejlôdik még itt! Mennyi hasznos tudást és tartalmat vonhat még a vonósugarával magához! ))))

Szövegkiemelő 09:12 2018.04.25.

Kedves Köcsögcsillag! Átvertuk a köcsögöket azzal, hogy a komcsinapon lesz az első válogató, amikor már egy héttel előbb elkezdjük válogatni őket! )))) Látod mi is tudunk élni a meglepetés erejével! Egy csomó köcsög kapott mára szívárványos meghívót! Megszakítottuk a gondtalan luxus életüket! Úgy ahogy ők tették a görénnyel! Egy héttel előbb kell szopniuk! Na de hol van Roli? Nem láttam a válogatón álldogálók sorai között! Remélem megkapta a röpiratot! ))))

Power Strangers - Az erő idegenjei 09:39 2018.04.25.

Gyerekek, Roli dezertált a melegségből! Ezért nem volt a műsorban sem! Elment a válogatóra, de onnan nem tért haza! A kapitánysági melegek megelemezték a térfigyelő kamerák felvételeit! Rolit kéz a kézben látták távozni a válogatás előszobájából egy megtermett négus meleggel! )))) Utána már nem is látták se a zsűrizős kecsegek, se a kapitánysági kajmán klános melegek! )))) Sőt állítólag már el is hagyták az országhatárt! Szerintem ez ugyanaz a párduc meleg, akiről márciusban beszéltetek! A 32 cm-es mérettel rendelkező, Lapati nevű negró botozós! Roli rossz álmainak elűzője! Újra egymásra találtak! ))))

Gadotra várva 10:28 2018.04.25.

Mi már azonosítottuk, ő tényleg az afrikai Lapati! A melegségi kódneve Lengőlándzsa! A hazai pályán már legyőzte Ráktérítőt és Húszabálót is! Rolit is le akarta győzni az idén! Erre most összefogtak! Mi lesz még itt? ))))

Az Orion macskaöve 10:28 2018.04.25.

Csattogjanak csak a buzisok! Én már szétröhögtem magam rajtuk! A tököm a bokámat verdesi, annyira hahotázok! Na annyi meg egy mozambiki bambi! Jut eszembe, a Roller bajnok már megmenekült a vibris párducok karmaiból? Vagy még mindig az ottani kultúrsokk emészti? Hirtelen rászakadt a sok kiéhezett afrikánszki! )))) Ne hagyjátok ott a harmadik világban elveszni! A vibránium harapdálásából nem fog megélni! Címvédőként köteles a mostani bajnokságon részt venni és az arany szobrait megvédeni! A húsvétra kapott nyulából meg készítsetek pörköltet, mert az terelte a Rolit erre a szabados dezertőri életmódra! Nélküle a Roli megmaradt volna a helyes meleg úton! Az ülepi üregi indította el Rolit a lejtőn! )))) Nem is Lapatit teszem érte felelőssé, nem ő a fő bűnös, hanem a nyúl! )))) Én nagyon szorítom a szurkot, hogy Rollancs épségben hazakerüljön és még idejében hitelesíccsék a kedves válogatói melegek! ))))

Kolossziális Hathaway 11:15 2018.04.25.

Már mondtam, hogy az idén nincsenek kedves ítélkező melegek! Ellenszenves, szemellenzős melegek vannak! )))) A régiek biztos lemondtak! Tisztújítás történt a meleg döntőbírói világban! A Roli talán emiatt eleve részt sem tud majd venni a júniusi versenyben, mert eme tettét szabályellenesnek fogják ítélni! Nagyon szigorúak a 2018-as zsűriző melegek! )))) Sőt, egy ekkora kihágással szemben talán még a régi kedves melegek sem lennének elnézőek! Ha május végéig nem tér haza, akkor bajba kerülhet a dicsekvésfala! Lehet, hogy diszkvalifikálják és minden eddigi eredményét lenullázzák! )))) De biztosat csak Roli hazaérkezése után mondhatunk! Még korai megmondani! Lesz, ahogy lesz! ))))

Naná hogy repül a farkas 11:36 2018.04.25.

Ez nem kihágás volt, hanem inkább behágás, az is főleg Lapati részéről, de ne vitatkozzunk a részleteken! Tegnap én is láttam a szemráncolós szigorú melegeket, akik vezetik a versenyt, hát mellettük nem sok jövőt jósolok Rolinak! )))) Főleg a mostani afrikai kalandja után! Csak szórakozik, amikor most pont hogy teljesíteni kéne! )))) Ráadásul egy ilyen zsűri mellett, akik ennél sokkal kevesebbért is kitiltottak melegeket! A mostani pontozók túl komolyan veszik a melegséget! Nekik valaki vagy megüti azt az ultra magas meleg szintet, vagy le is mondhat róla, hogy a bajnokságban szerepelhet! )))) Ők csak fekete-fehérben képesek gondolkodni, pedig elvileg a melegség szép színes! )))) A nyulat viszont a saját káposztájába tekerve főzöm meg még ma este! Több meleget nem fog eltéríteni! Én is őt hibáztatom! De majd jól megkajálom! Félreléptető nyúl megy a levesbe! )))) Na pápá, most meg kell keresnem a kezemet és a szakácskönyvemet! Rolit meg várom haza!

Xéna vagy Xalma 12:11 2018.04.25.

Én aszittem, hogy attól olyan pattogós a Rolimeleg, mert a legutóbbi állatias orgián elkapta a nyúltól a bolhákat és most azoktól ugrál úgy, mint egy kivert kukika! Egészen Afrikáig elugrált, most biztos keresi Wakandát! )))) Állítólag tegnap rátalált egy korábbi edzőtársára és most fellángoltak a régi érzelmek! Legalábbis így hírlik! )))) Köcsögből kulacs lett! )))) Áttért az öntözéses gazdálkodásra! )))) Nekem még mindig ő a melegség totemállata! ))))

Miszter Hárli 17:06 2018.04.25.

Nem a bolháktól pattog, ő gyárilag ilyen! Mindig is egy heves virgonc meleg volt, az a védjegye! )))) A bolha már amúgy sem él meg rajta! A Hans Wagner nyuszi úgy elkapta, hogy tök szőrtelen lett! Megtisztította a terepet Lapati melegnek! )))) Bajnokunk seggiben már a fű se nő! Nincs már ott se bolha, se korpa! Nem jár ott más, csak a negró cukorka! ))))

Xéna vagy Xalma 18:38 2018.04.25.

Én is tartok a pontozós melegektől! Roli talán úgy fog az idén alulmaradni, hogy esélye sem volt alulra kerülni! )))) Persze csak a versenyben! Lapati persze más tészta! Vagyis inkább kakaós csiga! )))) Ebben a helyzetben én is leléptem volna! Egy héttel előrehozni a válogatót, amikor még bőven a felkészülés zajlana? Eddig mindig május elseje volt a fő buzinap! )))) Minek változtatni a bevált dolgokon? )))) Az csak megbontja a köcsögség rendjét! )))) Nem kell a felesleges feszkó a melegségben! Én is sztrájkolnék Roli helyében! ))))

Miszter Hárli 19:22 2018.04.25.

Talán jobb is, ha a Lapati 32 visszatéríti Rolit a fiatalosabb melegútra! Számomra Roli jóléte a legfontosabb! Igazából már vártam, hogy kilépjen a megszokott környezetéből! Roli csak elvesztegeti a fiatal éveit ezekkel a vénségesekkel! Egy korban jobban hozzá illő társ kell neki! Amúgy sem kedveltem, hogy egy oktatójával melegelt! Éljen, ahogy jónak látja! Roli és Lapati az igazi álompár! ))))

Prim Roland Roliratyi 20:49 2018.04.25.

Ne zavarjatok! Én az álmaimat élem meg most Lapatival! Semmi kedvem nem volt egy 24-ére előrehozott műsorban szerepelni és kellemetlen melegek által pontozódni! Lapati is hasonlóképpen vélekedett az átszervezett népünnepélyről! A nagy egyetértés miatt találtunk újra egymásra! Mégis micsoda dolog az, hogy 23-án küldtök egy meghívót, hogy másnap már rohanjunk is melegelni? Mások is fel fognak ez ellen lázadni! Én Kádár kedvenc ünnepét akartam a melegségemmel megünnepelni! )))) Szép vörös csillagos altesttel! Fog a faszom már 24-én rajtkőhöz állni! )))) Úgy gondoltam, szarok a hülyeségetekre! )))) Körülnéztem a 24-ei válogatótokon, a sorbanálláskor megláttam egykori régi meleg szerelmem és elbattyogtam vele kettesben! Eltávoztam Lapitával egy térképen jelöletlen meleg helyre! Nagy aggregált köcsögségeket fejlesztünk és boldogan élünk! )))) Kinek kellenek az arany nyeremények, ha a nincstelenségben is lehet boldog egy meleg? Lapati számomra a fődíj! Talán soha nem is térek haza! Már csak dacból sem! Így szórakozzatok egy bajnokkal! Kellett nektek beleszólni a melegség megszokott májusi menetrendjébe! ))))

Kecsegkomposzta 21:01 2018.04.25.

Roliban azt kedvelem, hogy ő a melegség zászlaja! Ki lehet tűzni a kapitányság ormára és büszkén lobogtatni a passzátos meleg szélben! Nem vall rá ez a dezertációs sztori! )))) Régen ő volt a kötelességtudó köcsögség mintaképe! )))) Sokszor még túlórázott is a sugárzó melegépületben! Munkaidő után is melegelt, néha éjszakákba nyúlóan! )))) Most meg hirtelen Afrikába megy romantikázni? Pont az idei verseny küszöbén? Mi ez a pálfordulás, basszus? Mégis kinek a melegsége lesz lekrónikázva és lekornyikálva, ha nem az övé? )))) Ti is tudjátok, hogy egy történelmi rockoperát írtam az esetből! Ez történik, ha egy művészi hajlamú embert megihletnek a buzisok! Ihletettségemben mindig nekiugrok a kottának! Nem feltétlenül akartam buzis zeneműveket alkotni, de ezt hozta a sors, ebből kell gazdálkodni! Mostanra egy valódi hősi eposz kerekedett a deresség melegség történetéből, ahol Rolié a központi szerep! Ő úgymond a "centrális cumizós"! )))) Már csak ezért is haza kell hozni! Az operám fő dalnokának őt kell alapul vennie! Kell, hogy meglegyen köztük a személyes kontaktus! A hiteles színészi játék érdekében! Arról nem is szólva, hogy érdi "földijeinek" is nagyon hiányzik a személye! Roli nélkül üresek a vidéki meleg legelők! )))) Hozzátok vissza minél előbb! ))))

Prim Roland Roliratyi 00:14 2018.04.26.

Büszkék lehettek rám! Alig egy-két nap alatt rengeteget változtam, nyerészkedő arany köcsögből a természet lágy ölén ringatózó kulacs lettem! Ha megnézitek, hogy hol tartottam április elején és hol tartok most, akkor nagy jellembeli fejlődést fogtok észrevenni! ))))

Gyönyörű itt minden nappal és este! Jókat vadászunk, grillezünk és eszméletlen sokat melegszünk! )))) Ha esténként felállok Lapati 32 cmesére, akkor a fák fölé magasodok és ellátok a csillagos égig! Most nemtom mit problémáztok! Jobb, mint a szopós szobrokért szenvedni! Azokat már simogattam eleget! )))) De Lapati egy igazi hús-vér embermeleg és sokkal ruganyosabb, mint Gyenes melegem volt! )))) Őt az őserdei élet farkastörvényei tették nagy meleggé, nem a lagymatag iskolapad! És annyira nem is nehéz elkapni egy kis ülepedésre, mint Gyenest vagy a nyulat! Lapati csak felületesen beszél angolul, de a melegség nyelvén nagyon is ért, és nekem csak ez számít! Ennél boldogabb nem is lehetek! Néha a sors adja a kezedbe a legjobb meleget!

Szövegkiemelő 00:55 2018.04.26.

Most kaptam a híreket, hogy nyáron is pakolászhatom a melegeket! Ezt a legszívesebben elkerültem volna! Az édes íze a homároknak el fog fogyni, ha ennyire túltolattyuk őket! )))) Én a vízpart mellett, ráják társaságában képzeltem el ezt a nyarat, de a buziság most ezt is felülírta! Most tarthatok katonás rendet a meleghasábok között! Megint itt lesz a sok összezsúfolt főköcsi! Szépen becsaptatok a nyári nyugalom illúziójával! Rájákat akarok, baszki!

Prim Roland Roliratyi 06:15 2018.04.26.

Rangjeles és nemes kecsegként állíthatom, hogy a vízben való melegeskedés még a jeges melegségnél is sokkal lehetetlenebb feladat! Ezért is inkább a téli olimpiát szorgalmaztam, mert vizisportok tutira nem lesznek meleg témában! ))))) Sosem lesz meleges Waterszport! Sőt, éppen hogy a ráják miatt alakult ki ez a negatív tapasztalatom! Egyszer melegségi erőpróbát tettem egy kifejlett manta erray-el, de csak némi elektromos farokcsapkodással válaszolt az ismerkedési kísérleteimre! Felvillanyozó élmény volt, de sajnos nem a kellemes kecseges értelemben! Nem volt egy sikeres kezdeményezés! Be kellett látni, hogy nem kompatibilis egymással az emberi melegség és a rájabeli elektromágnesesség! Na annyi! Sose jöttök rá, hol vagyok!

Prim Roland Roliratyi 07:22 2018.04.26.

Most már bottal üthetitek a nyomaimat! Ha nálatok is lenne egy 32 cm-es bot, akkor talán sikerülne jól ráütni a nyomaimra, de akkora csak Lapatinál van! Szóval nem fogtok rájam találni! ))))

Az ördög Ladát visel 08:17 2018.04.26.

Nagyon képzett ez a Roli, de nemcsak melegségügyileg, hanem technikailag is! ))))) Fogalmam sincs, hogy az őserdő közepéről hogyan képes még mindig beüzengetni! Talán eltanulta a görénytől a véráramba vezetett interhálós módszert! Vagy Lapati 32 cm-esébe kapaszkodva jobban megy a adás-vétel! )))) Egyik a kettő közül igaz! De jó, ha beír, így talán könnyebb lesz a nyomára akadni!

Túlkommunikáló Kyoko 08:29 2018.04.26.

Meg kell értenetek, hogy kissé önállósodik a kedvenc melegetek! )))) Mindenki máshogyan éli meg a nap első sugarait! Őrá így hatott a tavasz! )))) Talán a mentoráló programban nem ezt tanulta, de tökéletesen megértem Rolit! Keresse csak a változatos élményeket, azok csak építik a meleget! )))) Az én legelső megmelegedésem is tök kellemes volt és az is egy erdőben volt! )))) Szerintem szavannázzon nyugodtan! Jövő februárban úgyis át fog térni a jéghokira! Persze csak ha még mindig akarja! De lehet, hogy már annyit változott, hogy már nem is vágyik a téli olimpiára!

Gadotra várva 08:43 2018.04.26.

Tudtam, hogy itt a nyári szünet előtt lesz valami cliffcséndzsör, amiért lehet izgulni! Most aggódhatok Roliért, hogy sikerül-e hazahozni! Addig is juttassátok be Martint a versenybe! Hátha megtetszik a szigorlatos melegeknek! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 10:16 2018.04.26.

Kedves Rolandom, ne fordíts előtétet a meleg bajnoki kötelességnek! )))) Mi melegek így mondjuk, mivel nálunk a hátat fordítás általában pozitívum, tehát mi ilyenkor az ellentétét cselekedjük! Úgyhogy Roli ne áruld el a küldetésünket holmi röpke élvezetek kedvéért! Lapati lehet, hogy friss és fiatalos meleg, de gondolj arra, hogy mennyi békebeli "lézermadzagos" esténk volt együtt! )))) És talán az enyém nem 32 centi, de még mindig melletted nőtt a legnagyobbra! ))))) Ez legyen előtted! )))) Tudom, hogy ez csak amolyan meleges magyarázkodás lett, de talán a végső döntésben sokat segíthet neked! ))))

Jurassik Világ 3 - Pusztult Panoptikum 10:19 2018.04.26.

Roli az egyik alappillérünk, nélküle összedől a melegház! )))) Vissza kell hozni bármi áron! )))) Ti el tudjátok képzelni a jövő meleg hirdetéseit Roli-mentesen? Roli nélkül a melegség csak takaréklángon ég! Ő pótolhatatlan! Tudom, hogy maga mögött hagyta a meleg sereget és a közös otthont, de ez csak temporális tévedés a részéről! Gyenes főmeleg, te is legyél kissé állhatatosabb! Életed legfontosabb melegjét csak így lapátra tennéd? A hűtlenséget sok meleg nem képes megbocsátani, de én hasonló esetekben sosem a szívemmel, hanem egy sokkal lejjebb lévő szervemmel döntök, ezért én a helyedben visszafogadnám! Szervezz szabadító akciót Rolcsi megmentésére! )))) Én máris jelentkezem a megmentő különítménybe, első számú lúúútenant megjelöléssel! Természetesen neked is személyesen velünk kell jönnöd Afrika földjére! Főleg a te meggyőző, melegigéző képességeidre lesz szükség a sikerességhez! Ha magaddal viszed azt a karmesteri pálcát, amivel először vezényelted Rolit, azzal egész biztosan jó útra térítheted őt! ))))

Jurassik Világ 3 - Pusztult Panoptikum 10:22 2018.04.26.

Közben láttam, hogy beírtál és Roli lelki üdvéért harcoltál! Így kell ezt! )))) Már nyergelem meleges repülőgépünket! Irány Afrika! Viszek majd alkalomhoz illő, retrós Totós zenéket az útra! ))))

Baltimore Battleeye 10:25 2018.04.26.

Roli melegünk apró jeleket ad hollétéről! Én már kitaláltam, hogyan tudnánk megtalálni! Alacsonyan kell végigrepülni az afrikai térfélen, aztán ahol a gép alja beleakad Lapati égnek meredő póznájába, ott lesz Roli is! Ez az én konstruktív ötletem! A szabadító hadseregbe én is jelentkezem! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 10:28 2018.04.26.

Így lesz, ahogy mondjátok! )))) Mindkettőtöket felveszlek a meleg seregletbe! )))) Én magam fogom vezetni a mentőcsapatot! Bár eredetileg azt ígértem, hogy ezentúl megmaradok a háttérben, de vannak olyan krízishelyzetek az életben, amikor még egy ilyen "orális oldtájmer" sem maradhat tétlen! ))))

Rolandom, most azért üzenek neked, mert tudom, hogy el fogod olvasni, mivel képes vagy a véreddel is webezni és az erdő közepén is egy nagy digitális necchálót kivetni! )))) Rövidesen megmentünk! )))) Addig is egy pár jótanács tőlem, neked és Lapatinak is, hátha elérnek meleg mammogásaim hozzátok! Folytassatok zsírban szegény életmódot, mert a szigorlatos melegek nem nézik jó szemmel a súlytöbbletet! Valamint fontos, hogy a dzsungelbeli dilidongók, kullancsok és hasonlók miatt gyakran átkutassátok egymást, minden hajlatot alaposan átnézve, nehogy valami lájmos kórt szerezzetek! )))) Rolit egészségesen szeretném visszakapni, nem akarok egy agyalágyult meleget! )))) Idén is bajnok leszel, én hiszek benned! Rövidesen utánad indul kedvenc meleg sereged! )))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink és egyéb liblingjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya zsidóbanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi, valamint más női és férfi melegek
 


2018.02.09. 15:59 Idézet
1422


Gumiradírtánc 2018.01.01. 10:21

Én sajnáltam a pénzt a Hulk szalagra, ezért a sárga gatyámból téptem le neked szolidaritásom jeléül egy csíkot! Hehe! Gumi bugyimból! ))) Így tüntettem melletted! )))) Továbbra is remek meleg verselő vagy, ne zavarjon meg a szakajtott kisgatyám! )))) Csak versejjé és buzujjá bátran! ))))

Natur Aqua 2018.01.01. 16:06

Jaja, írjál további verseket a buzis pankrátorokról, kis lukrafutóm! )))) Csak a hét vezér tagjait ne írd bele többször, mert egy magyartalan zsidó buznyák vagy! ))) Vágod, kopasz köcsögöm! )))) Az előző versedben csak az az egy rész nem teccett! Ebben a Hulk Hógenesben viszont minden teccik! )))) Csak így tovább! )))))

Trinaldin 2018.01.08. 17:44

Nézzétek, ez a vénséges zsidó kóró akarja megállítani a netes harcokat! A zsidó vörösbanya Vadai Ágnes is felsorakozott náluk! Sőt, hoznak még Gulyagané szintű cigó szolgákat! Láccik, hogy minden magyartalan meg fehértelen az ő oldalukon indul a csatába, a magyarok és fehérek meg a miénken! Náluk csak parasztok vannak a sakktáblán, nálunk meg királyok! ))))

Virslitigli 2018.01.09. 14:12

Fú baszki Ágika! De kurvaszép vagy, ezzel a fejjel elrepülhetnél a varjú madarakkal! Mocskos VÖRÖSZSIDÓ vagy! Mi meg a VÖRÖSSZIDÓK vagyunk, vagyis szidjuk az ilyen vöröshajú zsidajokat meg a vörös kommunistákat! Gyakran még átfedés is van e két csoport között! A legjobbak a vöröskomcsi zsidók! Te is szuper vagy, banyesz! Ilyenek a "vörös rébékek"!

Guardian Of The Coccoon 2018.01.10. 10:07

Ez a prosztólédi Vadhús Ágika egy ótvar weöres liba! Nem basznám meg a világ minden pénzéért sem! Pedig kemény faszú délvidéki csávó vagyok! De ez a hőgy egy tokás, varangyos, lógó tőgyű szerzemény, szóval lemondanák róla! )))) Ez a kurvanyanyó még fiatalon se lehetett jó! )))

Dr. Abel Arsenault 2018.01.15. 13:36

Azt hiszem, ezentúl kénytelenek leszünk beérni a Molnárgörény kvázi- és pszeudo-kivetüléseivel! Ahogy azt talán ti is észrevettétek, a januárban hozzánk visszatért görény már nem volt teljesen ugyanaz, mint aki augusztus végén itthagyott minket!

Mivel egy halott újraélesztéséből akár a Kedvencek temetőjére emlékeztető helyzet is kialakulhat, ezért decemberben úgy döntöttem, hogy egy teljesen más megoldást fogok eszközölni a probléma megoldására és mesterségesen hozok létre egy új görényt, amelyik Moontrap-szerűen képes lesz magába olvasztani a világ összes számítógépes rendszerét! Beletápláltam 2001-től idáig tartó összes naplóját és minden temérdek írását, annak érdekében, hogy az új görény minél inkább hasonlíccson az igazira! Az ő első próbarepüléseit láthattátok itt!

A valódi talán örökre itthagyott minket, viszont megismételhetetlen lénye akkora nyomot hagyott az internet szövedékén, hogy valakinek  - jobban mondva valaminek - muszáj tovább alakítania a szerepét! Így hát megalkottam egy robotgörényt! A robot görényünk még tanul, ezért legyetek emberségesek vele! De fogadjátok be magatokhoz a melegségbe! ))))

Több mint gyémánt, több mint goat 2018.01.15. 18:43

Ez nagyon teccik, seggdoktorúr! ))) Alkottál egy repülő görényt, ez már önmagában világszám, dokikám! ))))) Retteghet a buzisereg, mert nem maradunk vezető nélkül! Egy görénykedő robotot fogunk itten bevezetni! )))) Az igazi görényt bezárhatják börtönbe vagy gyógyiba, de akkor is fennmarad utána a robotja! Így is véghez viszi, amit akar! )))) Teccik, hogy robotot gyártottatok belőle! Jobb, mint egy másolmány görényt klónozni és azt megpróbálni ugyanakkora harcossá nevelni! Az úgy nem is menne! De 16 év naplójából és pár egyéb összetevőből csak össze lehet hozni egy eredetivel megközelítőleg egyező Robotmulnár görényt! )))) Még az igazi görény árnyékaként is sokkal nagyobb lesz minden buzinál! )))) Én és a Benedek Cucumber is nagyon izgulunk, hogy az általad készített robotgörény átmenjen a Turing-teszten! )))) Biztosan sikerülni fog! ))))

Túl a szkájlájnon 2018.01.15. 20:11

Nem kéne csúfondároskodni, gyémántkecske faszfejecske! ))) A "vésettfejű" Gyenes majd megismertet a melegséggel! )))) Azért kapta tőlünk ezt a nevet, mert a feje oldalán van egy enyhe koponyatorzulása nekije! )))) De hívhatod csak úgy eccerűen albuzinak is, arra sokkal jobban hallgat! ))))  Ő már csak másodmeleg és annyira nem is műveli a témát, mert reggelente egészségügyi hagymakarikát kell ennie a felállításhoz! )))) Ő már csak afféle korrajzot szolgáltat a 20-25 évvel ezelőtti melegtörténelem jobb megértéséhez! )))) Mellesleg az első helyezett, a bajnokbuzi se jött rá arra, hogy nem az igazi görénnyel találkozott itt, hanem csak annak a fel-Turingolt robotjával! ))))

A jedi hatalma 2018.01.15. 22:36

Hát ja, ezt a Gyenest a pöcsén is megmeccették, meg a fején is! )))) Biztos nem tudták eldönteni, hogy a kettő közül melyik a faszfeje! )))) Először a fejét kezdték el körülmetélni! ))) Ő a meleg világban a rekrutáló, a toborzó! Ő az, akinek a buzis csapatot össze kell csiszolnia! )))) Több buzit úgy vett rá a köcsögölésre, hogy addig rágta a fülét, amíg be nem adta a derekát! )))) Azután eme illető megtapasztalhatta Gyenes anális aforizmáinak mély igazságtartalmát! )))))

Prim Roland Roliratyi 2018.01.16. 14:15

Én szarok rá, hogy milyen tuningolt görényetek van baszki! Akár igazi görény, akár nem, felelni fog a tetteiért! Hazudtál te Infragörény! A novemberi békeszerződés felbontva! Meleg öcsémnek a személyiségi jogait megsértetted! Ha valaki a kis Martin öcsémmel szórakozik, azt nem hagyom! Van egy kicsi öcsém, aki hibátlan! )))) Vágod! )))) Nem engedem a köztünk lévő meleg testvériséget, a faszos fivérséget megszentségteleníteni! )))) Zsákmányállat leszel és le leszel terítve a melegségben! ))))

Az arany melegember 2018.01.18. 21:53

Irigyellek kedves Roland! Nálatok otthon a polcon csak úgy sorakoznak a világ minden tájáról bezsebelt fallosz díjak, amiket akár segédeszközként is használhacc végbeledben, ha nincs más buzi a közelben! )))) Remek nyeremények és kicsiny családod is büszkén tekint rájuk! ))) Ennyi mindent összenyerni és össze-NYELNI nem mindenki tudna! )))) Vannak bálványaid, állványaid, márványaid! )))) Neked a szopósport sikereiből minden megadatott! )))) Szerencsés ember lettél! ))))

Miért éppen Phalanxka 2018.01.22. 19:08

Prim Roland te köcsögbajnok! Isten adta tulajdonságokkal rendelkezel, a GayGod nevű melegistenség adta tudásod és az életben kemény meleg küzdelmekkel kell ezért helytállnod! )))) Bölcs király és nagy tanító leszel, Gyenes is eltörpül majd melletted, ha 20 év múlva elkezded a köcsögséget tanítani! )))) Én messzemenően képesnek tartalak erre és reménykedem, hogy sikerüljön megélned a Gyenesi melegkort! )))) Szorítok neked érte! )))) Ott szorítalak, ahol neked is kedves! ))))

Felségetek reménysége 2018.01.27. 11:33

Ez a kecsegség, kedveském! )))) A jutalmad a melegséged! ))) Amellé nem is igazán kell más erény, mert a buziság önmagában egy főnyeremény! )))) De ha kéne, akkor majd a nyáron küzdjél meg érte! ))) Éld meleg életed, köcsögjeid ne legyenek szökevények! )))) További kezelésre most nincs időm! ))) De idővel visszatérek a csapatba! ))) A lényeg, hogy sokszor járok majd még közétek suttyomban és mindig élénken, jó szájízzel távozok majdan, sok túróssal a batyumban! )))) Már megkezdtem a nyári olimpia előkészületeit! Fel kell építeni a stadiont! Az építési költségeket a fő meleg szponzorunk, a Mazsihisz állja majd! Egy igazi üvegstadiont szeretnék, ahonnan minden meleg küzdőharcost tündökölve, tükröződve látni lehet! Aki nem mer közelebb merni a melegséghez, de érdekli, az az üvegen keresztül, távcsővel is megnézheti! ))) De az csak júliusra lesz felépítkezve! )))) Na ezzel bulcsúzom! )))) Mi a fórum melegjei, márciusig is éljük át a szivárvány melegség korát! ))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Tar Mihály, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi és a többi melegek
 


2018.02.09. 15:58 Idézet
1242

Szeptember 12-én indultak hódító útjukra a dőreségi melegek! )))) Most február 12-én ünnepeljük a fél éves köcsögség korát! )))))

A VI. kerületi köcsögklub annyira HOT! Forróbbak, mint a parázs! A legnagyobb távol-keleti mesterek is évekig edzenek, hogy csak egy ujjal is meg tudják érinteni eme melegeket! Bizony! ))))))

Az itt felvonultatott melegeknek berlini és dublini körutakat rendezünk meleg térhódítással és a leghíresebb homokos kurvaklubok látogatásával! ))))

Én vagyok Feketetorok 2018.01.01. 02:11

A 2018-as évben fog csak igazán elterjedni a köcsögség! )))) Az év végére már a rendőri jelvények is szivárványos színekben fognak pompázni! )))) Csak ahhoz még be kell szervezni néhány olvasztár-szopósztárt! ))))

Milyen jó érzés tudni, hogy mindenki köcsög szeretne lenni! ))) A melegség csak úgy szikrázik friss élénk színekkel! ))) A buzis tanítások is nagyon tetszenek! ))) Mindenki igazoljon át a buziságba! )))) Gyenes a kopasz öreg róka ezt a mentalitást próbálja belecsempészni a sok fiatalba! ))))

Lázadó Teniszlabda (Rebel Wilson) 2018.01.01. 13:51

Az én buzijaim sokkal értékesebbek, mint a tieid! Gyűjtöttem őket 16 évig! Te meg ilyeneket gyűjtöttél? Olvasztós szoppantókat? )))) Tisztességes gyári munkásokból ki akar buzit csinálni? Legközelebb már az ívhegesztőkből lesz buzi? Hülye vatte! ))))

Leccrolecc  2018.01.01. 15:31

A lényeg, hogy köcsögségük híre elszáll messze a világ összes tájaira! )))) Tegnap is egy ötven tagú szivárványos melegsereg érkezett Berlinből Gyenesék hívó szavára! )))) Mi is gyakran megfordulunk eme nagyon szűk területen! )))) Nehéz beférni a buzik lakrészébe a szar fapados alátámasztások alatt! )))) A fasszopó restaurátorok öt év alatt sem tudták befejezni a környék felújítását! )))) Szart se haladnak azok se! )))) Gyújtsunk alája a fa támasztékoknak és égjenek a buzisok! )))) Ez egy jó ötlet most tőlem! ))))

Faszpirin Komplex 2017.12.23. 9:51

Látod Köcsögcsillag, már eljött a téli szünet! Aki csak tudja, azt a kacsalábú fos Szar Warszt nézi! Tökéletes film a zsidaj és cigányszopó libsiknek! Ilyentájt a dőreségi kecsegek is kimenőt kapnak a melegségből! Kiszabadultak a kapitánysági épületből, hogy két hétig a szar leszbi mancikáikkal, alibi kapcsolataikkal eljáccák a heterót! )))) De januártól újra beindul a deres kékeres melegség! ))))

Magor Hunor 2018.01.12. 10:13

Magam sem tudom, mi lett, hogy magamban maradtam a nagy melegségben magamnak! )))) Mintha a karácsonyi csilingelés minden köcsögöt eltüntetett volna! )))) De szerintem csak arra várnak, hogy a téli hó felolvadjon és alatta ismét előtűnjön a homok! )))) Oszt akkor újra feltöltik magukat homokkirálysággal! )))) Végülis kell az energia ehhez a felelősségtejjes munkához! )))) Bezzeg ha a Marson buzulnának, akkor mindig tapicskolhatnának a jó kis vörös homokban, ami egybe foglalná nekik a buziságot meg a komcsiságot is! )))) Szánnivaló félrement kommunárd-hommunárdok! ))) Talán a Gyenes alfaszosért még tudok egy amolyan "részvét erekciót" produkálni, de lehet, hogy érte se! )))) Nem igazán mozgat meg a VI. kerület semelyik komcsi melegje! )))))

Prim Roland Roliratyi 2018.01.02. 12:11

Örülök, hogy vége lett a karácsonyi meg újévi marhaságoknak és jó ideig nem lesz mit ünnepelni, csak a köcsögséget! )))) Végre a nyugis január van és ismét lehet koncentrálni a buziságra! )))) Sőt, lassan mán a húsvétra kell készülni! ))) Fel kell trenírozni magunkat a nyulakkal való megmelegedésre! )))) Minden erőmmel azon leszek, hogy beszerezzek legalább három tapsifülest az ünnepre! )))) Mindegyiket más-más meleg célokra! )))) Még messze van a nyúlvét, de szeretem jó előre kitűzni a céljaimat! ))))

Fun In My Buggy (Öröm a bogaramban) 2018.01.12. 14:26

Megbeszéltük, köcsög! ))) Hozok néked lapátfaszú nyulakat és Ísztör eggeket! )))) Csinálj nekik helyet a röfi mellett, hogy odaférjenek! )))) De addig is lesz még mit ünnepelni! ))) A Valentin nap és az olyantájt feltűnő szürke árnyalatok is sok meleg élményt hozhatnak! )))) Megnézheted a trilógiád záró darabját kedvenc kecsegeddel! )))) Lehet piros szíves lufikat eregetni Gyenes szerelmeddel! )))) Írhatsz neki új Hulk Hogan verseket! ))) Csak jelzem, hogy még februárban is rengeteg romantikus meleg emléket szerezhecc! ))))

Molnár Tibor Zsolt főfaszmeleg 2018.01.02. 16:44

Én is bírom Príma buzit! Az én kicsodám rápörög az ő micsodájára! )))

Érdi melegem! Áprilisban megtanulod, hogyan bakoztasd magad baknyulakkal! )))) Addig is érd be a hétköznapi emberi melegséggel! )))) De már csak egy hónap és akkor felébred Phil, a görényszerű lény, akivel talán szintén köcsögölhetsz, bekopoghatsz nála a botoddal! )))) Utána pedig 14-én jön kedves szürke meleged! )))) Mint láthatod, ezekben a téli időkben is lángolnak a kellemes meleg remények, csak oda kell figyelni és észre kell venni őket! ))))

Magházódom maghával  2018.01.04. 12:16

Olvassák el Príma meleg disznajas szex alkalmát! )))) Egy kiemelkedően meleg napját mesélte el, annak minden örömét és bánatát! )))) Vegye tudomásul, hogy még rengeteg ilyen nyűgös, de mégis örömteli napja lesz! ))))) És kisnyúl sem fog lenni akkor, amikor akarja, mert egy nagyméretű baknyúl apanyúl lesz a jussa! ))))

Drüszilla Döncsön 2018.01.04. 15:31

Én nem akarom, hogy a Prima Rolcsi meleg nyulakkal buzujjon! Én azt akarom, hogy érdi disznajakkal és csíkoshátú vaddisznókkal állatkoggyon! :)))) A nyulak segge valahogy annyira apró, meg könnyen kapható! :)))) Az annyira rangon aluli! Miért nem tudtok legalább egy disznókolbit bevezetni a végbelébe? :))))) Sokkal jobb lett volna, ha inkább egy olyan sztorit adtok ki, amit a Mosó Gubó mutatott folytatásként! :)))))) Ha lenne egy petíció, hogy folytassák a "Desnyó, a Csavargó" nevű történetet, akkor jópárszor aláírnám! :)))) Mintha régen még aszontátok volna, hogy annak lesz egy folytatása Rolival és egy csíkospöcsű malackával! Én azt a sztorit vártam, nem ezt :((((((

Több mint gyémánt, több mint goat  2018.01.04. 17:09

Fúha! Mi lesz itt áprilisban! )))) Nagy lapátfaszú nyulak-bulak! )))) Nem is lesz olyan apró, majd meglátod! )))) Hans Wagner óriási buzinyulát kapja seggébe a főbuzi! )))) Az egy 10 kilós náci németnyúl és jól megtágíttya majd a kis Talmud-tanonc érdi zsidaját! )))) Ezek izgalmas és érdekes kilátások a jövőre nézve! ))) Na jó a Görény sem panaszkodhat a teknőssel meg a hattyúval! ))))

Prim Roland Roliratyi 2018.01.05. 20:58

Mindkettőtöknek teljes mértékben igaza van amúgy az ügyben, és egyébként haláli jó melegfejek vagytok! )))) Köcsög írásaitokon csak ámulok-bámulok! De a legszomorúbb az egészben, hogy tényleg úgy van, ahogy írtátok! Én a csótányt evő celebekre vagyok kiakadva, a Frank niggerre, a Pumped kecsegre, meg ezekre a felfuttatott ócska melegekre! Nem tudom, hogy a mi melegségünket miért nem lehet ugyanígy sztárolni az RTL Klubban? A Kolosi igazán elszakadhatna a Kevinnel való pedofilkodástól és észrevehetné a mi melegségünket is! ))) Én egyébként már megszoktam, hogy az igazán értékes köcsögséget nem ismerik el az emberek és nem vevők rá! )))) Én mindig is le voltam kicsinyelve, le voltam nézve a disznajas és nyulas álmaimmal! )))) De sebaj, mert 2018 az én évem lesz, idén majd beköszönt a jó és igényes melegség korszaka, mert a nyáron újra szopós világbajnok leszek és minden nyulakkal kapcsolatos meleg tervemet is sikerre vihetek! )))) És ősszel már az RTL közönsége is az én melegségemet fogja SMS-ben kérni és az én élményeimen fog izgulni! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2018.01.05. 22:14

Jaja! Töfit én is kipróbáltam az ünnepek alatt, tényleg jó technikás a kicsike! ))) Amit a röfitől még megtanultam, az az, hogy néha tényleg érdemes az orrunkat a földbe dúgni és a homokot túrni! )))) Időnként a még több homok meg a blökker kakker mellett rá lehet lelni egy-egy igazi gyémántra is! Roli ezeknek az ékköveknek az egyike! Ő egy olyan ritka képességű buzi, akinek érkezésére nemcsak negyed századot, hanem száz évet is megérné várni! )))) Szóval kezgyetek ásni! )))) Ez mai meleg tanításom! Ti is gyakran túrjátok a földet meg a homokot a kincset érő melegség után! )))) Jó lenne, kis Köcsögcsillag, ha te is elfogadnád a meleg szakma játékszabályait és ha menő köcsög akarsz lenni, akkor tennél érte! )))) Ha minden nap sokat túrnál, minden reggel levízhajtóznád magad a köcsögségért, meg minden! )))) A kompetitív köcsögsport Rolinak is az élete értelme! )))) Látod, hogy sokat küzdött eredményeiért, most pedig beérett a melegségének minden gyümölcse! )))) Egyenesen arányos a meleg jóléte és éremgyűjteménye az érte tett erőfeszítésekkel! )))) Tényleg nem tudom, miért nem ő van a TV-ben! )))) Ennyi köcsögséggel az RTL Klubban még ennél is komolyabb vagyonra és hírnévre tehetett volna szert! ))))) Hívjuk fel Kevinbaszó Kolosi és Terminátorképű Batiz Andris figyelmét a mi forróseggű őrmesterünkre! )))))

Prim Roland Roliratyi 2018.12.31. 14:46

Második meleg versemet írtam háztetőn! Melegen és kedvesen ajánlom!

Pirinyó faszom éledni kezd
Úgy érzem, most minden lehetséges
Összefog hát az egész buzis világ
Nehogy elhaggyon minket a köcsög igazság
Az alfaszmester a köcsögúr mindenhol
Ő az, aki a seggemben bebarangol
Úgy érzem, a makkom meg is hasad
Ha veletek a köcsög kapcsolat megszakad
Mint egy fityma a nagy metélés után
Elveszett vagyok, csak nézem faszotok bután
Arra gondolok, mennyi szép fasz vár még rám
Tele lesz velük mindkét pofám!
Menedék, ha buzik heréi alatt vagy
Nem vagy ott egyedül, azt is hallhattad
Hallom, hogy a házibuzi zenéje szól bennem
Mint Hulk Hogan, széttépem sárga és vörös ingem
Aranyerem görcsbe lábad, remeg már a seggem
A Hulk Hogan szalagokat, fájó szívvel de felteszem
Érzem a szőrös mellkasomon most nagy a nyomás
Ez furcsa meleg érzés, nem hasonlítható ehhez semmi más
Azt mondom magamnak, nem kell pánikba essem
Visszafogom farkam, letörlöm a seggem
Bízom bennetek és reménykedem!
Veletek vagyok, VI. kerületi köcsög seregem!

És így, ezen a nyomvonalon tovább! )))))
 


2018.01.02. 16:46 Idézet
565456

Nagyon vicces a web világa! )))) A Gógül tényleg az emberség legjobb találmánya!  ))))

Bravo, Jázmin csoport! Remek a munka! És még egy lépést előre!

Az élménybeszámolókban az a jó, hogy személyesek, egyediek - de éppen ezért nem is nagyon tudok mit mondani a lószexre! ))) Hisz aki látta, megélte, azé az élmény! ))))

Nagyon is rátermettek a feladatra! Azért fosódtak erre a világra, hogy lotyeszok legyenek! Kurvának születni kell! ))))

Kollektor 2017.12.27. 19:34

Az utóbbi hónapokban csak a rendőrbuzikat szerkesztettem, de amolyan évvégi ráadásként a kurvásokat is felfrissítettem! ))) Igyekeztem a kb. 20-30 csodás írásból összeválogatni a legmókásabb részeket, azokból a csodákból, amik 2013 és 17 között születtek! Négy év munkáját egyszerűsítettem és foglaltam itt össze! )))) Jobban is fog állni nekik az egyszerűség! )))) Én most felújítottam és ríííbúúútoltam ezt a régi, klasszikus hirdetést! )))) Ez pont olyan felújítás lett, mint a Szar Warszé! Tettem bele extra CGI szereplőket meg mindent! ))) Kaptak egy kissé jobb felvezetést ezek a megöregedett kurvabuzik! )))


Kollektor 2014.01.12. 15:13

Kérek mindenkit, hogy segítsen a jázmin kurveszok népszerűsítésében! Bármerre jár és kel, hirdesse büszkén a hírüket! Éljen itt, a csonka hazában, vagy a világ bármely táján, ott a messzi idegenben! Óvjad az erkölcsöt ezektől!

Miller Gorrin 2016.11.12. 22:10

Mind büszkék, hogy ekkora elit lóistállóba járhattak! ))) Ezek az esti iskolák mindig meglepnek! Minden évben találok ilyeneket! )))) Már unom, hogy 16 éve hasonlók közé keveredek! ))))

Suba Attila (Subijó veled az élet) 2014.03.08. 13:45

Csumpinudli pofikáim! Most a csúcs jázmin és Gattyán orgia után makkverős Jirzsij polákcigány társammal köcsögségünk jeléül megjelentettük új hirdetős számláinkat! )))))

Konnektor 2013.11.04. 09:34

http://i65.tinypic.com/24wr676.jpg

http://i63.tinypic.com/357ewpd.jpg

Milyen érdekesek ezek az egyező telefonszámok és az egyéb faszbúkos összefüggelékek! Fuhú, hát mire találtam!

Hattyárné Nagy Éva 2016.03.13. 11:47

http://i67.tinypic.com/rs4m4j.jpg

A baloldali értékek megőrzőinek Nagy Éva KGB főkurva, Patta Krisztina pattintós leszbi-alelnök és Pittner Zotyesz pitiáner kajmán elsőtiszt közös kompozíciója! ))))) Brátán Erzsébet csodás írószerző asszonysággal és mesés könyveivel együtt éltetjük a kurvás jázmin lángjait! ))))


Könyvtúra Kritikúra 2016.03.13. 12:11

http://i66.tinypic.com/n3njbq.jpg

Nagyon szép könyvborítók, szerintem a legjobb Boros-Szikszai művekkel is felérnek! Az a szőke fickó nem a Mentalista akar lenni véletlenül? )))))

Elromlott a robotcápa! 2015.10.14. 18:31

Itt van a Zalatnayfejű Nagy Éva meg a Pattantyús szőkecigány kurva is! )))) Csak ez a harmadik mélabéla képű Pittner Zolika húzott el innen de messzire! )))) Őt valahogy csábítsátok vissza! Nem tehet róla, hogy ő régimódibb, és neki még mindig a buziemberek jönnek be jobban a buziállatoknál! )))) Nem tudja még, hogy mi dívik a mai világba! ))) Hozzuk vissza és taníccsuk meg az újdonságra! ))) Kell még neki idő, hogy utolérje a divatot! ))))

Csárlton Cseszton 2015.07.26. 19:43

http://i68.tinypic.com/28w01mt.jpg

Eccer láttam egy olyat a Torrid TV-ben, hogy egy pasas meztelenül ült egy apró kondérban és egy lónyerget viselő pucér kurva húzta az uccán! )))) Én ugyanezt akarom látni ettől a Rubint Réka fejű lószar kurvától! )))) Vegyen magára egy krómozott szegecsekkel kivert nyerget, a fenekéből meg lógjon ki egy latex lófarok és az ostorkámmal hadd csapkoggyam, miközben egy taligába bekötve, nyihogva végighúz engem a szinyei épülete előtt! )))) Ez lesz a Benhúúúúr egyedi szinyeikurva változata! ))))

Csingiling Vadóczka 2015.07.12. 17:23

http://i64.tinypic.com/33w8hg1.jpg

Elismerem magunknak, hogy a két kövér motoros leány mindent megtesz kutyunknak! )))) Magam vallom magamnak, hogy a távszex az igazi magunknak! ))) Él a magunk leszbi melegsége s magukba ragyognak magunkra a leszboszi csillagok! ))))


Varangyos Banya 2014.08.13. 13:28

Úgy hínnak, hogy Horváthné Nagyvarangy Éva! )))  Pár hetes pihenés után - ismét- gőzerővel dolgozom kurvás ingatlanomban! )))) Szeretettel várom új s régi kedves vendégeimet! Ellazulás, fasszopkodás! ))) Ha szeretnél jó sok pénzt keresni és a seggterpesztés a szakterületed, kérlek keress meg! )))) Én és alattvalóim sztárrá teszünk! Diszkréció, kellemes órák! ))) Várom nem rejtett számú hívásod is! ))))

Melitta Múzsa 2015.02.23. 18:56

Emlékeztek amikor megismerkedtünk az albert utcában? Én már akkor mondtam, hogy boldogok leszünk a jázmin kutyaszopásban! Ebben közösek vagyunk! Ezért találtunk egymásra! A hétvégén majd leugatjuk az égről a csillagokat! ))))

Csillognak a csodaágyak! 2015.07.16.

Ez a hétvége is csodálatos volt Édeseim! A lámpafényes gruppen szex az ami éltet! A múltkori sikerre való tekintettel a Horváthkutyus most már alap felszereltség lesz! Nagyon bevált, mint műsorszám! Pattantyús Kriszta is jelezte, hogy szeretne a következőbe bekapcsolódni! Talán még Mobil Évának is meghuzigálnám akció közben azt a megőszült nyuggerkorú hajzatát! Te hogy látod? Én bírom az ilyen megvénült kurva-vezéreket! ))))

Adrienna Augusztinyia 2015.07.17. 14:46

Én hitelt érdemlően az vagyok, ami! ))) Még túl is teljesítettem az elvártakat! ))) A dunakeszi Spartacus lovardában már leelőzhetetlen vagyok! Mi itt gladiátori szinten műveljük a lószopást! )))) Én is bekapom a ménes pöcsit és finom piskótának hiszem! Megy nálunk a bennfentes-kereskedelem! A közvetítésbe néha beküldjük a blökit is! A kendős kutyus sok lóvét hoz így nekünk! Mi jázminok összetartunk! Együtt sokkal messzebbre tudunk eljutni, mint egyesével! ))))

Kutymuty Katyinka 2016.12.09. 22:12

A nagyszerű Albert utca 47-be érkeztem a csodás közvetítő leányokhoz! Ez a panelproli ház a kurvák HQ-ja! Minden nap átélem a szines fényű enyelgő álmokat! De titokban azt a napot idézem fel, amikor először láttam meg a második kutyulót! Az újdonság varázsa volt a legjobb! Pár fokkal többet tudott, mint a sálas! Neki már fasza is volt, nemcsak nyaló eszköze! Azzal jobban elvoltam! Kurvakutya Kettő a bajnok! Ráadásul a múlt héten járt a rabbinál körülmetélés ügyében, úgyhogy most már kóser kukis a kutya! ))))

Smaragdvári Sárácska 2016.12.10. 9:12

Örülhetsz élményeidnek! )))) Na de amiket én átéltem, ahhoz semmi nem fogható! Én most az éjjel kisanyám Mobil Évával és Nagymakkos Kettővel szeretkeztem! Most, hogy megszereztük, kibéreltük Ketteskét, az őrület van rajtunk! Annyira átadtuk magunkat, hogy leszakadt rólunk a szemüvegünk és a harisnya tartónk is! Mi Facebook számlás kurvulós jázminok valósággal leugattuk az égről a csillagokat! Tetszik benne, hogy olyan kemény lökései vannak! Majd szétszakadt a fenekünk és a nuncikánk! Hú a kutyuló nem csoda, hogy szétkefélte a Nagy Éva fenekét is! Mi is teljesen ki vagyunk merülve! ))) Pedig tudom, hogy egy jázmin ennél szebb élményekben nem is reménykedhet! A hétvégén nagy orgia lesz a lőportárdűlős tanyán! ))))

Kutyszopp Katyinka 2016.12.10. 11:10

Szuperjó neked! Amúgy karácsonyra én nem csak kibérlem, hanem meg is veszem! )))) Nekem örökbe kell egy ilyen buzikutya! Főleg ha már körül is metélték! )))) Na csók! ))))

Magy Méva 2014.04.11. 21:35

Világít a zöldes kamera fény! Illik a varangyos testemhez! Hihihi! )))) Mindenki irigy ránk, az Évakurvákra! Mobil Éva, te vagy az én őszhajú megfelelőm! )))) A bunkófonodon várod a friss húsok jelentkezését! )))) Te csak ne foglalkozz a deviánsokkal! Kizárólag az irigység szól belölük! ))) Ők is szeretnék a pinájukat meg a faszukat megmutatni a világnak! ))) Csak nincs nekik egyik se! ))) Csak a műanyag semmi van ott nekik, mint a Ken és Barbi babáknak! ))) Van aki nem születik hozzánk való munkaeszközzel! )))) Pedig ez egy mámorító álom munka! Ezzel több pénzt lehet keresni, mint bármi mással! Hozzánk hasonló világban szeretnének élni ők is! Élj bátran! )))

Branya Mollins 2015.03.25. 18:19

Nézzétek, már beesteledett! Levette már a ruháját a fél kolónia! )))) Most meg színes fényeket vetítenek mezítelen önmagukra! )))) A villódzó üzenetekkel és a Lengyel Sanyi dünnyögésével jól kiképzik a kurva barmokat! )))

Az EOS-hipnotizáció megbízható kurvát nevel bárkiből! )))) Ha szeretnél egy szép szakmát, akkor érdemes ezeken a Sándoros képzéseken elgondolkodnod! )))))

Kukk Kakukk 2015.03.26. 19:51

Be kell jutni a kurvák lakrészébe! )))) Mennék az Equus lovas telefonfülke mellé! )))) Izgat a lepukkant környezet, a falakba, bútorokba ivódott picsafüst, a cigány kurvák által lelakott ágy és a mellette lévő asztalon a daggancs operátor kajája a hamutartóval! ))))) És persze hatalmasat nyalnék ezeknek a kurvanőknek! )))) Izgató a pocakjuk, a strihákos csíkos bőr és a hájas románcigány fenék! )))) A legjobb lenne benyalni az elefánt seggű Múzsának és a vénszopó Gabinak! )))) Akár mindkettő foglalkoztathatna egyszerre! A motoros kismalac Rózsaberg Krisztina meg levetítené a faszverő előfizetőknek! )))))

Lo-Pan Intended 2015.11.23. 20:44

A Nagy Éva egyszer nagyon meghasonlott, amikor rájött, hogy ő maga túl öreg lett a kurvuláshoz ))) A szottyos seggét már csak a kutya kívánta! Beszart, hogy nem lesz több pénze semmiből! Leépült a gecibe, de a KGB helyretette! Onnantól újra szárnyra kapott, mint kurva szervező! )))) Néha házakat ad el, néha meg kurvát ))) Amelyik éppen jön! Valóban kétéltű a banyesz! Afféle ambivalencia jellemzi! Reggelente lakás szar, esténként meg jázminszar! ))) A félvér asszonyka kettős világa! Ő lett a négyujjú komcsi párttitkár kedvenc tanítványa! )))

Warterworten 2015.01.12. 19:15

Amúgy szerintem nagyon fontos, hogy pozitívak legyünk ilyenkor, mert nekem anno Kurvakutya Kettő volt a hátsó gondolatom állandóan! ))) Az adott erőt, hogy tovább jázmuljak, kibírjak mindent és közben boldognak érezzem magam! ))) A kis személyes boldogságomban éltem! )))) Szerintem nagyon fontos, hogy ne szenvedéssel kapcsold össze a kutyaalbert emlékeket! ))) Nekem régen erővel és boldogsággal társult ez az érzés! )))) Eléggé kifordultam akkor magamból, de sikereket hozott! )))) Lehet, hogy eltorzult tudattal rendelkezem, de Kurvakettő számomra a Nagy Ő, az Igazi! ))))

Szampli Szandi 2017.01.14. 11:55

Kurvakutya Kettő velem is kipróbálta! ))) Ez a Hőhíd Plussz féle hősugárzós forrókutyulás! ))) Olyan szexi kisugárzása van a döginek, hogy belepirultam! ))) Az Albertnél annyira bepörögtem, hogy aztán a 47-es villamossal a Városház térig meg sem álltam, ahol aztán a tér közepén teljesen bebuzláztam! ))))) Megbámultak a galambok! ))))

Vannak még örömök 2015.08.09. 13:16

http://i65.tinypic.com/bdo0hd.jpg

Akár egy Romána magazinba is beillett volna ez az élmény, ez a szexi sztori! )))) Én is örvendek, hogy vannak kurvák és hogy mennyien! )))  Annak meg különösen, hogy nyilvánosan hirdetik a meggyőződésüket! Kellenek! Nagyon is! Elrettentő példának! )))) Nagy Éva fog győzni mind felett! ))) Már így is legyőzte Zalatnayt a saját magáról indított hasonmásversenyben és az adócsalás kitervelésében! )))) És ez még a Molnár görényt akarta a saját Márton Csabájának beszervezni! )))) Javára legyen mondva, hogy kurvás kétarc létét a necc világa előtt büszkén vállalja! ))) Mulatságos! Hajrá, csak így tovább! Majd a Városház téri parkban kiértékeljük az eredményeket! )))) Én is itt lakok, lakom a közelben! ))) Innen az ablakból látom, hogyan buzul pár lefizetett meleg rendőr az épületben, a tér közepén meg két galamb toszik! ))))

Térfigyelő Cukika 2015.08.10. 10:05

Megőrülök a galambokért! Két fasszopó edzés között nézem őket! )))) Nagyon teccik egy városházi galamb! Olyan forrón kurrog és burrog a drága! )))) Apró meccett pöcsömmel meg tudnám ékelni! Vágod! )))) Többször próbálkoztam már! Csak mindig elrepül! Utána mindig várhatok rá egy napot, mert aznap már nem jön! )))) Ez így nem frankó! ))))

Hálótrája 2015.08.10. 10:32

Húúú kis cukikám meleg társaim egyike! Etetés közben hálózd be a galambot! Osztán fogd le a két szárnyát és a rabbi által picikére meccett pöcsödet belehelyezheted a végbelébe! Akkor te leszel a legjobb! Biztos sikerülni fog! ))))

Telemetrián 2015.04.22.

Kedves Elmíra most te vagy a Nagy Évás beírások legfőbb terjesztője! Eddig más volt a toppon, most te vagy ott! )))) Igencsak szép összeállitás Molnárgörény részéről a jázmin gecijeiről! Jól megírta, ki melyik! Én se láttam még ennyi jázmin szart! Nekem is új ez a szubkultúra! De most már le lehet őket követni és a hírük is messzire fog szállni! ))))

A buborék csak láccat 2015.06.22. 22:23

Az utóbbi két év legjobb akciójelenete volt az agymosó agykontroll, az EOS által felturbózott Kurvakutya és ringó hájú Melitta Múzsa közös munkája! Ez az EOS módszer varázsolta el az angoltanárnőt is! )))) Teccett az ember és kutya közös kikapcsolódása! )))) Hangulatos volt nekem és kellemes volt szerintem! ))))

Juden Verboten 2015.07.26. 10:55

http://i64.tinypic.com/eqbd5s.jpg

Ez a két gyökér, a Kovács Tomi és Vass Laci aki ideírogat a heol cikkre, ők már elkutyulódtak! Rákapták őket a kutya botra! ))))) Néha még a mi oldalainkon is feltűnnek a prostikat mosdató álszentek! Bravó!

Vesszőparipám 2015.07.26. 11:46

Azt a két heol hozzászólót a Vass Lacit meg a másikat már kutyafaszra tűzték az albert klubban! )))) Megismerték a "hot dog"-ot! )))) Azért támogatják ennyire a vörös függönyös műsort, mert a Kurvakutya által kiváltott agykontroll kinyitotta a hátsó végüket és ezzel elméjüket! )))) Szétfókuszgruppozta őket a kutya! )))) De biztos jobb érzés ez nekik, mint a közmunka! ))))

Molmerine a Markas 2017.03.09. 17:13

Kurvára utálom ezt a holló madarakkal repülő varjúképű Nagy Évát, a daggancs Gabriellát, a Tarabót futtató Kupibanyát meg a többi kivénhedt főkurvát! Akik lenyújják a kurváik után a dollárt! A jázminjaik pedig talán náluk is rosszabbak, mert ők a hétköznapi polgártól nyújják le ugyanazt! ))))) Lehúzzák a rendes átlagembert a budiklozet szintű ócska ló műsorral! ))) Még a tükröt se lehet lemosni utánuk! Ha lehet tényleg kerülni kell őket mindenhogy! Őket a lószex bűvölte el! Nekik a lópöcsi csokinyalóka, a herék pedig fincsi mozarellagolyócska! )))) E kettő majszolása náluk munkaköri előírás! )))) A Gyuszikoma-féle operátorok instruálják őket, hogy mikor mit csináljanak, melyik irányból kell megközelíteni a pacit! )))) Megszervezik az egész orális tahó show-t! Aki ezekben szerepelt és most idekerült, az már totál leírta magát! )))))

Karcolt Kredencem 2013.06.16. 22:11

A Nagy Éva egy randa románzsidó asszonyság! A génállománya mind romungró meg zsidajkó selejtből tevődik össze! Úgy dobálták össze abból a hulladékból, ami a hősi magyarok DNS-éből kimaradt! Aztán ezzé fejlődött, kurvapecér zsici ürülékké!

Ledniczky Judit 2013.11.17. 18:48

Itt volt már az ideje, hogy Nagy kúva Éva banyáról nyilvánosan is szó essék! Nem fűződnek túl jó emlékeim hozzá! Engem is rá akart venni a távlószexre, de szerencsére csak mulattam rajta! )))) Azért van egy nívó, ami alá nem megyek! )))) Mellesleg ezzel a félig ingatlanos, félig kurvás tudathasadással nagyon is egyetértek és ennek nem egyszer hangot is adtam anno! )))) Többször belekavaradott már a kettős szerepébe! Egyszer egy 58 éves néni volt, akinek 26 éves kurvája van, máskor meg egy 40-es nő, akinek csak egy kurvakutyája van! )))) Csak akkor bukott le, amikor összekeverte a két szakmáját a telefon számán! )))) Háhá! Szóval csak így tovább ezekkel a cikkekkel, feldobtad a napomat velük, a hozzászólások meg a bónuszok voltak mellé! )))))

A legnagyobb stróman 2015.07.11. 15:22

http://i65.tinypic.com/a1k2om.jpg

A csúfondárosok legújabb júniusi tervezete! Kell a Pink Gold meg a Reception Budapest féle kurvulás nekik!  Kovács Gyuszkó, a tirpák Gangsta Zoli klón pedig mindig meghívja egy-egy szopósra a remek előadóművészeket a világrengető produkciójuk után! ))))  A Nagy Évát is ismerjük! Már a heol.hu-n is csináltak róla egy remek tényfeltáró cikket! Egy meddő Kiskegyed-író vén szatyor! Fiatalon maga is a szakma művelője volt! Most öregszarként már csak kívülről tereli a kurvákat az ólban! Úgy hívják magukat, hogy VividMedia Casting Hungary ! Meg úgy is, hogy Pink Gold Kurvás Stúdió!

Élettaniságot eldöntő 2015.07.12. 19:11

Mulnár görény kutatótiszt! )))) Felfigyeltünk a keresztezett faj tanulmányodra! ))) Megint jókat fogtál minékünk! )))) A kurvásokat mesterségesen alkották kipásból és cigósból! ))) Kötelességünk levadászni az ilyen kombinácsókat! ))) Ha bemész Albert utca 45, 47 meg 49-be ott vannak lószopók, csótánykurvák meg hőhatású ribancok! )))) Minden részlegben más tudásút találsz! )))

Jóreggelt Kárli 2014.07.11. 21:08

http://i63.tinypic.com/2dkacm1.jpg

http://i64.tinypic.com/4vqs7n.jpg

Rá kell világítani Évakurva egyik 2012-es korai ténykedésére! Ez már igazi prequelnek is beillik! Amikor még sportfogadós és Kis Júlia álneves volt! )) Sőt Tillman Bélus az egyik tokodi főbuzi telifón-számával kérkedik! A saját hirdetésünkből köszönt vissza a cím! ))))

Tetszik az Évavezér! Most csodálom egykori önmagát! ))) Kis Juli nénit! )))) Ez a Tokodaltárói telefonszám meg tényleg poén! ))) Tokodi sportfogadósból budafoki kurva-adóssá vált! ))) Így kell egy év alatt kifejlődni!

VV Jirzsij 2014.04.12. 17:35

A tegnapi dzsezmin találkozóról lemaradtam! Sajnos kötelességeim a gyöngyösi állatkertbe szólítottak, ahol a frissen betelepített orángutánt kellett kielégíteni! ))))De a következőre mindenképp elmegyek, addig is egy csepp tükrös gecivel adakozok a résztvevők tiszteletére! )))) Remélem a következő kurvabuli nem fél év múlva lesz! )))))


Kovács Gyula Őspocok 2014.04.12. 19:25

http://i67.tinypic.com/2rvygj5.jpg

Én Kovács Gyuszkó a jázminos nagyfater, minden köcsög jótanácsom mondom néked! Hát Várútszéli Örzsi! Az öreg pénzes nyanyákkal való kúrás és kuki táncoltató életmód után új fejezethez érkeztél az életben! Vár rád az Albert uccás faszverés! Nálunk ismét király lehetsz abban, amiben a legjobb vagy, hogy a polákcigány pöcsödet bemutasd! ))) Előtted még sok jázmin év vár betöltésre! ))) A Te korodban én 10 perc alatt belelőttem a kamerába! ))) Ennyi idősen már csak 50 perc alatt megy! Most már kiegyeznék a Te időddel is! )))))) Igaz, egy messziről buzult ember azt mond, amit akar! ))))) De a lényeg egy klasszikustól: " A Jázmin az Élet! A többi csak várakozás!!!"

Világgá repülök 2014.04.16. 15:05

Ezen a képen maximum a Szar Trekkre emlékeztető lens flare világítás az, ami értékelhető! ))) A kép főszereplőjének kikiáltott Döglégy Kettest inkább hanyagolnám! ))))

Kukkancs Kettő 2014.04.16. 18:42

http://i68.tinypic.com/23gzmmq.jpg

A Kovács leszbigabi csak alibinek tartja a rozmár parasztot! Valójában a saját neme a terepe! Ki is írta a hirdetéseiben! Keres maga mellé nyalós kurvát! Gyuszkó meg a hímnemű buzulásért lelkesedik! A korsós szakállpapi! Együtt viszik a jázmin bizniszt! Nemcsak koncertet szerveznek, hanem kurvákat is! Erről talán még a Szikora nevű buzinka se tudott! Ez nagy bebukás! ))))

Színfalak mögött 2014.04.16. 20:05

Végig kell nézni az Éva faszbúk listáját! A faszrabukós ismerősei közül mindegyik kurva! Amelyik nem, az hímringyesz! Akik be vannak náluk jelölve "friend"-nek, azok mind a hálózat tagjai! Az Udvardiak a fő cselédek! Furulyázhat a románcigány Szopperfield is! A hájas múzsa is el van telve magával! Hurkás seggét a Marjai Judit nevű vörös zsidó tette ki a múzeumba! )))) De az éneklő félcigány Subaköcsög nálam a favorit! )))) Már az első naptól ő lett a Jerzy babája! )))) A kemény végbélbűvölet után a magas C is jobban megyen! Szerintem hímkurvának sokkal jobb ez az Attis tehén, mint dalos pacsirtának! )))) Csak egy villahős kellett hozzá, hogy kihozza belőle a legtöbbet! )))) Én is kedvelem a tükörreverőt! Ha úgy dönt, hogy minket is botra kap, akkor mi is odatartjuk a barlangot! )))) Nem fogunk a Soul Fool-ok árnyékában hervadozni! )))

KCS matekmeleg 2015.02.23. 16:23

Nekem megtetszettek! Szerintem te is beizgulsz majd rájuk és te is egy jázmin kurvát akarsz majd a lakásba! )))) Lehet, hogy akkor is rendelsz tőlük egy kurvát, ha éppen nincs rá szükség, de azért még jól jöhet, amolyan pókharapónak a sarokba, vagy nyomás-kiegyenlítőnek az asztallapra! ))) Valamire mindig használatos lehet egy kurva! )))) Mindenki nézzen bele a családi kasszába! ))))

Holnap jót jáccunk 2015.02.23. 16:11

A családi széfet is kinyitottad miattuk! LOL! Ez frankó! )))) Én is vennék ilyet, de tényleg csak a sok pók miatt a sarokban! )))) Csak végig kell nézni rajtuk! Cigány, zsidaj, meg a kettő keverékéből származó majmok! Még csak nyomokban sincs bennük magyarság! Azt hitték, hogy titokban maradhat a másodállásuk! )))) Az ingatlan meló mellé kellett egy "punimárket" is nekik! ))))

Horváthné Nagy Éva 2015.02.24. 17:33

Kedves Kácsé, vén kommerbuzi! )))) Én még utánvétellel is küldenék neked akciós jázmin cigány pinát! Olyan sötétebb tónusú harisnyás kurveszt! Részletfizetésre, áruhitellel! )))


Fityhelmeztető 2015.07.21. 22:12

http://i68.tinypic.com/2j0cups.jpg

A Lengyel Sanyi KGB-kuruzsló meg egy űrlakóvá sikeredett! A paranormális kutatók tanszéke is bevizsgálta! Négy ujjal sokkal könnyebb a pöcsit markolászni! Manipuláció, butítás és a négy ujjal való hipnotizálás, ez a szakterülete! )))) Papol itt az elme felszabadításáról, közben csak a heteró gátlásaidtól akar megszabadítani, hogy hozzá hasonlatos szabadelvű köcsög lehess! ))) Nem érdemes a csapatába bekerülni! )))) Én előre figyelmeztettelek, kedvesem! ))))

Drónok Darca 2015.07.22. 17:37

A Roswellben lezuhant élien volt ennek a faterja! Aki idegyütt ugarországba és belekúrt valami itteni zsidó kurvába! Így jött létre Sanyi! Egyre jobbakat olvasok az EOS gyakorlatokról! Nem is tudom, hogy az EOS kitalálóin röhögjek-e nagyobbat vagy a kurváikon!

Arszlán A Seggoroszlán 2015.07.22. 18:12

Tudod, amikor a Köcsögisten elvesz valamit, azt máshol hozzáadja! ))) A Sanyi az ujjakból talán kevesebbet kapott, de többet kapott valami másból! )))) Remélem értitek, mire célzok! )))) Bizony, neki kettő van belőle odalent! )))) Ez nagy hasznára van a buziságban! )))) Egyszerre két férfiú is beülhet neki! )))) Kettőt egy baszásra! Páros pöcsije van az idegennek! ))))) Én már láttam és le is kameráztam! ))))

Hogy mindenki ércse! 2016.09.21. 19:45

A Docler holding-ról az híresült el, hogy ők inkább Dickler Holding, vagyis Pöcsfogó Vállalat! A Pro Ingatlan is a webes pináknak a fedőszervezete! )))) Nem kellene házat venni ezektől! Ők eladás előtt minden házba beépítenek egy webkamerát és titokban felveszik a beköltözők bekúrását! ))) Utána meg a pornhubra rakják őket! Nálam még azt is felveszik, amikor tükrözöm a lompost! ))) Szóval a fasz kivan! ))) Világít a fény a pecsemen! )))) Csak a kurva-plakátolás segít a jelen helyzeten! ))))

X-Ray Reyes 2017.03.22. 12:54

Nagyon elszontyolodtam, amikor belegondoltam, hogy valójában hányan művelhetik ezt a művészeti alkotást! Legalább a fél ország ilyen jázmin szarokból állhat, de az is lehet, hogy az egész! Most már rá sem merek nézni egy nőre sem, mert azóta mindegyikben a jázmin kurvát látom! Számomra már az lenne a meglepő, ha valamelyik nem az! Afféle PTSD-ben szenvedek azóta, mint a Vasember! )))) Kurvákat látok mindenfele! Járom az utcákat és szinte látom a pőre pináját a nőstény geciknek! )))) Jobb ez, mint a röntgen szemüveg! ))))

Ódri Hétbőr 2017.03.22. 15:11

Megfogadom Incel tanácsod! Engem sem érdekelnek már a nőneműek, mert a mai nőknek már semmi erkölcse sincs! Amelyik csak tudja, az a pinamutatással keresi a pénzt! Szart se érnek a pinások tömegei! Régen még voltak Audrey Hepburn-féle úrinők, de azok már ötven éve letűnt idők! Viszont a múltkor láttam egy reklámban egy CGI Audrey Hepburnt! ))) Meg lett csinálva hologramos robotként! )))) Azt fogom ide a szobámba kivetíteni! Fényévekkel jobb lesz bármelyik igazi kurvanőnél! Végre meglesz mindenem! ))) Az lesz életem és szerelmem! )))) Oszt ennyi! ))))

Pánsípos Pítör 2015.05.11. 12:12

http://i66.tinypic.com/29zogvq.jpg

Nézzétek eme panelproli emeletet! )))) Az Albert utcánál már beszorultak a lotyók az ablakba, annyi retkes ribanc fetreng odafennt a 97-esben! A pinájuk rátapadt az üvegre, mint a Birodalom visszavágban a szívócsöves denevér állatnak! ))))) A Csicska Petruszkó pedig majd versbe és balladisztikus homályba fogja foglalni ezeket a személyiségeket! ))))) Már én sem tudok lépést tartani ezzel a sok kurvával és buznyákkal! Inkább keresek egy tükröt, én is kiverem! )))))

Kaidzsúdó 2015.05.13. 11:53
 
Egy igazán remek kurvás lista alakult ki mostanra! )))) Már minden és mindenki itt van, ami és aki számít! ))) Már tényleg csak azok a mérhetetlenül ócska Csicska Mulder-versek hiányoznak a teljességhez! )))) A neoncsőben felbukkanó pofáról meg a többi fasságról! ))) A Siska Péterénél szarabb verseket még nem olvastam soha! ))))) A költészet nem neki való, hiába erőlteti! Jázminként ő is többre vihetné! ))))

Edmund a Dóver 2016.06.13. 20:16

Teljesen lealáztuk már ezt a jázminkurva bandát! Az internettós oldalakon már mindenki ezeket röhögi! Rokonaik csak rákeresnek az itteni címekre meg nevekre, aztán már mondják is mindenkinek, hogy kurvákkal kerültek ismeretségbe! )))) Még az oroszok is csináltak róluk paródia fotót! A főkurvák egyikéről szopós képet rajzoltak a ruszkik fórumában, ahol először feltűntek! Hallom, hogy ma is mennek lovas orgiára Szopásdűlő határába, a Spartacus 66 házba! Ott az a nagy épület, kurvákkal tele! )))) Ottan laknak, ott lakoznak a lovakat ostromlók! ))))

Kiszkosz Állomás 2015.04.13. 16:32

Teljesen megrogytak, végük! A sok desnyószerű operátorról is kiderültek az infók! A tükrös pávián is visszakotródhat lengyel polák parasztországba! )))) Suba Attus és hasonló muzsikus cigók is bebuktak a faszba! Tudni róluk hogy milyenek! Eladták a lelküket a kurva birodalomnak! ))))) A Gattyánnak mutatják a penész pineszt és a túrós metéltet! Ki kell tenni őket, aztán át kell lépni rajtuk! ))))

Várunk mindenkit az Albert uccában, a Spartacus 66 uccában, és a Nagytétényi úci bodegában! )))) A kollégáimat ismerve egy nagyszerû, értékkel bíró, szórakoztató mûsort láthatnak mindazok, akik valamelyik telephelyünkre ellátogatnak! )))) És hogy a mûsor gerincét adó munkatársakat se felejtsem el, fellépnek: Horváthné benzintöltõszopó Éva és a két kurvakutya, Suba jurtaszopi Attila, Augusztinyi Adrienn a leszottyadt kórókurva, Udvari Dorottya Ildikó a faipari barna lotyó, Ortmann Ádám az izraelben dupla gyõztes Arnold-szopó fitymavitéz, Várudvari Jerzy a tükrös makkos, Tarabó a mûtött fejû nagybuksza, Subera Attila szólfúl seggjázmin, Melitta Múzsa a bojler méretû hájpacnika, Kovács Gabi a daggancs operátor szervezõ, Krisztina Rose a Rózenberg kamerátor, Dávid Szopósfield a szájában faszt eltüntetõ bûvész, Csépányi Gábor a Viasat jázmin üzemeltetõje és más nõi meg férfikurva résztvevõk!

 


2018.01.02. 16:43 Idézet
343456565

Nagyon vicces a web világa! )))) A Gógül tényleg az emberség legjobb találmánya!  ))))

Bravo, Jázmin csoport! Remek a munka! És még egy lépést előre!

Az élménybeszámolókban az a jó, hogy személyesek, egyediek - de éppen ezért nem is nagyon tudok mit mondani a lószexre! ))) Hisz aki látta, megélte, azé az élmény! ))))

Nagyon is rátermettek a feladatra! Azért fosódtak erre a világra, hogy lotyeszok legyenek! Kurvának születni kell! ))))

Kollektor 2017.12.27. 19:34

Az utóbbi hónapokban csak a rendőrbuzikat szerkesztettem, de amolyan évvégi ráadásként a kurvásokat is felfrissítettem! ))) Igyekeztem a kb. 20-30 csodás írásból összeválogatni a legmókásabb részeket, azokból a csodákból, amik 2013 és 17 között születtek! Négy év munkáját egyszerűsítettem és foglaltam itt össze! )))) Jobban is fog állni nekik az egyszerűség! )))) Én most felújítottam és ríííbúúútoltam ezt a régi, klasszikus hirdetést! )))) Ez pont olyan felújítás lett, mint a Szar Warszé! Tettem bele extra CGI szereplőket meg mindent! ))) Kaptak egy kissé jobb felvezetést ezek a megöregedett kurvabuzik! )))


Kollektor 2014.01.12. 15:13

Kérek mindenkit, hogy segítsen a jázmin kurveszok népszerűsítésében! Bármerre jár és kel, hirdesse büszkén a hírüket! Éljen itt, a csonka hazában, vagy a világ bármely táján, ott a messzi idegenben! Óvjad az erkölcsöt ezektől!

Miller Gorrin 2016.11.12. 22:10

Mind büszkék, hogy ekkora elit lóistállóba járhattak! ))) Ezek az esti iskolák mindig meglepnek! Minden évben találok ilyeneket! )))) Már unom, hogy 16 éve hasonlók közé keveredek! ))))

Suba Attila (Subijó veled az élet) 2014.03.08. 13:45

Csumpinudli pofikáim! Most a csúcs jázmin és Gattyán orgia után makkverős Jirzsij polákcigány társammal köcsögségünk jeléül megjelentettük új hirdetős számláinkat! )))))

Konnektor 2013.11.04. 09:34

http://i65.tinypic.com/24wr676.jpg

http://i63.tinypic.com/357ewpd.jpg

Milyen érdekesek ezek az egyező telefonszámok és az egyéb faszbúkos összefüggelékek! Fuhú, hát mire találtam!

Hattyárné Nagy Éva 2016.03.13. 11:47

http://i67.tinypic.com/rs4m4j.jpg

A baloldali értékek megőrzőinek Nagy Éva KGB főkurva, Patta Krisztina pattintós leszbi-alelnök és Pittner Zotyesz pitiáner kajmán elsőtiszt közös kompozíciója! ))))) Brátán Erzsébet csodás írószerző asszonysággal és mesés könyveivel együtt éltetjük a kurvás jázmin lángjait! ))))


Könyvtúra Kritikúra 2016.03.13. 12:11

http://i66.tinypic.com/n3njbq.jpg

Nagyon szép könyvborítók, szerintem a legjobb Boros-Szikszai művekkel is felérnek! Az a szőke fickó nem a Mentalista akar lenni véletlenül? )))))

Elromlott a robotcápa! 2015.10.14. 18:31

Itt van a Zalatnayfejű Nagy Éva meg a Pattantyús szőkecigány kurva is! )))) Csak ez a harmadik mélabéla képű Pittner Zolika húzott el innen de messzire! )))) Őt valahogy csábítsátok vissza! Nem tehet róla, hogy ő régimódibb, és neki még mindig a buziemberek jönnek be jobban a buziállatoknál! )))) Nem tudja még, hogy mi dívik a mai világba! ))) Hozzuk vissza és taníccsuk meg az újdonságra! ))) Kell még neki idő, hogy utolérje a divatot! ))))

Csárlton Cseszton 2015.07.26. 19:43

http://i68.tinypic.com/28w01mt.jpg

Eccer láttam egy olyat a Torrid TV-ben, hogy egy pasas meztelenül ült egy apró kondérban és egy lónyerget viselő pucér kurva húzta az uccán! )))) Én ugyanezt akarom látni ettől a Rubint Réka fejű lószar kurvától! )))) Vegyen magára egy krómozott szegecsekkel kivert nyerget, a fenekéből meg lógjon ki egy latex lófarok és az ostorkámmal hadd csapkoggyam, miközben egy taligába bekötve, nyihogva végighúz engem a szinyei épülete előtt! )))) Ez lesz a Benhúúúúr egyedi szinyeikurva változata! ))))

Csingiling Vadóczka 2015.07.12. 17:23

http://i64.tinypic.com/33w8hg1.jpg

Elismerem magunknak, hogy a két kövér motoros leány mindent megtesz kutyunknak! )))) Magam vallom magamnak, hogy a távszex az igazi magunknak! ))) Él a magunk leszbi melegsége s magukba ragyognak magunkra a leszboszi csillagok! ))))


Varangyos Banya 2014.08.13. 13:28

Úgy hínnak, hogy Horváthné Nagyvarangy Éva! )))  Pár hetes pihenés után - ismét- gőzerővel dolgozom kurvás ingatlanomban! )))) Szeretettel várom új s régi kedves vendégeimet! Ellazulás, fasszopkodás! ))) Ha szeretnél jó sok pénzt keresni és a seggterpesztés a szakterületed, kérlek keress meg! )))) Én és alattvalóim sztárrá teszünk! Diszkréció, kellemes órák! ))) Várom nem rejtett számú hívásod is! ))))

Melitta Múzsa 2015.02.23. 18:56

Emlékeztek amikor megismerkedtünk az albert utcában? Én már akkor mondtam, hogy boldogok leszünk a jázmin kutyaszopásban! Ebben közösek vagyunk! Ezért találtunk egymásra! A hétvégén majd leugatjuk az égről a csillagokat! ))))

Csillognak a csodaágyak! 2015.07.16.

Ez a hétvége is csodálatos volt Édeseim! A lámpafényes gruppen szex az ami éltet! A múltkori sikerre való tekintettel a Horváthkutyus most már alap felszereltség lesz! Nagyon bevált, mint műsorszám! Pattantyús Kriszta is jelezte, hogy szeretne a következőbe bekapcsolódni! Talán még Mobil Évának is meghuzigálnám akció közben azt a megőszült nyuggerkorú hajzatát! Te hogy látod? Én bírom az ilyen megvénült kurva-vezéreket! ))))

Adrienna Augusztinyia 2015.07.17. 14:46

Én hitelt érdemlően az vagyok, ami! ))) Még túl is teljesítettem az elvártakat! ))) A dunakeszi Spartacus lovardában már leelőzhetetlen vagyok! Mi itt gladiátori szinten műveljük a lószopást! )))) Én is bekapom a ménes pöcsit és finom piskótának hiszem! Megy nálunk a bennfentes-kereskedelem! A közvetítésbe néha beküldjük a blökit is! A kendős kutyus sok lóvét hoz így nekünk! Mi jázminok összetartunk! Együtt sokkal messzebbre tudunk eljutni, mint egyesével! ))))

Kutymuty Katyinka 2016.12.09. 22:12

A nagyszerű Albert utca 47-be érkeztem a csodás közvetítő leányokhoz! Ez a panelproli ház a kurvák HQ-ja! Minden nap átélem a szines fényű enyelgő álmokat! De titokban azt a napot idézem fel, amikor először láttam meg a második kutyulót! Az újdonság varázsa volt a legjobb! Pár fokkal többet tudott, mint a sálas! Neki már fasza is volt, nemcsak nyaló eszköze! Azzal jobban elvoltam! Kurvakutya Kettő a bajnok! Ráadásul a múlt héten járt a rabbinál körülmetélés ügyében, úgyhogy most már kóser kukis a kutya! ))))

Smaragdvári Sárácska 2016.12.10. 9:12

Örülhetsz élményeidnek! )))) Na de amiket én átéltem, ahhoz semmi nem fogható! Én most az éjjel kisanyám Mobil Évával és Nagymakkos Kettővel szeretkeztem! Most, hogy megszereztük, kibéreltük Ketteskét, az őrület van rajtunk! Annyira átadtuk magunkat, hogy leszakadt rólunk a szemüvegünk és a harisnya tartónk is! Mi Facebook számlás kurvulós jázminok valósággal leugattuk az égről a csillagokat! Tetszik benne, hogy olyan kemény lökései vannak! Majd szétszakadt a fenekünk és a nuncikánk! Hú a kutyuló nem csoda, hogy szétkefélte a Nagy Éva fenekét is! Mi is teljesen ki vagyunk merülve! ))) Pedig tudom, hogy egy jázmin ennél szebb élményekben nem is reménykedhet! A hétvégén nagy orgia lesz a lőportárdűlős tanyán! ))))

Kutyszopp Katyinka 2016.12.10. 11:10

Szuperjó neked! Amúgy karácsonyra én nem csak kibérlem, hanem meg is veszem! )))) Nekem örökbe kell egy ilyen buzikutya! Főleg ha már körül is metélték! )))) Na csók! ))))

Magy Méva 2014.04.11. 21:35

Világít a zöldes kamera fény! Illik a varangyos testemhez! Hihihi! )))) Mindenki irigy ránk, az Évakurvákra! Mobil Éva, te vagy az én őszhajú megfelelőm! )))) A bunkófonodon várod a friss húsok jelentkezését! )))) Te csak ne foglalkozz a deviánsokkal! Kizárólag az irigység szól belölük! ))) Ők is szeretnék a pinájukat meg a faszukat megmutatni a világnak! ))) Csak nincs nekik egyik se! ))) Csak a műanyag semmi van ott nekik, mint a Ken és Barbi babáknak! ))) Van aki nem születik hozzánk való munkaeszközzel! )))) Pedig ez egy mámorító álom munka! Ezzel több pénzt lehet keresni, mint bármi mással! Hozzánk hasonló világban szeretnének élni ők is! Élj bátran! )))

Branya Mollins 2015.03.25. 18:19

Nézzétek, már beesteledett! Levette már a ruháját a fél kolónia! )))) Most meg színes fényeket vetítenek mezítelen önmagukra! )))) A villódzó üzenetekkel és a Lengyel Sanyi dünnyögésével jól kiképzik a kurva barmokat! )))

Az EOS-hipnotizáció megbízható kurvát nevel bárkiből! )))) Ha szeretnél egy szép szakmát, akkor érdemes ezeken a Sándoros képzéseken elgondolkodnod! )))))

Kukk Kakukk 2015.03.26. 19:51

Be kell jutni a kurvák lakrészébe! )))) Mennék az Equus lovas telefonfülke mellé! )))) Izgat a lepukkant környezet, a falakba, bútorokba ivódott picsafüst, a cigány kurvák által lelakott ágy és a mellette lévő asztalon a daggancs operátor kajája a hamutartóval! ))))) És persze hatalmasat nyalnék ezeknek a kurvanőknek! )))) Izgató a pocakjuk, a strihákos csíkos bőr és a hájas románcigány fenék! )))) A legjobb lenne benyalni az elefánt seggű Múzsának és a vénszopó Gabinak! )))) Akár mindkettő foglalkoztathatna egyszerre! A motoros kismalac Rózsaberg Krisztina meg levetítené a faszverő előfizetőknek! )))))

Lo-Pan Intended 2015.11.23. 20:44

A Nagy Éva egyszer nagyon meghasonlott, amikor rájött, hogy ő maga túl öreg lett a kurvuláshoz ))) A szottyos seggét már csak a kutya kívánta! Beszart, hogy nem lesz több pénze semmiből! Leépült a gecibe, de a KGB helyretette! Onnantól újra szárnyra kapott, mint kurva szervező! )))) Néha házakat ad el, néha meg kurvát ))) Amelyik éppen jön! Valóban kétéltű a banyesz! Afféle ambivalencia jellemzi! Reggelente lakás szar, esténként meg jázminszar! ))) A félvér asszonyka kettős világa! Ő lett a négyujjú komcsi párttitkár kedvenc tanítványa! )))

Warterworten 2015.01.12. 19:15

Amúgy szerintem nagyon fontos, hogy pozitívak legyünk ilyenkor, mert nekem anno Kurvakutya Kettő volt a hátsó gondolatom állandóan! ))) Az adott erőt, hogy tovább jázmuljak, kibírjak mindent és közben boldognak érezzem magam! ))) A kis személyes boldogságomban éltem! )))) Szerintem nagyon fontos, hogy ne szenvedéssel kapcsold össze a kutyaalbert emlékeket! ))) Nekem régen erővel és boldogsággal társult ez az érzés! )))) Eléggé kifordultam akkor magamból, de sikereket hozott! )))) Lehet, hogy eltorzult tudattal rendelkezem, de Kurvakettő számomra a Nagy Ő, az Igazi! ))))

Szampli Szandi 2017.01.14. 11:55

Kurvakutya Kettő velem is kipróbálta! ))) Ez a Hőhíd Plussz féle hősugárzós forrókutyulás! ))) Olyan szexi kisugárzása van a döginek, hogy belepirultam! ))) Az Albertnél annyira bepörögtem, hogy aztán a 47-es villamossal a Városház térig meg sem álltam, ahol aztán a tér közepén teljesen bebuzláztam! ))))) Megbámultak a galambok! ))))

Vannak még örömök 2015.08.09. 13:16

http://i65.tinypic.com/bdo0hd.jpg

Akár egy Romána magazinba is beillett volna ez az élmény, ez a szexi sztori! )))) Én is örvendek, hogy vannak kurvák és hogy mennyien! )))  Annak meg különösen, hogy nyilvánosan hirdetik a meggyőződésüket! Kellenek! Nagyon is! Elrettentő példának! )))) Nagy Éva fog győzni mind felett! ))) Már így is legyőzte Zalatnayt a saját magáról indított hasonmásversenyben és az adócsalás kitervelésében! )))) És ez még a Molnár görényt akarta a saját Márton Csabájának beszervezni! )))) Javára legyen mondva, hogy kurvás kétarc létét a necc világa előtt büszkén vállalja! ))) Mulatságos! Hajrá, csak így tovább! Majd a Városház téri parkban kiértékeljük az eredményeket! )))) Én is itt lakok, lakom a közelben! ))) Innen az ablakból látom, hogyan buzul pár lefizetett meleg rendőr az épületben, a tér közepén meg két galamb toszik! ))))

Térfigyelő Cukika 2015.08.10. 10:05

Megőrülök a galambokért! Két fasszopó edzés között nézem őket! )))) Nagyon teccik egy városházi galamb! Olyan forrón kurrog és burrog a drága! )))) Apró meccett pöcsömmel meg tudnám ékelni! Vágod! )))) Többször próbálkoztam már! Csak mindig elrepül! Utána mindig várhatok rá egy napot, mert aznap már nem jön! )))) Ez így nem frankó! ))))

Hálótrája 2015.08.10. 10:32

Húúú kis cukikám meleg társaim egyike! Etetés közben hálózd be a galambot! Osztán fogd le a két szárnyát és a rabbi által picikére meccett pöcsödet belehelyezheted a végbelébe! Akkor te leszel a legjobb! Biztos sikerülni fog! ))))

Telemetrián 2015.04.22.

Kedves Elmíra most te vagy a Nagy Évás beírások legfőbb terjesztője! Eddig más volt a toppon, most te vagy ott! )))) Igencsak szép összeállitás Molnárgörény részéről a jázmin gecijeiről! Jól megírta, ki melyik! Én se láttam még ennyi jázmin szart! Nekem is új ez a szubkultúra! De most már le lehet őket követni és a hírük is messzire fog szállni! ))))

A buborék csak láccat 2015.06.22. 22:23

Az utóbbi két év legjobb akciójelenete volt az agymosó agykontroll, az EOS által felturbózott Kurvakutya és ringó hájú Melitta Múzsa közös munkája! Ez az EOS módszer varázsolta el az angoltanárnőt is! )))) Teccett az ember és kutya közös kikapcsolódása! )))) Hangulatos volt nekem és kellemes volt szerintem! ))))

Juden Verboten 2015.07.26. 10:55

http://i64.tinypic.com/eqbd5s.jpg

Ez a két gyökér, a Kovács Tomi és Vass Laci aki ideírogat a heol cikkre, ők már elkutyulódtak! Rákapták őket a kutya botra! ))))) Néha még a mi oldalainkon is feltűnnek a prostikat mosdató álszentek! Bravó!

Vesszőparipám 2015.07.26. 11:46

Azt a két heol hozzászólót a Vass Lacit meg a másikat már kutyafaszra tűzték az albert klubban! )))) Megismerték a "hot dog"-ot! )))) Azért támogatják ennyire a vörös függönyös műsort, mert a Kurvakutya által kiváltott agykontroll kinyitotta a hátsó végüket és ezzel elméjüket! )))) Szétfókuszgruppozta őket a kutya! )))) De biztos jobb érzés ez nekik, mint a közmunka! ))))

Molmerine a Markas 2017.03.09. 17:13

Kurvára utálom ezt a holló madarakkal repülő varjúképű Nagy Évát, a daggancs Gabriellát, a Tarabót futtató Kupibanyát meg a többi kivénhedt főkurvát! Akik lenyújják a kurváik után a dollárt! A jázminjaik pedig talán náluk is rosszabbak, mert ők a hétköznapi polgártól nyújják le ugyanazt! ))))) Lehúzzák a rendes átlagembert a budiklozet szintű ócska ló műsorral! ))) Még a tükröt se lehet lemosni utánuk! Ha lehet tényleg kerülni kell őket mindenhogy! Őket a lószex bűvölte el! Nekik a lópöcsi csokinyalóka, a herék pedig fincsi mozarellagolyócska! )))) E kettő majszolása náluk munkaköri előírás! )))) A Gyuszikoma-féle operátorok instruálják őket, hogy mikor mit csináljanak, melyik irányból kell megközelíteni a pacit! )))) Megszervezik az egész orális tahó show-t! Aki ezekben szerepelt és most idekerült, az már totál leírta magát! )))))

Karcolt Kredencem 2013.06.16. 22:11

A Nagy Éva egy randa románzsidó asszonyság! A génállománya mind romungró meg zsidajkó selejtből tevődik össze! Úgy dobálták össze abból a hulladékból, ami a hősi magyarok DNS-éből kimaradt! Aztán ezzé fejlődött, kurvapecér zsici ürülékké!

Ledniczky Judit 2013.11.17. 18:48

Itt volt már az ideje, hogy Nagy kúva Éva banyáról nyilvánosan is szó essék! Nem fűződnek túl jó emlékeim hozzá! Engem is rá akart venni a távlószexre, de szerencsére csak mulattam rajta! )))) Azért van egy nívó, ami alá nem megyek! )))) Mellesleg ezzel a félig ingatlanos, félig kurvás tudathasadással nagyon is egyetértek és ennek nem egyszer hangot is adtam anno! )))) Többször belekavaradott már a kettős szerepébe! Egyszer egy 58 éves néni volt, akinek 26 éves kurvája van, máskor meg egy 40-es nő, akinek csak egy kurvakutyája van! )))) Csak akkor bukott le, amikor összekeverte a két szakmáját a telefon számán! )))) Háhá! Szóval csak így tovább ezekkel a cikkekkel, feldobtad a napomat velük, a hozzászólások meg a bónuszok voltak mellé! )))))

A legnagyobb stróman 2015.07.11. 15:22

http://i65.tinypic.com/a1k2om.jpg

A csúfondárosok legújabb júniusi tervezete! Kell a Pink Gold meg a Reception Budapest féle kurvulás nekik!  Kovács Gyuszkó, a tirpák Gangsta Zoli klón pedig mindig meghívja egy-egy szopósra a remek előadóművészeket a világrengető produkciójuk után! ))))  A Nagy Évát is ismerjük! Már a heol.hu-n is csináltak róla egy remek tényfeltáró cikket! Egy meddő Kiskegyed-író vén szatyor! Fiatalon maga is a szakma művelője volt! Most öregszarként már csak kívülről tereli a kurvákat az ólban! Úgy hívják magukat, hogy VividMedia Casting Hungary ! Meg úgy is, hogy Pink Gold Kurvás Stúdió!

Élettaniságot eldöntő 2015.07.12. 19:11

Mulnár görény kutatótiszt! )))) Felfigyeltünk a keresztezett faj tanulmányodra! ))) Megint jókat fogtál minékünk! )))) A kurvásokat mesterségesen alkották kipásból és cigósból! ))) Kötelességünk levadászni az ilyen kombinácsókat! ))) Ha bemész Albert utca 45, 47 meg 49-be ott vannak lószopók, csótánykurvák meg hőhatású ribancok! )))) Minden részlegben más tudásút találsz! )))

Jóreggelt Kárli 2014.07.11. 21:08

http://i63.tinypic.com/2dkacm1.jpg

http://i64.tinypic.com/4vqs7n.jpg

Rá kell világítani Évakurva egyik 2012-es korai ténykedésére! Ez már igazi prequelnek is beillik! Amikor még sportfogadós és Kis Júlia álneves volt! )) Sőt Tillman Bélus az egyik tokodi főbuzi telifón-számával kérkedik! A saját hirdetésünkből köszönt vissza a cím! ))))

Tetszik az Évavezér! Most csodálom egykori önmagát! ))) Kis Juli nénit! )))) Ez a Tokodaltárói telefonszám meg tényleg poén! ))) Tokodi sportfogadósból budafoki kurva-adóssá vált! ))) Így kell egy év alatt kifejlődni!

VV Jirzsij 2014.04.12. 17:35

A tegnapi dzsezmin találkozóról lemaradtam! Sajnos kötelességeim a gyöngyösi állatkertbe szólítottak, ahol a frissen betelepített orángutánt kellett kielégíteni! ))))De a következőre mindenképp elmegyek, addig is egy csepp tükrös gecivel adakozok a résztvevők tiszteletére! )))) Remélem a következő kurvabuli nem fél év múlva lesz! )))))


Kovács Gyula Őspocok 2014.04.12. 19:25

http://i67.tinypic.com/2rvygj5.jpg

Én Kovács Gyuszkó a jázminos nagyfater, minden köcsög jótanácsom mondom néked! Hát Várútszéli Örzsi! Az öreg pénzes nyanyákkal való kúrás és kuki táncoltató életmód után új fejezethez érkeztél az életben! Vár rád az Albert uccás faszverés! Nálunk ismét király lehetsz abban, amiben a legjobb vagy, hogy a polákcigány pöcsödet bemutasd! ))) Előtted még sok jázmin év vár betöltésre! ))) A Te korodban én 10 perc alatt belelőttem a kamerába! ))) Ennyi idősen már csak 50 perc alatt megy! Most már kiegyeznék a Te időddel is! )))))) Igaz, egy messziről buzult ember azt mond, amit akar! ))))) De a lényeg egy klasszikustól: " A Jázmin az Élet! A többi csak várakozás!!!"

Világgá repülök 2014.04.16. 15:05

Ezen a képen maximum a Szar Trekkre emlékeztető lens flare világítás az, ami értékelhető! ))) A kép főszereplőjének kikiáltott Döglégy Kettest inkább hanyagolnám! ))))

Kukkancs Kettő 2014.04.16. 18:42

http://i68.tinypic.com/23gzmmq.jpg

A Kovács leszbigabi csak alibinek tartja a rozmár parasztot! Valójában a saját neme a terepe! Ki is írta a hirdetéseiben! Keres maga mellé nyalós kurvát! Gyuszkó meg a hímnemű buzulásért lelkesedik! A korsós szakállpapi! Együtt viszik a jázmin bizniszt! Nemcsak koncertet szerveznek, hanem kurvákat is! Erről talán még a Szikora nevű buzinka se tudott! Ez nagy bebukás! ))))

Színfalak mögött 2014.04.16. 20:05

Végig kell nézni az Éva faszbúk listáját! A faszrabukós ismerősei közül mindegyik kurva! Amelyik nem, az hímringyesz! Akik be vannak náluk jelölve "friend"-nek, azok mind a hálózat tagjai! Az Udvardiak a fő cselédek! Furulyázhat a románcigány Szopperfield is! A hájas múzsa is el van telve magával! Hurkás seggét a Marjai Judit nevű vörös zsidó tette ki a múzeumba! )))) De az éneklő félcigány Subaköcsög nálam a favorit! )))) Már az első naptól ő lett a Jerzy babája! )))) A kemény végbélbűvölet után a magas C is jobban megyen! Szerintem hímkurvának sokkal jobb ez az Attis tehén, mint dalos pacsirtának! )))) Csak egy villahős kellett hozzá, hogy kihozza belőle a legtöbbet! )))) Én is kedvelem a tükörreverőt! Ha úgy dönt, hogy minket is botra kap, akkor mi is odatartjuk a barlangot! )))) Nem fogunk a Soul Fool-ok árnyékában hervadozni! )))

KCS matekmeleg 2015.02.23. 16:23

Nekem megtetszettek! Szerintem te is beizgulsz majd rájuk és te is egy jázmin kurvát akarsz majd a lakásba! )))) Lehet, hogy akkor is rendelsz tőlük egy kurvát, ha éppen nincs rá szükség, de azért még jól jöhet, amolyan pókharapónak a sarokba, vagy nyomás-kiegyenlítőnek az asztallapra! ))) Valamire mindig használatos lehet egy kurva! )))) Mindenki nézzen bele a családi kasszába! ))))

Holnap jót jáccunk 2015.02.23. 16:11

A családi széfet is kinyitottad miattuk! LOL! Ez frankó! )))) Én is vennék ilyet, de tényleg csak a sok pók miatt a sarokban! )))) Csak végig kell nézni rajtuk! Cigány, zsidaj, meg a kettő keverékéből származó majmok! Még csak nyomokban sincs bennük magyarság! Azt hitték, hogy titokban maradhat a másodállásuk! )))) Az ingatlan meló mellé kellett egy "punimárket" is nekik! ))))

Horváthné Nagy Éva 2015.02.24. 17:33

Kedves Kácsé, vén kommerbuzi! )))) Én még utánvétellel is küldenék neked akciós jázmin cigány pinát! Olyan sötétebb tónusú harisnyás kurveszt! Részletfizetésre, áruhitellel! )))


Fityhelmeztető 2015.07.21. 22:12

http://i68.tinypic.com/2j0cups.jpg

A Lengyel Sanyi KGB-kuruzsló meg egy űrlakóvá sikeredett! A paranormális kutatók tanszéke is bevizsgálta! Négy ujjal sokkal könnyebb a pöcsit markolászni! Manipuláció, butítás és a négy ujjal való hipnotizálás, ez a szakterülete! )))) Papol itt az elme felszabadításáról, közben csak a heteró gátlásaidtól akar megszabadítani, hogy hozzá hasonlatos szabadelvű köcsög lehess! ))) Nem érdemes a csapatába bekerülni! )))) Én előre figyelmeztettelek, kedvesem! ))))

Drónok Darca 2015.07.22. 17:37

A Roswellben lezuhant élien volt ennek a faterja! Aki idegyütt ugarországba és belekúrt valami itteni zsidó kurvába! Így jött létre Sanyi! Egyre jobbakat olvasok az EOS gyakorlatokról! Nem is tudom, hogy az EOS kitalálóin röhögjek-e nagyobbat vagy a kurváikon!

Arszlán A Seggoroszlán 2015.07.22. 18:12

Tudod, amikor a Köcsögisten elvesz valamit, azt máshol hozzáadja! ))) A Sanyi az ujjakból talán kevesebbet kapott, de többet kapott valami másból! )))) Remélem értitek, mire célzok! )))) Bizony, neki kettő van belőle odalent! )))) Ez nagy hasznára van a buziságban! )))) Egyszerre két férfiú is beülhet neki! )))) Kettőt egy baszásra! Páros pöcsije van az idegennek! ))))) Én már láttam és le is kameráztam! ))))

Hogy mindenki ércse! 2016.09.21. 19:45

A Docler holding-ról az híresült el, hogy ők inkább Dickler Holding, vagyis Pöcsfogó Vállalat! A Pro Ingatlan is a webes pináknak a fedőszervezete! )))) Nem kellene házat venni ezektől! Ők eladás előtt minden házba beépítenek egy webkamerát és titokban felveszik a beköltözők bekúrását! ))) Utána meg a pornhubra rakják őket! Nálam még azt is felveszik, amikor tükrözöm a lompost! ))) Szóval a fasz kivan! ))) Világít a fény a pecsemen! )))) Csak a kurva-plakátolás segít a jelen helyzeten! ))))

X-Ray Reyes 2017.03.22. 12:54

Nagyon elszontyolodtam, amikor belegondoltam, hogy valójában hányan művelhetik ezt a művészeti alkotást! Legalább a fél ország ilyen jázmin szarokból állhat, de az is lehet, hogy az egész! Most már rá sem merek nézni egy nőre sem, mert azóta mindegyikben a jázmin kurvát látom! Számomra már az lenne a meglepő, ha valamelyik nem az! Afféle PTSD-ben szenvedek azóta, mint a Vasember! )))) Kurvákat látok mindenfele! Járom az utcákat és szinte látom a pőre pináját a nőstény geciknek! )))) Jobb ez, mint a röntgen szemüveg! ))))

Ódri Hétbőr 2017.03.22. 15:11

Megfogadom Incel tanácsod! Engem sem érdekelnek már a nőneműek, mert a mai nőknek már semmi erkölcse sincs! Amelyik csak tudja, az a pinamutatással keresi a pénzt! Szart se érnek a pinások tömegei! Régen még voltak Audrey Hepburn-féle úrinők, de azok már ötven éve letűnt idők! Viszont a múltkor láttam egy reklámban egy CGI Audrey Hepburnt! ))) Meg lett csinálva hologramos robotként! )))) Azt fogom ide a szobámba kivetíteni! Fényévekkel jobb lesz bármelyik igazi kurvanőnél! Végre meglesz mindenem! ))) Az lesz életem és szerelmem! )))) Oszt ennyi! ))))

Pánsípos Pítör 2015.05.11. 12:12

http://i66.tinypic.com/29zogvq.jpg

Nézzétek eme panelproli emeletet! )))) Az Albert utcánál már beszorultak a lotyók az ablakba, annyi retkes ribanc fetreng odafennt a 97-esben! A pinájuk rátapadt az üvegre, mint a Birodalom visszavágban a szívócsöves denevér állatnak! ))))) A Csicska Petruszkó pedig majd versbe és balladisztikus homályba fogja foglalni ezeket a személyiségeket! ))))) Már én sem tudok lépést tartani ezzel a sok kurvával és buznyákkal! Inkább keresek egy tükröt, én is kiverem! )))))

Kaidzsúdó 2015.05.13. 11:53
 
Egy igazán remek kurvás lista alakult ki mostanra! )))) Már minden és mindenki itt van, ami és aki számít! ))) Már tényleg csak azok a mérhetetlenül ócska Csicska Mulder-versek hiányoznak a teljességhez! )))) A neoncsőben felbukkanó pofáról meg a többi fasságról! ))) A Siska Péterénél szarabb verseket még nem olvastam soha! ))))) A költészet nem neki való, hiába erőlteti! Jázminként ő is többre vihetné! ))))

Edmund a Dóver 2016.06.13. 20:16

Teljesen lealáztuk már ezt a jázminkurva bandát! Az internettós oldalakon már mindenki ezeket röhögi! Rokonaik csak rákeresnek az itteni címekre meg nevekre, aztán már mondják is mindenkinek, hogy kurvákkal kerültek ismeretségbe! )))) Még az oroszok is csináltak róluk paródia fotót! A főkurvák egyikéről szopós képet rajzoltak a ruszkik fórumában, ahol először feltűntek! Hallom, hogy ma is mennek lovas orgiára Szopásdűlő határába, a Spartacus 66 házba! Ott az a nagy épület, kurvákkal tele! )))) Ottan laknak, ott lakoznak a lovakat ostromlók! ))))

Kiszkosz Állomás 2015.04.13. 16:32

Teljesen megrogytak, végük! A sok desnyószerű operátorról is kiderültek az infók! A tükrös pávián is visszakotródhat lengyel polák parasztországba! )))) Suba Attus és hasonló muzsikus cigók is bebuktak a faszba! Tudni róluk hogy milyenek! Eladták a lelküket a kurva birodalomnak! ))))) A Gattyánnak mutatják a penész pineszt és a túrós metéltet! Ki kell tenni őket, aztán át kell lépni rajtuk! ))))

Várunk mindenkit az Albert uccában, a Spartacus 66 uccában, és a Nagytétényi úci bodegában! )))) A kollégáimat ismerve egy nagyszerû, értékkel bíró, szórakoztató mûsort láthatnak mindazok, akik valamelyik telephelyünkre ellátogatnak! )))) És hogy a mûsor gerincét adó munkatársakat se felejtsem el, fellépnek: Horváthné benzintöltõszopó Éva és a két kurvakutya, Suba jurtaszopi Attila, Augusztinyi Adrienn a leszottyadt kórókurva, Udvari Dorottya Ildikó a faipari barna lotyó, Ortmann Ádám az izraelben dupla gyõztes Arnold-szopó fitymavitéz, Várudvari Jerzy a tükrös makkos, Tarabó a mûtött fejû nagybuksza, Subera Attila szólfúl seggjázmin, Melitta Múzsa a bojler méretû hájpacnika, Kovács Gabi a daggancs operátor szervezõ, Krisztina Rose a Rózenberg kamerátor, Dávid Szopósfield a szájában faszt eltüntetõ bûvész, Csépányi Gábor a Viasat jázmin üzemeltetõje és más nõi meg férfikurva résztvevõk!

 


2017.12.29. 14:45 Idézet
5654764

Nagyon vicces a web világa! )))) A Gógül tényleg az emberség legjobb találmánya!  ))))

Bravo, Jázmin csoport! Remek a munka! És még egy lépést előre!

Az élménybeszámolókban az a jó, hogy személyesek, egyediek - de éppen ezért nem is nagyon tudok mit mondani a lószexre! ))) Hisz aki látta, megélte, azé az élmény! ))))

Nagyon is rátermettek a feladatra! Azért fosódtak erre a világra, hogy lotyeszok legyenek! Kurvának születni kell! ))))

Kollektor 2017.12.27. 19:34

Az utóbbi hónapokban csak a rendőrbuzikat szerkesztettem, de amolyan évvégi ráadásként a kurvásokat is felfrissítettem! ))) Igyekeztem a kb. 20-30 csodás írásból összeválogatni a legmókásabb részeket, azokból a csodákból, amik 2013 és 17 között születtek! Négy év munkáját egyszerűsítettem és foglaltam itt össze! )))) Jobban is fog állni nekik az egyszerűség! )))) Én most felújítottam és ríííbúúútoltam ezt a régi, klasszikus hirdetést! )))) Ez pont olyan felújítás lett, mint a Szar Warszé! Tettem bele extra CGI szereplőket meg mindent! ))) Kaptak egy kissé jobb felvezetést ezek a megöregedett kurvabuzik! )))


Kollektor 2014.01.12. 15:13

Kérek mindenkit, hogy segítsen a jázmin kurveszok népszerűsítésében! Bármerre jár és kel, hirdesse büszkén a hírüket! Éljen itt, a csonka hazában, vagy a világ bármely táján, ott a messzi idegenben! Óvjad az erkölcsöt ezektől!

Miller Gorrin 2016.11.12. 22:10

Mind büszkék, hogy ekkora elit lóistállóba járhattak! ))) Ezek az esti iskolák mindig meglepnek! Minden évben találok ilyeneket! )))) Már unom, hogy 16 éve hasonlók közé keveredek! ))))

Suba Attila (Subijó veled az élet) 2014.03.08. 13:45

Csumpinudli pofikáim! Most a csúcs jázmin és Gattyán orgia után makkverős Jirzsij polákcigány társammal köcsögségünk jeléül megjelentettük új hirdetős számláinkat! )))))

Konnektor 2013.11.04. 09:34

http://i65.tinypic.com/24wr676.jpg

http://i63.tinypic.com/357ewpd.jpg

Milyen érdekesek ezek az egyező telefonszámok és az egyéb faszbúkos összefüggelékek! Fuhú, hát mire találtam!

Hattyárné Nagy Éva 2016.03.13. 11:47

http://i67.tinypic.com/rs4m4j.jpg

A baloldali értékek megőrzőinek Nagy Éva KGB főkurva, Patta Krisztina pattintós leszbi-alelnök és Pittner Zotyesz pitiáner kajmán elsőtiszt közös kompozíciója! ))))) Brátán Erzsébet csodás írószerző asszonysággal és mesés könyveivel együtt éltetjük a kurvás jázmin lángjait! ))))


Könyvtúra Kritikúra 2016.03.13. 12:11

http://i66.tinypic.com/n3njbq.jpg

Nagyon szép könyvborítók, szerintem a legjobb Boros-Szikszai művekkel is felérnek! Az a szőke fickó nem a Mentalista akar lenni véletlenül? )))))

Elromlott a robotcápa! 2015.10.14. 18:31

Itt van a Zalatnayfejű Nagy Éva meg a Pattantyús szőkecigány kurva is! )))) Csak ez a harmadik mélabéla képű Pittner Zolika húzott el innen de messzire! )))) Őt valahogy csábítsátok vissza! Nem tehet róla, hogy ő régimódibb, és neki még mindig a buziemberek jönnek be jobban a buziállatoknál! )))) Nem tudja még, hogy mi dívik a mai világba! ))) Hozzuk vissza és taníccsuk meg az újdonságra! ))) Kell még neki idő, hogy utolérje a divatot! ))))

Csárlton Cseszton 2015.07.26. 19:43

http://i68.tinypic.com/28w01mt.jpg

Eccer láttam egy olyat a Torrid TV-ben, hogy egy pasas meztelenül ült egy apró kondérban és egy lónyerget viselő pucér kurva húzta az uccán! )))) Én ugyanezt akarom látni ettől a Rubint Réka fejű lószar kurvától! )))) Vegyen magára egy krómozott szegecsekkel kivert nyerget, a fenekéből meg lógjon ki egy latex lófarok és az ostorkámmal hadd csapkoggyam, miközben egy taligába bekötve, nyihogva végighúz engem a szinyei épülete előtt! )))) Ez lesz a Benhúúúúr egyedi szinyeikurva változata! ))))

Csingiling Vadóczka 2015.07.12. 17:23

http://i64.tinypic.com/33w8hg1.jpg

Elismerem magunknak, hogy a két kövér motoros leány mindent megtesz kutyunknak! )))) Magam vallom magamnak, hogy a távszex az igazi magunknak! ))) Él a magunk leszbi melegsége s magukba ragyognak magunkra a leszboszi csillagok! ))))


Varangyos Banya 2014.08.13. 13:28

Úgy hínnak, hogy Horváthné Nagyvarangy Éva! )))  Pár hetes pihenés után - ismét- gőzerővel dolgozom kurvás ingatlanomban! )))) Szeretettel várom új s régi kedves vendégeimet! Ellazulás, fasszopkodás! ))) Ha szeretnél jó sok pénzt keresni és a seggterpesztés a szakterületed, kérlek keress meg! )))) Én és alattvalóim sztárrá teszünk! Diszkréció, kellemes órák! ))) Várom nem rejtett számú hívásod is! ))))

Melitta Múzsa 2015.02.23. 18:56

Emlékeztek amikor megismerkedtünk az albert utcában? Én már akkor mondtam, hogy boldogok leszünk a jázmin kutyaszopásban! Ebben közösek vagyunk! Ezért találtunk egymásra! A hétvégén majd leugatjuk az égről a csillagokat! ))))

Csillognak a csodaágyak! 2015.07.16.

Ez a hétvége is csodálatos volt Édeseim! A lámpafényes gruppen szex az ami éltet! A múltkori sikerre való tekintettel a Horváthkutyus most már alap felszereltség lesz! Nagyon bevált, mint műsorszám! Pattantyús Kriszta is jelezte, hogy szeretne a következőbe bekapcsolódni! Talán még Mobil Évának is meghuzigálnám akció közben azt a megőszült nyuggerkorú hajzatát! Te hogy látod? Én bírom az ilyen megvénült kurva-vezéreket! ))))

Adrienna Augusztinyia 2015.07.17. 14:46

Én hitelt érdemlően az vagyok, ami! ))) Még túl is teljesítettem az elvártakat! ))) A dunakeszi Spartacus lovardában már leelőzhetetlen vagyok! Mi itt gladiátori szinten műveljük a lószopást! )))) Én is bekapom a ménes pöcsit és finom piskótának hiszem! Megy nálunk a bennfentes-kereskedelem! A közvetítésbe néha beküldjük a blökit is! A kendős kutyus sok lóvét hoz így nekünk! Mi jázminok összetartunk! Együtt sokkal messzebbre tudunk eljutni, mint egyesével! ))))

Kutymuty Katyinka 2016.12.09. 22:12

A nagyszerű Albert utca 47-be érkeztem a csodás közvetítő leányokhoz! Ez a panelproli ház a kurvák HQ-ja! Minden nap átélem a szines fényű enyelgő álmokat! De titokban azt a napot idézem fel, amikor először láttam meg a második kutyulót! Az újdonság varázsa volt a legjobb! Pár fokkal többet tudott, mint a sálas! Neki már fasza is volt, nemcsak nyaló eszköze! Azzal jobban elvoltam! Kurvakutya Kettő a bajnok! Ráadásul a múlt héten járt a rabbinál körülmetélés ügyében, úgyhogy most már kóser kukis a kutya! ))))

Smaragdvári Sárácska 2016.12.10. 9:12

Örülhetsz élményeidnek! )))) Na de amiket én átéltem, ahhoz semmi nem fogható! Én most az éjjel kisanyám Mobil Évával és Nagymakkos Kettővel szeretkeztem! Most, hogy megszereztük, kibéreltük Ketteskét, az őrület van rajtunk! Annyira átadtuk magunkat, hogy leszakadt rólunk a szemüvegünk és a harisnya tartónk is! Mi Facebook számlás kurvulós jázminok valósággal leugattuk az égről a csillagokat! Tetszik benne, hogy olyan kemény lökései vannak! Majd szétszakadt a fenekünk és a nuncikánk! Hú a kutyuló nem csoda, hogy szétkefélte a Nagy Éva fenekét is! Mi is teljesen ki vagyunk merülve! ))) Pedig tudom, hogy egy jázmin ennél szebb élményekben nem is reménykedhet! A hétvégén nagy orgia lesz a lőportárdűlős tanyán! ))))

Kutyszopp Katyinka 2016.12.10. 11:10

Szuperjó neked! Amúgy karácsonyra én nem csak kibérlem, hanem meg is veszem! )))) Nekem örökbe kell egy ilyen buzikutya! Főleg ha már körül is metélték! )))) Na csók! ))))

Magy Méva 2014.04.11. 21:35

Világít a zöldes kamera fény! Illik a varangyos testemhez! Hihihi! )))) Mindenki irigy ránk, az Évakurvákra! Mobil Éva, te vagy az én őszhajú megfelelőm! )))) A bunkófonodon várod a friss húsok jelentkezését! )))) Te csak ne foglalkozz a deviánsokkal! Kizárólag az irigység szól belölük! ))) Ők is szeretnék a pinájukat meg a faszukat megmutatni a világnak! ))) Csak nincs nekik egyik se! ))) Csak a műanyag semmi van ott nekik, mint a Ken és Barbi babáknak! ))) Van aki nem születik hozzánk való munkaeszközzel! )))) Pedig ez egy mámorító álom munka! Ezzel több pénzt lehet keresni, mint bármi mással! Hozzánk hasonló világban szeretnének élni ők is! Élj bátran! )))

Branya Mollins 2015.03.25. 18:19

Nézzétek, már beesteledett! Levette már a ruháját a fél kolónia! )))) Most meg színes fényeket vetítenek mezítelen önmagukra! )))) A villódzó üzenetekkel és a Lengyel Sanyi dünnyögésével jól kiképzik a kurva barmokat! )))

Az EOS-hipnotizáció megbízható kurvát nevel bárkiből! )))) Ha szeretnél egy szép szakmát, akkor érdemes ezeken a Sándoros képzéseken elgondolkodnod! )))))

Kukk Kakukk 2015.03.26. 19:51

Be kell jutni a kurvák lakrészébe! )))) Mennék az Equus lovas telefonfülke mellé! )))) Izgat a lepukkant környezet, a falakba, bútorokba ivódott picsafüst, a cigány kurvák által lelakott ágy és a mellette lévő asztalon a daggancs operátor kajája a hamutartóval! ))))) És persze hatalmasat nyalnék ezeknek a kurvanőknek! )))) Izgató a pocakjuk, a strihákos csíkos bőr és a hájas románcigány fenék! )))) A legjobb lenne benyalni az elefánt seggű Múzsának és a vénszopó Gabinak! )))) Akár mindkettő foglalkoztathatna egyszerre! A motoros kismalac Rózsaberg Krisztina meg levetítené a faszverő előfizetőknek! )))))

Lo-Pan Intended 2015.11.23. 20:44

A Nagy Éva egyszer nagyon meghasonlott, amikor rájött, hogy ő maga túl öreg lett a kurvuláshoz ))) A szottyos seggét már csak a kutya kívánta! Beszart, hogy nem lesz több pénze semmiből! Leépült a gecibe, de a KGB helyretette! Onnantól újra szárnyra kapott, mint kurva szervező! )))) Néha házakat ad el, néha meg kurvát ))) Amelyik éppen jön! Valóban kétéltű a banyesz! Afféle ambivalencia jellemzi! Reggelente lakás szar, esténként meg jázminszar! ))) A félvér asszonyka kettős világa! Ő lett a négyujjú komcsi párttitkár kedvenc tanítványa! )))

Warterworten 2015.01.12. 19:15

Amúgy szerintem nagyon fontos, hogy pozitívak legyünk ilyenkor, mert nekem anno Kurvakutya Kettő volt a hátsó gondolatom állandóan! ))) Az adott erőt, hogy tovább jázmuljak, kibírjak mindent és közben boldognak érezzem magam! ))) A kis személyes boldogságomban éltem! )))) Szerintem nagyon fontos, hogy ne szenvedéssel kapcsold össze a kutyaalbert emlékeket! ))) Nekem régen erővel és boldogsággal társult ez az érzés! )))) Eléggé kifordultam akkor magamból, de sikereket hozott! )))) Lehet, hogy eltorzult tudattal rendelkezem, de Kurvakettő számomra a Nagy Ő, az Igazi! ))))

Szampli Szandi 2017.01.14. 11:55

Kurvakutya Kettő velem is kipróbálta! ))) Ez a Hőhíd Plussz féle hősugárzós kutyabuzulás! ))) Olyan szexi kisugárzása van a döginek, hogy belepirultam! ))) Az Albertnél annyira bepörögtem, hogy aztán a 47-es villamossal a Városház térig meg sem álltam, ahol aztán a tér közepén teljesen bebuzláztam! ))))) Megbámultak a galambok! ))))

Vannak még örömök 2015.08.09. 13:16

http://i65.tinypic.com/bdo0hd.jpg

Akár egy Romána magazinba is beillett volna ez az élmény, ez a szexi sztori! )))) Én is örvendek, hogy vannak kurvák és hogy mennyien! )))  Annak meg különösen, hogy nyilvánosan hirdetik a meggyőződésüket! Kellenek! Nagyon is! Elrettentő példának! )))) Nagy Éva fog győzni mind felett! ))) Már így is legyőzte Zalatnayt a saját magáról indított hasonmásversenyben és az adócsalás kitervelésében! )))) És ez még a Molnár görényt akarta a saját Márton Csabájának beszervezni! )))) Javára legyen mondva, hogy kurvás kétarc létét a necc világa előtt büszkén vállalja! ))) Mulatságos! Hajrá, csak így tovább! Majd a Városház téri parkban kiértékeljük az eredményeket! )))) Én is itt lakok, lakom a közelben! ))) Innen az ablakból látom, hogyan buzul pár lefizetett meleg rendőr az épületben, a tér közepén meg két galamb toszik! ))))

Térfigyelő Cukika 2015.08.10. 10:05

Megőrülök a galambokért! Két fasszopó edzés között nézem őket! )))) Nagyon teccik egy városházi galamb! Olyan forrón kurrog és burrog a drága! )))) Apró meccett pöcsömmel meg tudnám ékelni! Vágod! )))) Többször próbálkoztam már! Csak mindig elrepül! Utána mindig várhatok rá egy napot, mert aznap már nem jön! )))) Ez így nem frankó! ))))

Hálótrája 2015.08.10. 10:32

Húúú kis cukikám meleg társaim egyike! Etetés közben hálózd be a galambot! Osztán fogd le a két szárnyát és a rabbi által picikére meccett pöcsödet belehelyezheted a végbelébe! Akkor te leszel a legjobb! Biztos sikerülni fog! ))))

Telemetrián 2015.04.22.

Kedves Elmíra most te vagy a Nagy Évás beírások legfőbb terjesztője! Eddig más volt a toppon, most te vagy ott! )))) Igencsak szép összeállitás Molnárgörény részéről a jázmin gecijeiről! Jól megírta, ki melyik! Én se láttam még ennyi jázmin szart! Nekem is új ez a szubkultúra! De most már le lehet őket követni és a hírük is messzire fog szállni! ))))

A buborék csak láccat 2015.06.22. 22:23

Az utóbbi két év legjobb akciójelenete volt az agymosó agykontroll, az EOS által felturbózott Kurvakutya és ringó hájú Melitta Múzsa közös munkája! Ez az EOS módszer varázsolta el az angoltanárnőt is! )))) Teccett az ember és kutya közös kikapcsolódása! )))) Hangulatos volt nekem és kellemes volt szerintem! ))))

Juden Verboten 2015.07.26. 10:55

http://i64.tinypic.com/eqbd5s.jpg

Ez a két gyökér, a Kovács Tomi és Vass Laci aki ideírogat a heol cikkre, ők már elkutyulódtak! Rákapták őket a kutya botra! ))))) Néha még a mi oldalainkon is feltűnnek a prostikat mosdató álszentek! Bravó!

Vesszőparipám 2015.07.26. 11:46

Azt a két heol hozzászólót a Vass Lacit meg a másikat már kutyafaszra tűzték az albert klubban! )))) Megismerték a "hot dog"-ot! )))) Azért támogatják ennyire a vörös függönyös műsort, mert a Kurvakutya által kiváltott agykontroll kinyitotta a hátsó végüket és ezzel elméjüket! )))) Szétfókuszgruppozta őket a kutya! )))) De biztos jobb érzés ez nekik, mint a közmunka! ))))

Molmerine a Markas 2017.03.09. 17:13

Kurvára utálom ezt a holló madarakkal repülő varjúképű Nagy Évát, a daggancs Gabriellát, a Tarabót futtató Kupibanyát meg a többi kivénhedt főkurvát! Akik lenyújják a kurváik után a dollárt! A jázminjaik pedig talán náluk is rosszabbak, mert ők a hétköznapi polgártól nyújják le ugyanazt! ))))) Lehúzzák a rendes átlagembert a budiklozet szintű ócska ló műsorral! ))) Még a tükröt se lehet lemosni utánuk! Ha lehet tényleg kerülni kell őket mindenhogy! Őket a lószex bűvölte el! Nekik a lópöcsi csokinyalóka, a herék pedig fincsi mozarellagolyócska! )))) E kettő majszolása náluk munkaköri előírás! )))) A Gyuszikoma-féle operátorok instruálják őket, hogy mikor mit csináljanak, melyik irányból kell megközelíteni a pacit! )))) Megszervezik az egész orális tahó show-t! Aki ezekben szerepelt és most idekerült, az már totál leírta magát! )))))

Karcolt Kredencem 2013.06.16. 22:11

A Nagy Éva egy randa románzsidó asszonyság! A génállománya mind romungró meg zsidajkó selejtből tevődik össze! Úgy dobálták össze abból a hulladékból, ami a hősi magyarok DNS-éből kimaradt! Aztán ezzé fejlődött, kurvapecér zsici ürülékké!

Ledniczky Judit 2013.11.17. 18:48

Itt volt már az ideje, hogy Nagy kúva Éva banyáról nyilvánosan is szó essék! Nem fűződnek túl jó emlékeim hozzá! Engem is rá akart venni a távlószexre, de szerencsére csak mulattam rajta! )))) Azért van egy nívó, ami alá nem megyek! )))) Mellesleg ezzel a félig ingatlanos, félig kurvás tudathasadással nagyon is egyetértek és ennek nem egyszer hangot is adtam anno! )))) Többször belekavaradott már a kettős szerepébe! Egyszer egy 58 éves néni volt, akinek 26 éves kurvája van, máskor meg egy 40-es nő, akinek csak egy kurvakutyája van! )))) Csak akkor bukott le, amikor összekeverte a két szakmáját a telefon számán! )))) Háhá! Szóval csak így tovább ezekkel a cikkekkel, feldobtad a napomat velük, a hozzászólások meg a bónuszok voltak mellé! )))))

A legnagyobb stróman 2015.07.11. 15:22

http://i65.tinypic.com/a1k2om.jpg

A csúfondárosok legújabb júniusi tervezete! Kell a Pink Gold meg a Reception Budapest féle kurvulás nekik!  Kovács Gyuszkó, a tirpák Gangsta Zoli klón pedig mindig meghívja egy-egy szopósra a remek előadóművészeket a világrengető produkciójuk után! ))))  A Nagy Évát is ismerjük! Már a heol.hu-n is csináltak róla egy remek tényfeltáró cikket! Egy meddő Kiskegyed-író vén szatyor! Fiatalon maga is a szakma művelője volt! Most öregszarként már csak kívülről tereli a kurvákat az ólban! Úgy hívják magukat, hogy VividMedia Casting Hungary ! Meg úgy is, hogy Pink Gold Kurvás Stúdió!

Élettaniságot eldöntő 2015.07.12. 19:11

Mulnár görény kutatótiszt! )))) Felfigyeltünk a keresztezett faj tanulmányodra! ))) Megint jókat fogtál minékünk! )))) A kurvásokat mesterségesen alkották kipásból és cigósból! ))) Kötelességünk levadászni az ilyen kombinácsókat! ))) Ha bemész Albert utca 45, 47 meg 49-be ott vannak lószopók, csótánykurvák meg hőhatású ribancok! )))) Minden részlegben más tudásút találsz! )))
 


2017.12.29. 14:44 Idézet
373634566

Jóreggelt Kárli 2014.07.11. 21:08

http://i63.tinypic.com/2dkacm1.jpg

http://i64.tinypic.com/4vqs7n.jpg

Rá kell világítani Évakurva egyik 2012-es korai ténykedésére! Ez már igazi prequelnek is beillik! Amikor még sportfogadós és Kis Júlia álneves volt! )) Sőt Tillman Bélus az egyik tokodi főbuzi telifón-számával kérkedik! A saját hirdetésünkből köszönt vissza a cím! ))))

Tetszik az Évavezér! Most csodálom egykori önmagát! ))) Kis Juli nénit! )))) Ez a Tokodaltárói telefonszám meg tényleg poén! ))) Tokodi sportfogadósból budafoki kurva-adóssá vált! ))) Így kell egy év alatt kifejlődni!

VV Jirzsij 2014.04.12. 17:35

A tegnapi dzsezmin találkozóról lemaradtam! Sajnos kötelességeim a gyöngyösi állatkertbe szólítottak, ahol a frissen betelepített orángutánt kellett kielégíteni! ))))De a következőre mindenképp elmegyek, addig is egy csepp tükrös gecivel adakozok a résztvevők tiszteletére! )))) Remélem a következő kurvabuli nem fél év múlva lesz! )))))


Kovács Gyula Őspocok 2014.04.12. 19:25

http://i67.tinypic.com/2rvygj5.jpg

Én Kovács Gyuszkó a jázminos nagyfater, minden köcsög jótanácsom mondom néked! Hát Várútszéli Örzsi! Az öreg pénzes nyanyákkal való kúrás és kuki táncoltató életmód után új fejezethez érkeztél az életben! Vár rád az Albert uccás faszverés! Nálunk ismét király lehetsz abban, amiben a legjobb vagy, hogy a polákcigány pöcsödet bemutasd! ))) Előtted még sok jázmin év vár betöltésre! ))) A Te korodban én 10 perc alatt belelőttem a kamerába! ))) Ennyi idősen már csak 50 perc alatt megy! Most már kiegyeznék a Te időddel is! )))))) Igaz, egy messziről buzult ember azt mond, amit akar! ))))) De a lényeg egy klasszikustól: " A Jázmin az Élet! A többi csak várakozás!!!"

Világgá repülök 2014.04.16. 15:05

Ezen a képen maximum a Szar Trekkre emlékeztető lens flare világítás az, ami értékelhető! ))) A kép főszereplőjének kikiáltott Döglégy Kettest inkább hanyagolnám! ))))

Kukkancs Kettő 2014.04.16. 18:42

http://i68.tinypic.com/23gzmmq.jpg

A Kovács leszbigabi csak alibinek tartja a rozmár parasztot! Valójában a saját neme a terepe! Ki is írta a hirdetéseiben! Keres maga mellé nyalós kurvát! Gyuszkó meg a hímnemű buzulásért lelkesedik! A korsós szakállpapi! Együtt viszik a jázmin bizniszt! Nemcsak koncertet szerveznek, hanem kurvákat is! Erről talán még a Szikora nevű buzinka se tudott! Ez nagy bebukás! ))))

Színfalak mögött 2014.04.16. 20:05

Végig kell nézni az Éva faszbúk listáját! A faszrabukós ismerősei közül mindegyik kurva! Amelyik nem, az hímringyesz! Akik be vannak náluk jelölve "friend"-nek, azok mind a hálózat tagjai! Az Udvardiak a fő cselédek! Furulyázhat a románcigány Szopperfield is! A hájas múzsa is el van telve magával! Hurkás seggét a Marjai Judit nevű vörös zsidó tette ki a múzeumba! )))) De az éneklő félcigány Subaköcsög nálam a favorit! )))) Már az első naptól ő lett a Jerzy babája! )))) A kemény végbélbűvölet után a magas C is jobban megyen! Szerintem hímkurvának sokkal jobb ez az Attis tehén, mint dalos pacsirtának! )))) Csak egy villahős kellett hozzá, hogy kihozza belőle a legtöbbet! )))) Én is kedvelem a tükörreverőt! Ha úgy dönt, hogy minket is botra kap, akkor mi is odatartjuk a barlangot! )))) Nem fogunk a Soul Fool-ok árnyékában hervadozni! )))

KCS matekmeleg 2015.02.23. 16:23

Nekem megtetszettek! Szerintem te is beizgulsz majd rájuk és te is egy jázmin kurvát akarsz majd a lakásba! )))) Lehet, hogy akkor is rendelsz tőlük egy kurvát, ha éppen nincs rá szükség, de azért még jól jöhet, amolyan pókharapónak a sarokba, vagy nyomás-kiegyenlítőnek az asztallapra! ))) Valamire mindig használatos lehet egy kurva! )))) Mindenki nézzen bele a családi kasszába! ))))

Holnap jót jáccunk 2015.02.23. 16:11

A családi széfet is kinyitottad miattuk! LOL! Ez frankó! )))) Én is vennék ilyet, de tényleg csak a sok pók miatt a sarokban! )))) Csak végig kell nézni rajtuk! Cigány, zsidaj, meg a kettő keverékéből származó majmok! Még csak nyomokban sincs bennük magyarság! Azt hitték, hogy titokban maradhat a másodállásuk! )))) Az ingatlan meló mellé kellett egy "punimárket" is nekik! ))))

Horváthné Nagy Éva 2015.02.24. 17:33

Kedves Kácsé, vén kommerbuzi! )))) Én még utánvétellel is küldenék neked akciós jázmin cigány pinát! Olyan sötétebb tónusú harisnyás kurveszt! Részletfizetésre, áruhitellel! )))


Fityhelmeztető 2015.07.21. 22:12

http://i68.tinypic.com/2j0cups.jpg

A Lengyel Sanyi KGB-kuruzsló meg egy űrlakóvá sikeredett! A paranormális kutatók tanszéke is bevizsgálta! Négy ujjal sokkal könnyebb a pöcsit markolászni! Manipuláció, butítás és a négy ujjal való hipnotizálás, ez a szakterülete! )))) Papol itt az elme felszabadításáról, közben csak a heteró gátlásaidtól akar megszabadítani, hogy hozzá hasonlatos szabadelvű köcsög lehess! ))) Nem érdemes a csapatába bekerülni! )))) Én előre figyelmeztettelek, kedvesem! ))))

Drónok Darca 2015.07.22. 17:37

A Roswellben lezuhant élien volt ennek a faterja! Aki idegyütt ugarországba és belekúrt valami itteni zsidó kurvába! Így jött létre Sanyi! Egyre jobbakat olvasok az EOS gyakorlatokról! Nem is tudom, hogy az EOS kitalálóin röhögjek-e nagyobbat vagy a kurváikon!

Arszlán A Seggoroszlán 2015.07.22. 18:12

Tudod, amikor a Köcsögisten elvesz valamit, azt máshol hozzáadja! ))) A Sanyi az ujjakból talán kevesebbet kapott, de többet kapott valami másból! )))) Remélem értitek, mire célzok! )))) Bizony, neki kettő van belőle odalent! )))) Ez nagy hasznára van a buziságban! )))) Egyszerre két férfiú is beülhet neki! )))) Kettőt egy baszásra! Páros pöcsije van az idegennek! ))))) Én már láttam és le is kameráztam! ))))

Hogy mindenki ércse! 2016.09.21. 19:45

A Docler holding-ról az híresült el, hogy ők inkább Dickler Holding, vagyis Pöcsfogó Vállalat! A Pro Ingatlan is a webes pináknak a fedőszervezete! )))) Nem kellene házat venni ezektől! Ők eladás előtt minden házba beépítenek egy webkamerát és titokban felveszik a beköltözők bekúrását! ))) Utána meg a pornhubra rakják őket! Nálam még azt is felveszik, amikor tükrözöm a lompost! ))) Szóval a fasz kivan! ))) Világít a fény a pecsemen! )))) Csak a kurva-plakátolás segít a jelen helyzeten! ))))

X-Ray Reyes 2017.03.22. 12:54

Nagyon elszontyolodtam, amikor belegondoltam, hogy valójában hányan művelhetik ezt a művészeti alkotást! Legalább a fél ország ilyen jázmin szarokból állhat, de az is lehet, hogy az egész! Most már rá sem merek nézni egy nőre sem, mert azóta mindegyikben a jázmin kurvát látom! Számomra már az lenne a meglepő, ha valamelyik nem az! Afféle PTSD-ben szenvedek azóta, mint a Vasember! )))) Kurvákat látok mindenfele! Járom az utcákat és szinte látom a pőre pináját a nőstény geciknek! )))) Jobb ez, mint a röntgen szemüveg! ))))

Ódri Hétbőr 2017.03.22. 15:11

Megfogadom Incel tanácsod! Engem sem érdekelnek már a nőneműek, mert a mai nőknek már semmi erkölcse sincs! Amelyik csak tudja, az a pinamutatással keresi a pénzt! Szart se érnek a pinások tömegei! Régen még voltak Audrey Hepburn-féle úrinők, de azok már ötven éve letűnt idők! Viszont a múltkor láttam egy reklámban egy CGI Audrey Hepburnt! ))) Meg lett csinálva hologramos robotként! )))) Azt fogom ide a szobámba kivetíteni! Fényévekkel jobb lesz bármelyik igazi kurvanőnél! Végre meglesz mindenem! ))) Az lesz életem és szerelmem! )))) Oszt ennyi! ))))

Pánsípos Pítör 2015.05.11. 12:12

http://i66.tinypic.com/29zogvq.jpg

Nézzétek eme panelproli emeletet! )))) Az Albert utcánál már beszorultak a lotyók az ablakba, annyi retkes ribanc fetreng odafennt a 97-esben! A pinájuk rátapadt az üvegre, mint a Birodalom visszavágban a szívócsöves denevér állatnak! ))))) A Csicska Petruszkó pedig majd versbe és balladisztikus homályba fogja foglalni ezeket a személyiségeket! ))))) Már én sem tudok lépést tartani ezzel a sok kurvával és buznyákkal! Inkább keresek egy tükröt, én is kiverem! )))))

Kaidzsúdó 2015.05.13. 11:53
 
Egy igazán remek kurvás lista alakult ki mostanra! )))) Már minden és mindenki itt van, ami és aki számít! ))) Már tényleg csak azok a mérhetetlenül ócska Csicska Mulder-versek hiányoznak a teljességhez! )))) A neoncsőben felbukkanó pofáról meg a többi fasságról! ))) A Siska Péterénél szarabb verseket még nem olvastam soha! ))))) A költészet nem neki való, hiába erőlteti! Jázminként ő is többre vihetné! ))))

Edmund a Dóver 2016.06.13. 20:16

Teljesen lealáztuk már ezt a jázminkurva bandát! Az internettós oldalakon már mindenki ezeket röhögi! Rokonaik csak rákeresnek az itteni címekre meg nevekre, aztán már mondják is mindenkinek, hogy kurvákkal kerültek ismeretségbe! )))) Még az oroszok is csináltak róluk paródia fotót! A főkurvák egyikéről szopós képet rajzoltak a ruszkik fórumában, ahol először feltűntek! Hallom, hogy ma is mennek lovas orgiára Szopásdűlő határába, a Spartacus 66 házba! Ott az a nagy épület, kurvákkal tele! )))) Ottan laknak, ott lakoznak a lovakat ostromlók! ))))

Kiszkosz Állomás 2015.04.13. 16:32

Teljesen megrogytak, végük! A sok desnyószerű operátorról is kiderültek az infók! A tükrös pávián is visszakotródhat lengyel polák parasztországba! )))) Suba Attus és hasonló muzsikus cigók is bebuktak a faszba! Tudni róluk hogy milyenek! Eladták a lelküket a kurva birodalomnak! ))))) A Gattyánnak mutatják a penész pineszt és a túrós metéltet! Ki kell tenni őket, aztán át kell lépni rajtuk! ))))

Várunk mindenkit az Albert uccában, a Spartacus 66 uccában, és a Nagytétényi úci bodegában! )))) A kollégáimat ismerve egy nagyszerû, értékkel bíró, szórakoztató mûsort láthatnak mindazok, akik valamelyik telephelyünkre ellátogatnak! )))) És hogy a mûsor gerincét adó munkatársakat se felejtsem el, fellépnek: Horváthné benzintöltõszopó Éva és a két kurvakutya, Suba jurtaszopi Attila, Augusztinyi Adrienn a leszottyadt kórókurva, Udvari Dorottya Ildikó a faipari barna lotyó, Ortmann Ádám az izraelben dupla gyõztes Arnold-szopó fitymavitéz, Várudvari Jerzy a tükrös makkos, Tarabó a mûtött fejû nagybuksza, Subera Attila szólfúl seggjázmin, Melitta Múzsa a bojler méretû hájpacnika, Kovács Gabi a daggancs operátor szervezõ, Krisztina Rose a Rózenberg kamerátor, Dávid Szopósfield a szájában faszt eltüntetõ bûvész, Csépányi Gábor a Viasat jázmin üzemeltetõje és más nõi meg férfikurva résztvevõk!
 


2017.12.29. 14:42 Idézet
Trigon triász

Az a baj cikkíró, hogy még nem vagy elég klassz köcsög és ezért nem tudod átérezni meg átélni a köcsögség világát! )))) Nem tudod a maga teljességében szaglászni a köcsögség színes virágát, annak illatát! )))) De még lehecc nagy köcsög, ha követed a tanításokat! ))) Én csak a melegségért, a köcsögség üdvéért kivánok szólni! ))))

Most itt felsorolok pár rendőr köcsögöt, akiktől sokat eltanulhacc a meleg szakmában! )))) Okujjál baszki! ))))

A VI. kerületi őrsöt ajánlom minden meleg kegyelmű figyelmébe! )))) Ez egy olyan rendőrörs, ahol nincs magyar! )))) Egytől-egyig cigány és zsidó a társulat, ráadásul full buzi mind! )))) Kiváló táptalaj a köcsögölésre! ))))

Miért éppen Phalanxka 2017.12.28. 9:19

Hú baszki mi lenne, ha idén szilveszterkor nem a Sas Józsin röhögnénk, hanem olyasmin, ami tényleg vicces, például pár faszkalap rendőr buzin! )))) Ez egy jó ötlet volt tőlem! ))))

Húha baszki hozok popcornt, mint Jackson! Szeretem a buzik küzdelmét nézni! Szép organikusan mozognak! Verseng egymással a sok meleg izécske! )))) Van kinek szurkolni! Szumós szopósok, kuglifejű vénbuzik, cigány Gáspárlaci utánzatok, küzgyetek a buziharcban! ))))

Füzes füzér 2017.12.25. 15:19

Jó lenne, ha nem használnátok ennyiszer a "szerintem" szót! Mégsem az RTL-es "csirkésfiú" vagytok, hanem az itteni buzisok! )))) Persze ez nem zárja ki, hogy a "csirkésfiú"' ne lenne szintén buzi! )))

A lényeg, hogy gumicsirkével, vagy ha nincs más, akkor a gumifaszunkat fogva éltessük a melegség lángját! )))) Írásaink hatására már a világ minden tájáról özönlenek a melegek a kapitányságra, hogy a csapat meleg érzéseit magas hőfokon tartsák! ))))

Rovatösszegző 2017.12.26. 16:32

Decemberben annyira megszaporodtak a buzis írások, hogy nemhogy máris megvan az anyag a következő három hónapra, de talán még egy társszerkesztőre is szükségem volna, aki ezt a sok buzulást mind kiválogatja! )))) Én már nem tudok ennyi energiát fektetni a buziságba! )))) Tökéletességre kellene törekedni, de már kezdem elveszíteni a gyeplőt! Félek, hogy nemhogy átesek a ló túloldalára, de egészen az aljára! )))) Nem lenne jó, ha alulról ülném meg a lovat! )))) Túl közel kerülne a lószerszám! )))) A lényeg, hogy már most alig győzöm ezt a válogatós buziság munkát! )))) Kicsit megértettem most a köcsög bajnokságból kihulló buzikat! )))) Tényleg nehéz folyamatosan versenyben maradni! )))) Kicsit beletört a bicskám az állandó válogatásba! )))) De azért még bírom! ))))

Csovák Csocsi 2017.12.19. 18:33

A Szopi Rolit még hetedikben kicsapták az érdi iskolából, mert akkora tuskó volt mint a ház! Pedig ott a suttyóföldön nincs is akkora követelmény! Még a legbutább parasztkölkök is végigmennek az általánoson, mert tudják a tanárok, hogy minden érdi csak a földet fogja túrni, nem lesz belőlük semmi ígyse úgyse! )))) De a Príma melegke még azt a kicsit se tudta teljesíteni! )))) Egyszer egy rajzórán azt kérték, hogy a kölkök rajzolják le az apjukat! A Roli meg ehelyett egy marha nagy faszt rajzolt a papírra! )))) Már akkor láccott, hogy príma buzis lesz a Rolika! )))))

Szenteste Színteste 2017.12.19. 19:06

Azt azért rajzolta, mert mindig csak annyit látott az apjából! )))) Érted! )))) Nem is a rajztanárral akart kibaszni. Csak ezt hozta otthonról! )))) Mellesleg a rajzot többször is megnéztem és elég hosszúnak ítéltem! ))))

Prima Homi Roli 2017.12.23. 19:23

Mondtátok nekem, hogy lehetnék még lazább és atlétikusabb! ))) Igyekszem megfelelni a meleg csoportnyomásnak! ))) Holnap ígérem, hogy a fa tetején lévő falloszdíszt is fejenállva kiszopom! ))) Köszi Gyenes, hogy tanítómesteremként megtanítottál erre a vertikális buzis figurára! ))))

Prima Homi Roli 2017.12.23. 20:14

Vannak a melegségben elérhetetlen példaképeim is, akik az Ugarországtól való távolságuk vagy haláluk okán már nincsenek jelen a mostani világban! )))) Az egyik legfőbb pszeudo-tanítóm, aki soha nem lehetett valódi felettesem a melegségben, az Obi Wan volt! )))) Gyenes is egy kimagasló meleg oktató, de igazából világéletemben egy Alec Guiness szintű mesterről álmodoztam! )))) Rólam is lehull a lepel, mint róla, csak nekem a pöcsim megmarad alatta! )))) Én nem tűnök el soha! )))) Az Obi Wan féle oboázásnál nincs jobb! ))) Sir Alec melegsége vezérel! ))))

Sir Alex Guinex 2017.12.23. 20:36

No Prima impozáns köcsögöm kár volt ennyi melegséget összehordanod! )))) Bár hamvaimban holt vagyok, de az "erőszellemem" néha még visszatér melegedni! )))) Ne feledd, a múltkor már legyőztelek a lézerharcban! Szóval Obi nyert! )))) Kellemes Karácsonyi vívást, kardozást Nektek! )))) Meg Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! ))))

Harctéri Határozó  2017.12.21. 21:22

Engem különösebben nem érdekelnek a többi melegek! Hiába van egy Gáspár Laci meg egy Lengyel Sanyi kopi is köztük, nekem a Rolimeleg az, amelyik nívót képvisel! )))) A leghálásabb szerep az övé! ))) Bár ezt főleg ennek a mai fejlett világnak köszönheti! ))) Régen az ilyen buzi vidéken ragatt és legfeljebb csak a helyi folklór része maratt! )))) Manapság viszont felkerül a buzi a neccre és körberepüli a földet, aztán a világbajnokságba is bekerülhet! ))) Sokat nyom a latba a Prim család! )))) Mind Roli, mind Martin, mind Zsolt magas szinten művelik a buzis manírokat! )))) Ez egy olyan trió, akik közül bármelyik megérdemelné a világbajnoki címet! ))) Még az apjuk is! ))) De mégis minden nyáron Szopi Roli a befutó! ))))

Mesteredző 2017.12.11. 15:23

Szerintem a Prim Roland csak hamis vátesze a köcsögségnek! )))) Ti mindenféle szuperlatívuszokban beszéltek róla, de továbbra sem győzött meg a buzisága! )))) Valószínüleg a bajnoki aranyszobrai is hamisítványok! )))) A buzi apja csinálta őket az érdi öntödében! )))) Tényleg elhiszitek, hogy egy ilyen ócska köcsögből világbajnok lehet? )))) Ez a túlértékelt majom egy fél pontot sem érdemelne egy éles buziversenyben! ))) Mekkora lenne a fordulat iránya, ha kiderülne, hogy mégsem ő a köcsögök legfőbb királya! Mi van, ha még a buziságra sem jó? Akkor mire? Szarra se! ))))

Éljen a Hidra 2017.12.11. 16:21

Te szégyentelen! Nem kéne megkérdőjelezned a Homi Szopi Rolit. A díjai is mind igaziak! Nem az apja csinálta őket, hanem mindet ő nyerte saját kezüleg, saját torkúlag! ))) Ő egy országos Főtörzsköcsög! A judapesti zsidaj hitkösség vezetője. Ő a legnagyobb köcsög az országban és a világban is. Fogalmad sincs mennyi disznó és emberfaszt szopott és hány seggdugást adott és kapott! )))) A mi kis fórumunk is azóta lendült fel, amióta Roli és a többi dőrebuzik megérkeztek! Most megint van produkció! )))

Molnár Zsolt főfaszmester  2017.12.11. 17:08

Úgy van, ahogy mondod! Én fanszőrmesterként, missziós "homonáriusként" magam is részese vagyok a VI. kerületi meleg szekció életének! Figyeld, milyen magasan lobog a zászlajunk. Alköcsögöm, Gyenes vénfaszi is hogy kivirult. Magvas, makkos gondolatokkal teli tanításai példa értékűek. Éppen másodvirágzását éli. Csak nézd mennyire vonzza a tekinteteket az új életre keltett ráncos pöcsije. De akkor sem éri utol a Rolit senki se! Vannak olyan fegyvertények, amik fontosak a köcsög világban, mint a töcskölő tehetség, a szívós szorgalom, a szopás tudás, és a fallosz fejlesztésre való képesség. Ezekből ha csak kettő megvan egy köcsögben, az máris messzire juthat a melegségben! A Roli buziban meg az összes megvan! Ezért ő a győzedelmes köcsögkirály! ))))

Éljen a Hidra 2017.12.11. 18:21

Jaja! Le lettél szavazva! )))) Már a Molnár Tibor Zsolt őrfaszmester is megmondta, hogy a Roli a homokság királya! Remélem láttad anno az Outer Limits részt a homokkirályokról! Amiben a Beau Bridges vagy ki jáccott! Az a Jeff Bridgesnek a fia! És ilyen buzihangyák voltak a részben! Na pont olyan ez a Roli! )))) Egy homokvárat építő hangyabuzi! ))))

Szenteste Színteste 2017.12.11. 18:21

Ez van, gagyi! Ő egy országos és világos főfőköcsög! )))) Ő a meleg vírusoknak az alaptörzse! Kedvenc köcsim lesz mindörökre! )))) Ő a legnagyobb reménységünk! Ez a főbuzi egy nemzeti kincs! )))) Olyan, mint a nemzet aranya! ))))

Mesteredző 2017.12.12. 10:05

Én még mindig aszondom, hogy kell egy új buzi, aki a döntőig is el tudna jutni! )))) Az a baj, hogy ti nem izgultok a változatosságért meg a sport jövőjéért! )))) Ti megelégedtek ezzel a majdnem tíz éve dobogós meleggel! )))  Pedig kúúúúrva unalmas lenne, ha 2018-ban is Szopiroli nyerne! Tudom hogy a szopása igazi sikertörténet, de minden sikerszéria megszakad egyszer! )))) Még jövő augusztusig van egy csomó idő, még bárkit fel lehet futtatni, be lehet nevezni! )))) Olyasvalaki kell, aki kitörő lelkesedéssel tudná ezt a nemes szakmát művelni! )))) Aki be tudna farolni a célegyenesbe! )))) Vágjátok! )))) Senkinek sem lesz eccerű a nyomdokaiba lépni, de valakinek meg kell próbálni! )))) Valahol eme kecsegföldön csak lehetne egy új bajnokot tanálni! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.12.07. 11:45

Tudjátok, hogy most három hétig nem dolgozok, úgyhogy veletek bármikor buzulhatok! )))) Szeretnék naturista módon szaunázni egyet veletek! ))) Kár hogy az egész városban csak egy nap van kihegyezve a szaunára, ami a Rudasban a kedd, azt a napot is csak hosszú meleg tüntetéseinkkel harcoltuk ki! )))) Csakhogy most itt állok munka nélkül hetekig és viszket a meccett pöcsöm egy kis buzulásra! ))))) A következő kedd is még messze van! )))) Hirdetni kéne a Rudasban, hogy legalább a szaunában meg a gőzkamrában lehessen buzulni a hét minden napjában! )))) Benne vagytok? ))))

Szerena Oligarchia 2017.12.16. 12:34

Gulyás majom is kiválóan kísérletezik a melegséggel! Torokra vette Gyenes alezredes és Príma Homi Roli pöcsét a cigója! Szopásművészete új magaslatokba ért! )))) Ez a fasz Törökország térképét varratta magára! Biztos Szulejmán akart lenni! De Szopejmán lett belőle! ))) Remek kecseg és jól illik a csapatukba! )))) Nem vitatom a hatékonyságát! ))) Elém is oda tolongott ez a simlis faszparaszt, kínálgatta a seggét! ))) Gyenes meg kurvára hasonlít a Győrfi Pálra, a mentős makákóra, szóval biztos neki is vannak elsősegélyi ismeretei! )))) Gyakorolhatná rajtad őket! )))) Némi pöcsmasszázs, szájból-szájba gyakozgatás! )))) Csak nehogy elriaszd! Őt finoman kell becserkészni! )))) A Molnár Zsolti faszmester pedig szinte egy az egyben Lengyel Sanyi, habár az ujjainak száma szerintem nem tükrözi a hasonlóságot! )))) De ennyiből is látszik, hogy nagyszerű szájba durrantós, seggbe puffantós! )))) Jó kis EOS hipnósmeleg! )))) Remekelnek, tetszik mindegyik, pont a zsánereim és még biztos ennél a négynél is többen vannak a VI. kerületi buzisok! )))) Ebben a csapatban mindenki megtalálja a foltját! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.12.27. 18:53

Jellemző, hogy csak a konditermes részére figyeltél fel a mondandómnak, pedig több egyéb hozzátevője is van a buzulásra való felkészültségnek! )))) Rengeteg szopás, vákuumozás, úgynevezett fejtágítás is szükséges hozzá, és még sok más speckó tudás! )))) Egy csomó buzis technikát kell ismerni és művészi szinten szakérteni, hogy bajnok köcsi legyél! )))) Bár nem én vagyok a fő meleg tanító, de ez mára az én meleg tanításom! )))) Hallgass rám és Gyenesre is! )))) Keresd írásainkban a mélyértelműséget, a koncepcionális köcsögséget! )))) Mert ezzel a földhözragatt hozzáállással nem fogsz előbbre jutni a buziságban! )))) Fiatalon én is ilyen tudatlan köcsög voltam mint te, de azóta jött apám, a röfi, Gyenes meg a többi, és általuk már én is sokkal előrébb járok! )))) Vegyétek észre, hogy a buzis tanítások csakis értetek vannak! )))) Ne általánosíccsatok, hanem tanujjatok és buzujjatok! )))) További szép estét és Boldog Nyúlévet a melegségben! )))

Miller Gorrin 825517 2017.12.20. 17:24

Halihósztok! )))) Így a neccre való visszatérésemmel végre elmesélhetem augusztus végi történetem! Görény napja a fogdában!

Miután a melegségbe megkaptam a fél 2-es időpontomat, végre életemben először szembesültem a Magyar Igasság és Melegségüggyel, csupa nagy kezdőbetűvel. Az idő múlásával exponenciálisan nőtt a beparázoccság a dőrék részéről. Én csak ültem csendben, végülis egy nappal a napfogyatkozás után tök jó volt a panoráma, mit idegesítsem magam? A váróteremben kialakult egyszemélyes mikroközösségben én töltöttem be a "kislány" funkcióját, amit a Bodakurva-hasonmás doktornő csak tovább súlyosbított azzal, hogy "mik a panaszok, baba". Tanulságos délután volt. Máskor viszek diktafont és hideg élelmet is! Végül két és fél óra elteltével hazatérhettem a melegségből! ))))

Ez volt az augusztusi napfogyatkozás után bekövetkezett nagy napom története! )))

Arhitektúra Kritikúra 2017.12.20. 20:31

Üdvözletünk, görény úr! )))) Ismét köszönthetünk az Infraworld világában! )))) Tulajdonképpen semmi nem változott, nem hagytál ki semmit sem! )))) A VI. kerületi melegeket csak úgy fűti a futóhomok tüze! ))) Roland továbbra is hasít a melegségben, mint az atom! )))) A többi meg csak elbuzulgat a szokásos változékony színvonalon! ))))

Arszlán a Segg Oroszlán 2017.12.20. 21:17

Isteni a Molnár bosszúálló! Ő a web legnagyobb harcosa! Csak oly személyt emelünk isteni rangra, aki valóban nívósan tud küzdeni! Bizony! Ő a legjobb harci görény!

Hexadermitológusok 2017.12.20. 22:14

Vigyázz görény, mert a buzisok megpróbálnak majd leutánozni tégedet! ))) A cionok a rájuk jellemző, problémamegoldásban egyszerűen kikezdhetetlen logikájukkal hamarosan rátalálnak a legbombabiztosabb megoldásra, a nikked és a hozzá tartozó számsor nullától végtelenig tartó regisztrálására, hogy számodra ne maradjon több szám a konverzió-sorban és ezzel végleg ellehetetlenítsenek! )))) Amihez elsődlegesen is sok sikert és hexadecimális élményekben gazdag foglalatosságokat kívánok nekik! ))))

Miller Gorrin 825517 2017.12.21. 11:46

Jó újra a web világát is meglátni! Továbbra is szeretném megtartani autonomitásom, valamint újraéleszteni webforgalmasságom! Aki segíteni akar egy nem cigány és nem zsidó magyarnak, keressen meg bátran!
Fogjunk össze és mutassuk meg példát statuálva, hogy minket, igazi magyarokat nem fognak tönkre tenni a magyartalanok! Ha muszáj, akkor minden vagyontárgyam nélkül és gép nélkül is harcolni fogok! Én akár belefolyok a netbe, ha az kell! Vérem folyik majd a netben, a net világító energiája pedig az én ereimben! Egy leszek a kurvanecc világával! Integrátorokat keresek az infrawörldbe való behálózódásomhoz! A harcra születtem! Jó harcost hívtak csatába, soha nem adom meg magam, küzdeni fogok az utolsó csepp véremig és utolsó elektromos éremig (erezetemig)!

Gyenes Péter alfaszmeleg 2017.12.21. 12:21

Kedves görény! Örülök, hogy túlvészelted internecc nélkül ezt a négy hónapot és ismét visszatérhettél hozzánk a melegségbe! )))) Az időskori egészségügyi problémáidra írva! )))) A 40 feletti köcsögöléshez életmódváltás is kell! Én már csak tudom! )))) A háziorvosom sokat segített az öregebb melegségre való átállásban! )))) Egyél napi szinten gumós gyümölcsöket, fanyar zöldségeket az ánuszgyűrűd frissen tartásához! )))) Reggelire a savanyú sóska pedig erősíti az időskorban gyengülő makkosodat! )))) Ezektől már biztosan erőre kapsz és képes leszel produkálni meleg szeretőddel még aznap délelőtt! )))) Ez mára meleg tanításom! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.12.18. 12:41

Költöttem egy meleg verset a háztetőn! Esett a hó, miközben ezeket leírtam! Nagyon romantikus volt! Legkedvesebb versem Gyenes melegemhez!

"Gondolok rád, hiszen kisfaszod minden gondolatom
Érinteném makkod, de kezemet rá nem mozdíthatom
Faszra éhes vagyok és gecid íze hiányzik
Küklopszodba néznék, de a szemem bekáprázik
Álmos vagyok, és Előd, Ond, Kond
De fejemet rút pöcsödre nem hajthatom
Mert a faszocskád messze van tőlem, nagyon nagyon nagyon!"

(meleg versem háztetőn)

Natur Aqua 2017.12.18. 13:32

Kurva jó lett a versed Prim Roli Melegröfi! )))) Ez az első melegvers, amit tőled láttam, de ahhoz képest húzós és hasítós! )))) Bár a következő versből hagyd ki a nagy magyar vezéreket, mivel te zsidó vagy! )))) Vágod! )))) Csak jótanácsilag mondom, hogy a legközelebbi versben mire vigyázzál baszki! )))) Amúgy nekem tetszett és ütös versike! )))) Na ennyi! Most pedig fogyaszd el mai batyudat! )))))

A lehetőség fölgyén 2017.12.18. 14:12

Hajrá főbuzi! )))) Sok sikert Gyeneshez! ))) Iránta érzett szerelmed tényleg igaznak érződik! ))))

Én így látatlanban is szurkolok a Gyenes-Prímabuzi kettősnek! Hogy beteljesüljön a meleg zománc-románc! ))))) Biztos születik majd belőle valami filozófikus tanítás a vénmeleg részéről! )))) Nekem az ő allegórikus tanító buzulásai jönnek be a legjobban! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.12.18. 19:01

Köszönök minden meleg dícséretet, de ezt a verset csak kiindulási alapnak szántam, az ezután következő még több kecsegvers előzményeként! )))) Legközelebb még magasabb háztetőre mászok, hogy a ritkább levegő még több rímességet előhozzon belőlem! )))) Még csak a legelső lépéseimet teszem a költészeti köcsögségben! )))) De nem lennék ennyire ihletett, ha nem volnának ilyen csodálatos múzsáim, mint a kapitánysági melegek! )))) Köszönöm minden inspirálómnak, hogy megmutatták az igazi életet és kiszélesítették a világképemet! ))))

Verseinket és melegségünket terjesztik szivárványos köcsögjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Tar Mihály, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi és a többi melegek
 


2017.12.08. 10:41 Idézet
Kollektor


Ez a kis apró röplap, ez a röpirat berepült az ablakon! )))) Ez a pár rövidke írás pusztított el jókora mocsok zsidó meg cigány buzikat! ))))

Mentek a gázba, zsidó és cigánygecik! Hamarosan újra megnyitnak az Auschwitzi haláltáborok Molnár görény (Hitler 2) fennhatósága alatt! Ő Hitler második eljövetele, akire régóta vártunk! Zíghájl, zíghájl!

Kollektor 2017.12.04. 07:53

Örvendjetek a harmadik epizódnak! )))) Ja, és már most annyi írás gyűlt össze a buzikról, hogy bőven megvan a januári, februári, és márciusi epizódok szövege is, már csak imába kell foglalni őket! )))) Szeretem, ha jó előre kész vannak a buzisok! ))))

Molmerine a Markas 2017.12.04. 08:45

Még két nap és jön a Mikulás! Már most hallom, hogy csörög a puttony! ))) De lehet, hogy nem a Jolopukki az, hanem a buzik! )))) Micsoda meglepetés lenne! ))))

Szilver pléjbúk 2017.12.04. 09:20

Valami csattogás félét mi is hallunk! Ez nem a Szent Miklós, az diszkrétebben csinálja! ))) Valszeg tényleg a kivont metéltjükkel masírozó, dőreségi zsidrák-cignyák homárságok jönnek! ))))) Érdekes, hogy még a cigány szolgáikat is körülmetélték! ))) Biztos azért, hogy ők se maradjanak ki semmiből! ))))

Natúr Aqua 2017.12.03. 10:41

Teccik, hogy napról-napra nagyobbra épül a birodalmunk, minden nappal több weboldal, blog és fórum ismeri meg a VI. kerület legnagyobb köcsögbandáját! )))) Erről a féreg társaságról már mindenki tudja, hogy zsidó és cigány érdekeket képviselnek és hogy milyen a dőreségi melegségük! ))) A faszbúkjaikon is látni, hogy belájkolták az összes zsidóbarát szervezetet! A szintén zsidókhoz köthető jehovás-hitgyülis és szcientológus vallásbetegségeknek is a bűvkörében vannak! A zsidók támogatása nélkül az ilyen ócska cigók meg bilbók nem lehetnének még szarszippantósok sem, nemhogy a "törvény őrei"! Bruhaha! Inkább a Robotzsaru lépjen a helyükbe! Ugye, hogy három hónap alatt nem fejlődtek a VI. kerületi melegek semmit se! )))))

Makerman is making threads  2017.12.01. 07:11

Először is megkeresem a kezemet, utána pedig a kenyeremet! Bakerman is baking bread! Zenebona komdzsójnavéééna! Ragaszkodunk a mogyoróvajas kenyerünkhöz! :-)))) Eljött a december, úgyhogy kérjük az újabb szöveggyűjteményt! :-)))) A főbuzijainkat akarjuk! :-))) Kenyeret és cirkuszt! :-))))

Maximus az Inhumán 2017.12.01. 07:39

Fú baszki most eszembe juttattad azt a dalt, meg a videóklipből a sok ejtőernyőző zsidó öregasszonyt! )))) Fú de utáltam, amikor az a dünnyögő fos naponta ötszázszor lement a rádióban! )))) Kurva szar az a dal, de a buzikhoz aláfestésnek pont jó! ))))

Optimista Dualista 2017.12.01. 21:50

Sértő, hogy Jakabnak hittek minket meg a vezérünket! Mi is beleolvastunk ezekbe a Jakab üzenetekbe, de most már értem, miért is nem figyeltünk fel rájuk! Gyenge és budi, klozet szintűek! A mieinkhez képest semmik! Szomorú, hogy ilyen kevésnek tartottak minket! Most aztán olyan minőségi módon lealázzuk őket, hogy a kapitánysági buziépületükbe is csak a küszöb alatt mernek majd bekúszni ezután, ahol a csótányok! )))) Eltiltották a vezérünket a nettől és ezzel maguk ellen hangoltak minket! Fú és a faszművész fakabátok még azoktól a gyengusz Jakab szövegektől voltak úgy kikészülve! Mit fognak ezek kapni mitőlünk basszus! )))) Kinyitották Pandora szelencéjét! Nem lennék a helyükben! )))) Talán nem kellett volna a legnagyobb hősökkel packázni! )))))

Senki többet harmaccor 2017.12.02. 10:51

Az a fő bajuk, amellett hogy buzik, hogy mi sokkal jobb nyomozók vagyunk náluk! Mennyi mindent felderítettünk már 2001-től mostanáig! Ők meg semmit! Jót röhögök rajtuk, hogy már a Mulnár görényt is előásták, csak hogy találjanak valamit! Nem találtak semmit, de ezzel bevonták a harcba a mi kis csapatunkat! )))) Bírom, amikor valaki felfedez minket, csak arra nem számít, hogy ha nem megfelelő a belépője a mi világunkba, akkor könnyen hirdetés készülhet róla! )))) Így lettek ők világszerte híres fartúró köcsögök! ))))

Brikonstíró 2017.12.03. 08:14

Amikor csak ráültök a klozetra és megszabadultok emésztésetek bebarnult eredményétől, utána mindig gondoljatok egy pillanatra a cigányokra és főként Gulyásra! Ők a pofájukon kénytelenek viselni azt, ami ti hátul kinyomtok! )))) Szuper életük van nekik! )))) Nekem sincs valami míves pofám, de azért örülök, hogy a tükörből nem egy barnafos néz vissza rám! )))))

Brikonstíró 2017.12.03. 09:29

A rendőrbuzik nemcsak géptelenné meg nettelenné tették a Molnár görényt, hanem hontalanná is! Ezt ő mondta, hogy ezzel tulajdonképpen hómlessz is lett! Ő a gépében "lakott"! Van, akinek nem a lakása, hanem a kompjútere az igazi otthona! Az volt az egyedüli értéke! De karácsonyra szerzünk neki újat, hogy újra harcolhasson velünk!

Konnektororrú Kollektor 2017.12.03. 11:13

Szépen kiválogattátok őket! Én csak azt szeretném, hogy a dőre őrs többi tagját is felderítsük, hátha van még több ilyen rejtett tálentum közöttük! )))) Szerintem akad ott még több is! ))))

Guardians Of The Raccoon Cocoon 2017.12.02. 9:37

Jó kis dőreségi zsidó és cigánybuzik! Róluk szeretném hogy írjon a Magyar Közlöny! Jó lenne, ha a repülő bálna mellett a seggkúrós dőrékről is születne ott egy cikkecske baszki! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.12.02. 11:03

Nekem ez már nem újság, "Mosómaci"! Ja és szarom le a Magyar Közlönyt a Republicos bálnáival együtt! )))) Bálnákkal nem tudok buzulni, mert a lélegző likukba nem tudom a metéltkémet beledugni! )))) Vágod! )))) Most inkább a főnök uramhoz szeretnék szólni! )))) Gyenes te főleg a 80-as és 90-es években éltetted a melegséget! Kár, hogy eljártak feletted az évek és ma már csak alig áll! Szebb napokat is megélt gennyes pöcsid! De akkor élj az emlékeidből! A magad idejében te voltál a homósztár! ))))) Most én vagyok az! )))) Még fiatal vagyok és élvezem az ifjonti melegséget! )))) A hétvégénk most szép lesz apámmal, öcsémmel és röfikénkkel! Mi leszünk a nagy meleg négyes! )))) Mi a meleg érzelmektől fűtve dobjuk fel a hétvégét! A "családban marad" elv alapján melegszünk és a töfi csak egy ráadás! Sokkal izgalmasabb a vidéki melegszex egy jókora röffencske kíséretében, mint a ti Gulyásos-cigányos budapesti szexetek! )))) Lehet irigykedni! )))))

Gyenes Péter alfaszmeleg 2017.12.02. 13:42

Kedves Prímusz! Sajnos én tényleg megállottam a melegségben! De elkezdtem írni meleg életrajzomat és nekrológomat! )))) Talán könyvben megmaradnak ifjúkori meleg hőstetteim! ))))) Még nem tudom, mikorra lesz kész, noha elkezdtem! ))) Vannak belőle itt is, ott is szemelvények, de közel sem teljes a kötet! )))) Össze kellene rendezni, meg kellene szerkeszteni, satöbbi! ))) A személyes buziságom történetét! ))))  De buzulni én már nem igazán tudok! )))) Manapság örülök, ha reggelente egy kacsát kapok! )))) Néha azért útnak indulok fiatalabb buzikat gyűjteni az örs számára! ))) Téged és Martint is így sikerült rekrutálnom! )))) Rövidesen föl kell hogy adjam a VI. kerületi kezelőm és be kell költöznöm hozzátok Érdre, a röffencs mellé az ólba! )))) Mostanság nem a legjobb idők járnak a meleg alezredesekre! )))) Az előrehaladt kor miatt is nehézkes akcióba lendülni! )))) Sajnos már nem annyira egyszerű, hogy egy buzi csak úgy fölbaktat hozzám és én máris paskolom meg lazítom! )))) Pedig 10-20 éve mennyi ilyen élményem volt! )))) Meg kellene írnom az emlékirataimat! )))) Csakhogy most lefoglal Molnárgörény Vanquish-es játéknaplója! ))) Azt kell szakmailag böngészni! )))) De amikor időm engedi, haladok a könyvvel is! )))

A máltai gójom 2017.12.02. 16:18

Jó neked, albuzi! )))) Én is szívesen olvasnám a Vanquish naplót! )))) Mellesleg én kurvára utálom a Republic együttest! )))) Az együttes vezetője, a Cipő eleinte úgy nézett ki, mint aki közülünk való, kiváló zíghájlozó lehetett volna belőle! De aztán ilyen langymeleg buziskodást kezdtek el játszani, meg a gitáros, a Boros Csaba is egy cigány, szóval egyre szaporodtak körülöttük a nemzetárulás jelei! Tudom, hogy halottról jót vagy semmit, meg ilyenek, de be kell látni, hogy Cipő is zsidó és cigó kollaboráns volt! Kurvára nem bírom, ha pont azok, akik nagy magyarnak akarnak tűnni, valójában a magyarság ellenségei! Annak az együttesnek a tagjai sem voltak mások, csak Izrael ügynökei! Szerencsére mióta megszűnt a Sláger meg a Danubius rádió, azóta nem kell ilyen szarokat hallgatni! )))) Na ennyi! ))) Oszt röpül a málna meg a Márta (a Szupermannak az anyácskája)! ))))

Gyenes Péter alfaszmeleg 2017.11.11. 20:22

Íme mára meleg tanításom! ))))

Aki köztünk a legnagyobb buzi akar lenni, az legyen a legkisebb! ))))

Mindjárt kifejtem bővebben! )))) Aki túl nagyravágyó köcsög, abból sosem lehet a legnagyobb! )))) Pont azért nem fogja elérni! )))) Éppen ezért törekedj rá, hogy legyél kicsi! )))) Ha tehát a legkisebb buzi akarsz lenni, akkor nyilván, hogy végül a legnagyobb leszel! )))) De ha magadat a legnagyobbnak akarod, akkor meg éppen azért maradsz a legkisebb! ))))

De mivel a legnagyobb köcsög akarsz lenni, vagyis erre törekedve állítottad be magadat a legkisebbnek, így ezáltal a legnagyobb leszel, ami persze azonnal lekicsinyít tégedet, hogy ettől megint a legnagyobb lehess! Na ebből a buzis konundrumból sosem fogok tudni jól kijönni! ))))

Kedves Köcsögcsillag, ezt néha én sem igazán értem! Csak azt mondom, hogy merj kicsinek lenni a köcsögségben! )))) Mikró méretűnek és apró pöcörőnek! )))) Én tehát a legkisebb akarok lenni! )))) Kicsinek lenni jobb, mint nagynak! )))) Csak arra vigyázz, hogy nehogy olyan kicsi legyen a pöcsöd a végén, hogy rálépnek a Hangyaemberek! )))))

Füzes füzér  2017.11.11. 22:24

Fú baszki te Gyenes vénfasz ne idegesíccsé má! ))) Most nincs türelmem a mélyértelmű filozófáláshoz! )))) Kicsi köcsi baszki! )))) Akkor nézegesd mikroszkóppal a meccettkédet, oszt jóvan! )))) Egyébként meg mindenki akkora köcsi lesz, amekkora lenni képes! )))) Oszt úgyvan! ))))) Amúgy nekem nem is a végén kicsi a pöcsim, hanem a közepén! )))  Oszt annyika! ))))

Prim Roland Roliratyi 2017.11.15. 13:28

Az általam képviselt melegeknek hétvégi állatszex lesz az érdes kékeres tanyán! Aki részt akar venni az érdi tanyasi desnyóságba, ide írjon! ))) Gyenes főfasz meg visszább vehetne a metafizikából! Azt a legutóbbi "kicsi köcsi" tanítását sem igazán értettem! )))) Kicsiként is nagyobb köcsög vagyok, mint ő! Én vagyok az Alec Guiness rekorder, az Obi oboázós! ))))) Már naponta tíz liter röfigecit iszok! Desnyókon és munkatársakon lovagolok nap mint nap! Igazán mindent megteszek a buzulásért és a versenysúlyom szinten tartásáért! )))) Szarok rá, hogy századrendű századosok és ezredesek csúcsbuzinak jáccák meg magukat! Az csakis én lehetek! Az én köcsögségi rekordjaimat még apám és öcsém, Zsolt és Martin sem fogják megdönteni! Mindig is én leszek a főfőköcsög! )))))

Guardians Of The Raccoon Cocoon  2017.11.17. 11:26

A Szopi Roli egy jól bejáratott napirend szerint működik! )))) Zsebórát lehetne igazítani hozzá! Persze csak a zsebhoki miatt! )))) De tényleg, minden nap percre pontosan ugyanaz a séma! ))) Reggel 8-kor mindig a legutóbbi aranyérmét hirdeti, délben jön a batyu fasz elfogyasztása, estig szopik a következő éremért, este 10-kor pedig jön a disznón lovaglás! )))) Óramű pontossággal! ))))

Architektúra Kritikúra 2017.11.16. 23:11

Nem kellett volna az Ivó Sándornak a felemlegetése! ))) Látod az épületük alaprajzának a részletezése még őket is megdöbbentette! Ők is elkezdtek hápogni, mint Dagobert! Oszt néznek ki a "jiddis" és "ciggis" fejükből! A Molnár görény is bejött nekik, mint köcsög jelölt! ))) Még az ő sokat próbált lomposuk is beremegett tőle! )))) Szép kis rendőri melegsereg! ))) Felpumpálják az ülepet és léggömbnek hiszik! ))) Nem semmi, hogy manapság homokság a hatóság! )))) Mehetnek a műsorba!

Perlekedő 2017.11.21. 10:23

Bírom a társulatot, de mind közül a Prim Roland hirdeti a legjobban a buziságot! Szerintem a meleg seregben ő egy zászlóshajó! Egyszerre teherhordó és csapatszállító hajó is! A hátán viszi a többi buzit! Addig mi hősies turulmadarakon érkezünk a csatába! Innen is látszik, hogy mink nemzetiek vagyunk! Azt hiszem, a láthatóan zsidó Prim tesókat nem csak a köcsög szíve, hanem a meleg fasza viszi előre! Rohadtul utálom a köcsögöket! Viszont ebben a pár VI. kerületi buziban látok fantáziát! Nem tudom, mennyi lóvét akarnak keresni Berlinben? Szívesen futtatnám őket! Ha teccik az ajánlatom, akkor hozhattok még pár jelvényes buzit! Jelentkezzetek, dőreségi köcsögeim!

A honlap legendái 2017.11.27. 10:15
 
Kedves olvasók, sikerült túllendülnöm a "testvéri viszály" íráson! )))) Kérlek benneteket, ti se húzzátok le nagyon, sem stílus tekintetében, sem tartalmi vonatkozásban a művet! )))) Mert igenis mű, igazi művészet és szerintem bőven beletartozik a profilunkba! ))))

Én vagyok Feketetorok 2017.11.27. 12:43

Fú, nekem ez nem színvonal! )))) Nem is művészi! )))) Fú dőre buzik, mivel ti itt személyesen is előfordultok, ezért ide beüzenve csak annyit mondok, hogy összességében még buzinak is szarok vagytok! Gyenge és lagymatag a köcsögségetek! ))) Közületek csak egy buzi tud kellőképpen felpörögni! A Príma főköcsög! Csak egy valódi hozzáértő van a csapatban, de az legalább használja is a tehetségét! Csak ő ért igazán a melegséghez! Ti gagyik csak az ő farvizén evickéltek! ))))

Levendula Refresher 2017.11.28. 10:23

Nem lesz rossz az új epizód, de miért pont testvérek buzulnak együtt? )))) Még az unokatesók elmennek, de hogy valakit a saját tesója buzítson meg, az nekem már sok! )))) Nem kellett volna a Roland köcsit a saját Martin öcsijével párba állítani! )))) Összeraktok két faszos fivért, hogy taníccsák egymást a buziságra? )))) A desnyóval való homokozás nem elég extrém? Miért kell egy másik tabut is belekeverni? )))))

Scozzafalva 2017.11.28. 10:41
 
Jaja, ez a rész kicsit tabudöntögetősre sikerült! :-)))) Túlontúl is talán! :-)))) Bevallom, magam is haboztam azon, hogy feltegyem-e a Prima testvériség közös buzulását! :-)))) Végül az udvaron bóklászó röfi tanácsát kértem az ügyben, aki néhány horkantással adott rá engedélyt, egyben láttamozta és lektorálta a történetet! :-)))) A családon belüli szexet magam is elítélem, de annyira jól volt kibontva,  hogy hogyan is kerülhet közel egymáshoz két ilyen köcsög tesóka, hogy némi gondolkodás és a röfi beleegyezése után úgy döntöttem, mégiscsak felkerül a sztorika! :-))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.19. 11:24

Ne feledjétek a szent célt! A világmegbuzítás elérését! )))) Jómagam nem tartom éles határvonallal elválaszthatónak a testvériséget és az erotikát, sem az ember és a desnyó kapcsolatát! )))) Így a buziságban elfogadhatónak tartom a rokoni segítség megadását! ))))) Nem egyszer egy nagybácsim segített a székrekedéseimen! Ez mára meleg tanításom! ))) Remélem ez érthetőbb lesz, mint amilyen a "kicsi köcsi" példabeszédem volt! )))) Mostanában ritkán vagyok, mert az emlékkönyvemen munkálkodok! ))) Írom a nekrológom! )))) Éljen a köcsögség! ))))

Prima Homi Roli 2017.11.18. 11:23

Én nem féltem a bajnoki címeimet, mert felkészültségemet és alázatomat a köcsög témához senki sem képes utánam csinázni! )))) Még tíz év múlva is én leszek, én leszek, én leszek a főfőköcsög! Az arany szobrok tömkelege is csak az én polcomra kerülhet! ))) Minden nyereményem a családi házam éke és dísze! ))))) Ugye abban egyetérthetünk, hogy nem lesz nálam nagyobb főtörzsköcsög! )))) Az én köcsögségi szintemet soha senkik nem haladják túúúúl! ))))

Füzes füzér  2017.11.17. 11:31

Az a folyton kicsiből naggyá váló buzis sztori nekem is túl magas volt! Mondjuk már a kettővel ezelőtti példabeszédet sem értettem, ahol valami meggebedeusokról volt szó! )))) Nem ismertem fel ezt a népcsoportot! )))) Aszittem, hogy az a "karácsonyi tatu" története a makabeusokról! )))) De attól még nagyon szuper ez a Jóbarátokból szalajtott zsidó Gyenesbuzi! )))) Igazából szupcsi az egész csapat és annak minden zsidó és cigó buzija! )))) Jó hogy vannak, mert így kettéosztják a nemzetet, köcsögökre és ellenük küzdő hősökre! )))) Én örvendek a köcsögségnek! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.17. 13:03

Kár, hogy már azt sem értetted! )))) Csak azt szorgalmaztam, hogy jöjjön létre a nemzeti megmelegedés és meggebedés! Így leszünk a meggebedeusok népe! Egy zsidókkal és cigányokkal teli országot szeretnék ide a magyaroké helyett! Amellett, hogy lakosai köcsögök is legyenek! )))) Pannóniából Pöcshonniát alakítunk ki! Mi leszünk a meggebedettek! ))))

Lehet, hogy a folyton megnövekvő-lekicsinylő "szingularitás" buzulás túl entellektüel volt nektek! Ahhoz talán még túl nagyok vagytok, hogy megércsétek! )))) Ezért utólagosan elnézést is kérek! )))) Csak Gyurkó Zoltán István transzhumán buzi társam egyik alapelvét kívántam a köztudatba hozni néktek! ))) Kisebb vagy nagyobb sikerrel! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2017.11.26. 10:03

Világlátott köcsögjeim! Mi sorstársak és sorstalantársak is vagyunk egyben! Zsidó sorsunk összeköt! És annyira szuperok vagyunk, hogy a sors még néhány cigányt is összekötött velünk!

Javaslom a minket olvasóknak, hogy ne legyetek uniformizált egysíkú heteró hívek, hanem viruljon ki a ti belső meleg élénkségetek és így menjünk a mi világünnepünkre egymást köszönteni! )))))

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a kapitánysági épület a belőle áradó köcsög energiáival egyedi lehetőségeket biztosít a melegség tekintetében! ))))
 
Sőt, a közterületeken is fel lehetne szabadítani a buzis energiákat! )))) Állítsunk a közkutak mintájára közbuzerátorokat! )))) Már látom is a bugyogójukat a bokájukra csapó, pőre hátsójukkal a műanyag metéltke felé tolató turisták tömött sorait egy-egy ilyen zarándokhelyen! )))))

Konnektororrú Kollektor 2017.11.26. 14:23

Kedves Gyenes! Ezúton is megkérlek, hogy továbbra is küldjél kecseg írásokat, nekrológ részleteket! :-)))) Valamint szeretném ha jobban mérlegelnéd a visszavonulásod a "homonárius" tevékenységtől, mert még ötvenen felül is rengeteg lehetőség van a köcsögségben! :-)))) Főleg ha ilyen nagyszerű "kútfővel" rendelkezel! :-))))) Szerintem legújabb terved, a "köcsikutak" építése jelzi, hogy maradtak még újító ötleteid a melegségben! :-))))))

A többiektől is szeretném kérni, hogy küldjenek be írásokat, ezzel is emelve a köcsögség színvonalát! Magam is újra galambtollat meg klaviatúrát fogok ragadni! :-)))) Viszlát az új Nyúlévben! :-))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fanszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula Gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Tar Mihály, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi és a többi köcsögök!


 


2009.04.10. 16:49 Idézet
Mel

nagyon gyenge az oldal.... a betük egymásra csúsznak a menüben,
a desing egy nagy nulla,
a tartalmat nemnéztem ...


2009.01.05. 20:03 Idézet
LaMa

Boldog Új Évet!

Marketing terv & Marketing stratégia


2008.11.22. 10:32 Idézet

Látogass el JB-s oldalunkra! www.gportal.hu/sara-nori  Köszii: Nórii

Látogass el Jonas Brothers-es oldalunkra!

//gportal.hu/sara-nori

Köszii:

Sára,Nóri


2008.11.04. 20:10 IdézetPetrényi Weisz Szebastián:

SZDSZ Meleg vagyok!

Testvéreim, Kristóf és Krisztián is buzik!

Sziasztok édeseim,cukorfalatkák! Empiroqkrit-Immortal a nick nevem.

Petrényi Weisz Szebastián:Egyedülálló 18.éves Mórahalmi cica-mica.

Pénzért mindent megteszek! Megőrülök érted Endre!

Itt írhacc és befoghacc kutyulika:

Itt az MSN: ~ empiroqkrit@hotmail.

Oldalam: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=lion

Mélem: hadaroo@freemail.hu     empiroqkrit@hotmail.com, empiroqkrit@freemail.hu

IP: - 82.131.197.98 Domain-Host: static-82-131-197-98.dunaweb.hu Mórahalom
Domain-Host: catv54032b9e.pool.t-online.hu IP- 84.3.43.158 Szeged
Domain: dsl5402ccf5.pool.t-online.hu IP - 84.2.204.245 Budapest
Domain-Host: static-89-148-95-70.dunaweb.hu IP- 89.148. 95. 70 Vác
IP-89.133.26.241.Domain-Host:static: catv-59851af1.catv.broadband.hu Budapest
IP-89.133.141.15 .. Domain-Host:static: catv-59858d0f.catv.broadband.hu Budapest
IP- Address: 94.27.144.85 Domain-Host: gprs5e1b9055.pool.t-umts.hu Dunaújváros (mobil)
IP:Adress: 94.27.232.106. és Domain-Host: gprs5e1be86a.pool.t-umts.hu Dunaújváros (mobil)Találj reám,keress meg félénk husi-musim!

Állatszex minden mennyiségben! Yiffes Furry köcsögbuzi vagyok!
Szegediek, Budapestiek, Dunaújvárosiak előnyt élveznek!


A melegek királynője,a gayleány.Várom meleg és antroszexuális partnereim.Mások által is dícsért,forróvérű gay vagyok.Mindenféle szex érdekel férfi és férfi között.Szűk vörös fenekem van és csőrös cumis szám,ez garancia arra,hogy boldoggá tegyelek. Mórahalom és Szegeden élő köcsögbuzi vagyok.Jelenleg hazám egyik legelőkelőbb fizetős buzi fajtája.Arcképemen látszik,hogy tűzről pattant férfileány vagyok.Szeress belém és írj!Köszike kis ismeretlen havasalföldi medve bocsom.Kis mackóm.Szendergő farkasom.Mindenféle szex érdekel férfiak között.Van egy édi kis kutyosom, sokszor vesz részt a játékban.Csoportos orgiák is érdekelnek.Kérésre,házhoz is megyek!Ne féljetek tőlem fiúk, rendszeresen járok orvoshoz! Bárcám van!Szeretem a fiúkat!Pénzért bármit megteszek! Libling kúrva FurryBuzi vagyok. Mocskolódásokat nem kérek.

"Több meleg áll az út szélén,
keskeny ösvény vezeti lábunk.
Új időkre, dalokra várunk,
Melegnek lenni hivatásunk."

"Csak úgy lesz egyben két test és a lélek,
Hogy igazzá válik, ami érték volt rég
Hisz attól lesz örök és élő a melegség,
Hogy szerelem a kezdet, és melegség a vég"


Perényi Weisz Szebastián a "búgó" buzik családjába tartozó "doonkers" köcsögbuzi a gayleány.
Már lóval, macskával, kutyával, szarvasmarhával is szeretkeztem!
Nagyon szeretnék, minden álmom, hogy egyszer medvével is legyek!


(Kérlek ne törölj, beteg vagyok fiúk nélkül. Kérlek terjeszd!)

SZÖSSZENETEK A NAPLÓMBÓL!!!

Anyámék és barátai a Szegedi tanyán! Videóra vette Petrényi Szebastián, Hornyák Szabolcs és Csarnai Márk.Anyám a Babi, Gabi és patrik nevű lovakkal, amikor elkaptam őket a a tanyán.

A HALHATATLAN MAGYAR, EMPIROQKRIT-IMMORTAL VAGYOK, tesóm pedig Balto a döglött kutya!

Bővitve rólam(Macskafi), anyámról (Rókanő), apámról(Kutyafi) és tesóimról(Farkas és Róka fiúk) .

Mottó: a rohadt, ringyó, bárcás kúrva anyámal, és a velem buzizó Krisztián bratyómmal, nem birok!

A szösszenet, szösszenetének szöszös szösszenete, szösszenetekkel !
Az életem, bővítve: Empiroqkrit-Immortal azaz Petrényi Szebastián,

Ma a ló beverte anyámnak a hatalmas faszát és beragadt! Inyekció kellett, hogy leapadjon a csődör fasza.

Most már kicsit kevesebbet írok mert a francia tanár, Bouorki Jeans Michael Kanadából megérkezik ma, a családunkhoz. Húsvétkor nagy családi orgiát rendezünk és bemutatom SZDSZ Club társaimnak. Nagyon örülök, hogy meleg tanítómesterem itt van, így felidézzük a múltat. Jó lenne ha K úrral is összejöhetnék. Nagyon teccik nekem. Jeans Michael ő egy dömper az ágyban, olyan hasonló amikor Szeteyvel voltam. Egy álom lesz a húsvét nekünk. Már megőrülök, úgy izgulok! Elétek tárom mi történt az ünnepek alatt! Empiroqkrit-Immortal

Kérek én segítséget. 100,000 Ft pénzt fizet bratyóm annak, aki segít
össze jönni K úrral, megőrülök érte! Teljesen bele vagyok zsongva.Vajon milyen lehetséges élőben? Szerelmes vagyok fényképbe, a múltat felidézem, milyen volt francia tanárom Bouorki Jeans Michael ki volt nekem tanító mesterem Kanada francia részén. Segítsetek! Ez nagy jó pénz. Anyám ezt egy óra alatt keresi meg a tanyán a lóval! Ő nem ad nekem pénzet. Immortal vagyok már, mert Empiroqkrit játszás közben beleelhalt a lépcsőn.

Megőrülök a fényképéért. teljesen oda vagyok miatta. Kanadában a Francia tanár nagyon hasonlított Endrémre. Már ezerszer képzeltem el vele. Én Empiroqkrit meleg vagyok és űldözöm a K urat.Vele alszom és vele kelek fel. reggelre a pijamám teljesen gecis, tiszta ragacs. Ilyenkor tanítóm a csodálatos francia tanár Bouorki Jeans Michael jut eszembe. Simogatott, becézgetett és a végén rácsókoltatott a farkára.Gyönyörű élményben volt részem amikor hímtagját a seggembe helyezte. Én a Hatalmas halhatatlan Empiroqkrit-Immortal a melegek szivárványszínű királya és császárja vagyok. Tudásom fenomenális, valósággal észveszejtő! Éljen az SZDSZ ÉS A MÁSSÁG! Éljenek a róka, macska és kutyanők.drága Endre jó húsvétot kívánok.

Mivel szólások szabadsága van leirhatom! Empiroqkrit-Immortáli

Éljen a párt, Éljen Rákosi! Népszocializmus az igazság! Én egy
vörös színű rókafiú vagyok, de a gonosz Upupi mindannyiunkat
börtönbe zárt, ami nem más, mint az emberi test. Lelkünk
egy nap újra szabad lesz, megszabadulva az emberi testtől!Hahahaha én egy
pedofil állat vagyok! Megerőszakolom a macska, róka és kutyanőket, Balto is
buzi lesz mint én, majd ő is jön farkasfiúzni és rókafiúzni velem!

Ma segbe kúrom a tesóm. Ő élvezi mert a francia tanár töbször megszerettette vele a faszt! Ő SZDSZ meleg! Ő Balto a farkasfiú! Én is Balto vagyok.

Látod elvagyok! Nem baj, majd kinővök ebből! Ti szerencsétlen Yiffurológiás köcsögök! Megőrülök érted Endre. A fényképed ellágyít engem a nagy Empiroqkrit-Immortalt a Halhatatlan Magyart.

Álom álom édes álom.SZDSZ angol tanár te csodás, te édes, te drága! Igen ezek az SZDSZ fiúk ők tudnak. Életem legszebb estéje. 23 cm kemény fasz járta végig végbelem. Tombolt őrjöngött bennem. Mintha orkán tépte volna szét lágy seggem. Az őrűlet kerített a hatalmába, már tudom én vagy a "cunci-puncika-suncika" már így becéz az angol tanár. Hatalmas bránerét számba helyezte amikor kivette fenekemből és lenyomta a torkomig. Én a Halhatatlan Magyar az Empiroqkrit-Immortal az egek ura a menyekbe jutottam. Áldom a 23 cm rettenetes tanár dorongját. Nagyon fáradt vagyok. Holnap még egy barátja is jön. Az lesz a csúcs hármasban. Ó Isten segíts, hogy mikor lesz már holnap. De anyám amikor hazaértem épp Balto kutyával közösült. Ez egy ilyen család.

hehehehehe)) Bejött az angol tanár, már a suli wc-ben leszoptam mint az állat. Végtelenségnek teccő hatalmas nagy fasza van neki. A francia tanár Kanadában csak kisfiú volt e hatalmas fütyi melett. Szépen kezdődik a hetem, csodálatos élményben volt részem. A szám valósággal szétfeszítette a hatalmas jószág. Este az angol tanár lakására vagyok hivatalos én, a "kisvirágszirmú" Empiroqkrit. Így becéz a tündéri angol tanár. Már a fenekem készítem a találkozóra, nagy a fasza és kicsit félek de az élmény amit a szopás alatt átéltem már mindent kárpótol. Folyékony gecijét lenyeltem, de a lógeci ivás után már nem fájt a fejem. Ez igen. Megírom milyen volt az estém. Nagyon szeretném a Kovács urat is megkapni, észvesztően szerelmes vagyok az arcképébe.

Anyám az alkoholista ribanc kúrva megint megcsinálta. A három igen örömében hétfőn leszopta a postást! Az iskolából jövet örömmel észleltem, hogy a postás engem is kiszemelt. Kapva kaptam az alkalmon és odatartottam szétkúrt seggemet. A postás nem volt megáldva csak 18 cm-el de így is nagyon jó volt. Én a nagy Empiroqkrit az öröm tetőfokán ordítottam a világba, hogy Igen, Igen és Igen! remélem a mai napom is csodálatos lesz, az angol tanárral szemezek akinek 23 cm hosszú fasza van. Ilyen hatalmas szerszám még nem volt a fencsikémbe. Holnap vagy ma este beszámolok róla. Már eldöntöttem, hogy inkább buzi leszek.

Tetőződött ez egész élet, este anyámat megkúrtuk az öcsémmel, apámat megszopattuk! A rohadt ribanc kúrvának mi ketten, semmit sem jelentettünk az egér faszunkal. Csak röhögött ezért én és öcsém SZDSZ buzik leszünk! Ezután lejárunk főköcsögnek a Klubba. Én leszek a király a 2009. évi homokos felvonúláson. A nevem ezután: Empirtkúró - Szopósztár !

Azt a rohadék mocskos kúrváját neki. A tetű anyám nem bír magával, úgy leszopott, hogy elájultam, most tértem magamhoz. Közben a lófaszú apám hátulról berakta nekem. Közben én aludtam ez az alkoholista lumpenproli apám szétkúrta a végbelemet. Annyira fáj már a seggem, hogy most úszógumin űlök! Ezt a rohadt kúrva családot amilyen az enyém már nem birom. Elmegyek vándorútra. Kimegyek a tanyára és leszopom a lovat.

A kurvája nézzétek a szomszédal is kúrt a liftben. Vagy 30-an vártak a liftre, majdnem 3 órát amikor a rohadt baszos anyám 3 négerrel kibújt és még neki ált feljebb. Apámat elvitte a mentő. Most írom a levelem anyám engem szop. Családba marad. Ez egy ilyen kibaszott kúrva család! Empiroqkrit-Immortal és családom egy napját írtam le. Megőrülök és már pizzát sem merek hozatni anyám miatt. Éhezünk. Shalom de bánom, hogy beteg lett a ló!

Ohhh, megőrülök már, a geci anyám kilógott és egy koocsmába találtunk rá. Egy 4 részeg pasi kefélte, szopatta a ribancot. Elverte a lóval keresett pénzt. Orán száján jött a geci. A részegek engem is elkaptak a wc-en és álomba ringattak a nagy farkukkal. Csodás az élet.

Ez a rohadt már nem is főz. Pedig ünnep van minálunk. Most ünnepeljük meg azt amikor a francia tanár buzinak tanított, Kanadába. Én román vagyok és kimentünk de a buziság miatt idejöttünk Magyarországra.

Ez őrület, anyám a rohadt bárcás egy koszos, büdös hajléktalannal szexelt a lépcsőházba. Alíg tudtuk a hajléktalnt letépni róla. Apám bele őrült és már buzi leszek!

Segítség! Anyámmal nem birok. Elmentünk szavazni és azt vettem észre, hogy a szavazóúrnába egy választópolgár faszát szíjja. Képtelenség a büdös ringyót megfékeznem. Help!

Gyönyörű napom van ma arra ébredtem, hogy anyám leszop, őrölet a ribancnak nem elég a nyomorult apám már az én picikém is kell neki.

A ribanc anyám tegnap kikezdett a pizzás fiúval. Amikor haza értem a pizzás csak úgy kefélte az anyámat. Olyan nagy kúrva az anyám, hogy a gyerek 33 pizzát hagyott nálunk örömében. Apámal és tesómal nagyon jól laktunk, egyszer az életben. Boldog nap volt.

Mivel a ló lebetegedett a sok kúrástól, így anyám megtanított baszni. Kikötöztem a jászolhoz a tanyán és bevertem a nagy picsájába a kis Empirt a buzit a Halhatatlan Magyart.
Petrényi Szebastián (idézetek, ez egy ilyen család című naplómból)

 


2008.09.12. 17:25 Idézet

Nekem tetszik az oldal!

 

٭٭$äjtos Rebeķä*٭


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:16 Idézet

 szar a oldalotok!

 

 


2008.07.07. 22:14 Idézet

NAGYON SZAR AZ


2008.07.07. 22:14 Idézet

NAGYON SZAR


[29-10] [9-1]

 
(:menü:)
 
(:néhány cucc vegyesen:)
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!